Problēmas attiecībās ar cilvēkiem,apdiršana.

Reitings 187
Reģ: 28.11.2013
Nu jau labvakar.:)

Gribēju izkratīt sirdi,jo man šobrīd tas ir ļoti nepieciešams.
Tātad,man universitātē ir kursabiedrene,kura ir ļoti tieva. Viņa ir sasniegusi savu mērķi,notievējusi un viss ir labi,bet..pienāca laiks,un es pati nolēmu savest kārtībā arī savu figūru un arī man tas izdevās. Pēc tā,kad es notievēju,es pamanīju,ka viņas attieksme pret mani kaut kā mainījās. Viņa sarunās kļuva piesardzīgāka,it kā distancējās no manis. Tas vēl būtu nekas,bet nesen,pāris dienu atpakaļ,viņa pēkšņi vairs vispār nerunā ar mani. Ja es viņai kaut ko pajautāju,-viņa mani ignorē. Es nesapratu,kāpēc tā,līdz nesen internetā izlasīju,kādas ir viņas domas par mani un ja godīgi,es,to lasot,nevarēju noturēt asaras. Pēc viņas domām,esmu augstprātīga kuce,kura stāsta visiem par viņu melus. Nesaprotu,no kurienes viņa tādu ir rāvusi,jo es galīgi neinteresējos par viņas dzīvi,nelienu tajā un nevienam neko arī neesmu par viņu teikusi. Esmu tas cilvēks,kurš šādas lietas ļoti ņem pie sirds un patiesi pārdzīvo par to. Man ir ļoti sāpīgi,ka šī meitene tā var izrīkoties. Man pilnīgi šķiet,ka atkal es negulēšu vairākas naktis,guļot,raudot un domājot par šo ..

Ko jūs darītu manā vietā? Es jūs lūdzu,iztiekam bez jebkādiem pārmetumiem par to,cik liela mīkstmiese un gļēvule es esmu,bet esmu ļoti emocionāla un kā jau teicu,es visu ņemu pie sirds. Man šobrīd nav vajadzīgi lieki pārmetumi,tā jau ir grūti un smagi ap sirdi..
12.03.2014 17:05 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Tiešām kaut kas tāds notiek augstskolā? :o
Katrā ziņā es censtos ar meiteni divatā aprunāties, saprast, kas ir noticis.
12.03.2014 18:22 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Izrunājies ar to meiteni, noskaidro kāpēc viņa kaut ko tādu dara.
12.03.2014 18:25 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
tak vai nav vienalga ko kada 3. persona doma...?

Ēm, nē, vispār, daudziem emocionāliem un viegli aizskaramiem cilvēkiem (man arī tajā skaitā, saprotu autori) nav vienalga, ko apkārtējie domā par tevi.
12.03.2014 18:28 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
1) Pieej un izrunājies!
2) Kāds tam sakars ar figuru? :D
12.03.2014 18:33 |

Reitings 479
Reģ: 04.07.2013
Es tikai zinu arī to, ka nu citas ir ar tādiem tarakāniem galvā, ka tur pat nav jēgas runāt, jo varbūt arī runājoties vēl liksies viss jau kārtībā, bet pagriezīsi muguru un viss tas turpināsies. Izlasot situāciju vienkārši šķiet, ka viņai ir kaut kāda mistiska skaudība radusies pret tevi.
Ieteiktu vienkārši censties neiespringt un neņemt viņu pie sirds(zinu,ka viegli pateikt, bet grūti izdarīt) un tiešām atrast sev citas nodarbes - dari kaut ko, kas tev sagādā prieku un novērs domas no viņas un šīs situācijas. Viņa nav pelnījusi, lai tu dēļ viņas pārdzīvotu un vēl negulētu naktis, jo ar savu rīcību viņa ir zemāka par zemi.
Tici man, ka ja viņa redzēs to , ka tev ir tīri paralēli tas, ka viņa tur tā ņemas, pati būs tā, kas pirmā sāks ar tevi runāt un atkal draudzēties/izturēties normāli.
12.03.2014 18:34 |

Reitings 20
Reģ: 12.03.2014
Es arī piekrītu,ka viņa domā,ka esi labāka un līdz ar to šitā darās.
12.03.2014 18:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)