Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

help help help help

Reitings 24
Reģ: 13.02.2011
Hey, sanācis tā, ka draudzene iziet pie vīra, bet brīdi pirms tam ir jāuztaisa vecmeitu ballīte.

Lieta tāda, ka uz vecmeitu ballīti pati došos pirmo reizi, un tā kā tā ir ļoti tuva draudzene, tad arī pirmo reizi lielākie uzdevumi jāizdomā tieši man.
Koncepts apmēram ir skaidrs.
Taču pietrūkst idejas ar uzdevumiem, gribas kaut ko interesantu, vēl nebijušu tā kā šī līgaviņa nav no tām trakajām meitenēm, kas gribēs kaut ko pārdot, striptīzdejotāju, vai kaut ko uz to pusi - varbūt Jums ir kādas idejas ko ieteikt ? :) (Jāatzīst gan, ka viņa arī minēja, ka nevēlas standarta vecmeitu ballīti ar bildēšanos fotostudijā un šampanieša dzeršanu)

Priecāšos par jebkāda veida pieredzi, viedokli!

Paldies! :)
12.03.2014 00:08 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
man nav ne jausmas ko tādos pasākumos vispār dara.
bet katrā gadījumā, kautkādas peņveidīgās kūkas un tamlīdzīgi sviesti, liekas tizli :D
es tam vispār pat jēgu neredzu.
12.03.2014 00:21 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Man noorganizēja frizūru un make-up skaistumkopšanas salonā un tad mana fotosesija! Pēc tam bija ieplānota pirtiņa, kur mūs uzmeta, tāpēc vnk pasēdējām ar dažādām aktivitātēm, tādā kā dzīvoklī... Veco brūtgānu dedzināšana, zvēresta došana utml...
12.03.2014 00:27 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Noorganizē fake nolaupīšanu, tip ved viņu pa ielu, pekšņi tai uzbruk 3 lieli veči, uzvek maisu uz galvas un iemet viņu auto bagāžniekā. Izved no pilsētas robēžām un iemet pussabrukušas mājas pagrabā uz pāris dienām. Pēc tām pāris dienām Jus atverat pagraba durvis ar šampanieti rokās un "Surprise! :D"!

Viņai būs ko atcerēties :)
12.03.2014 00:31 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Vienai draudzenei nesen taisījām ballīti klubā (nebija Vecrīga, bet gan ārpus Rīgas). Bija noīrēts VIP lounge, bija peņveidīgā kūka, dzērām šampi, dejojām un viss bija forši. Līgava arī nekādu striptīzu un tādas lietas negribēja. Tāda superīga meiteņu ballīte. :)
12.03.2014 00:34 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pameklē google " Bachelorette party ideas " vai "hen party ideas" gan jau ka varēsi ko atrast kas būs gana labs ;) Lai nu kā, galvenais ir taisīt tādu pasākumu kur pati līgava justos labi, nevis tādu pasākumu kādu visas citas domātu ka viņa gribētu, ar to sakot, nevajag ar pārspīlēt.
12.03.2014 00:35 |

Reitings 24
Reģ: 13.02.2011
Robīte

varbūt vari uzrakstīt kā apmēram izpaudās tas zvērests?
12.03.2014 00:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits