Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cik bieži/cik reti.

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Sveikas meitenes!
Man tikko ir izveidojušās attiecības,bet šķiet,ka varētu būt jau pirmā problēma.Neesam satikusies trīs nedēļas.Ir sms,zvani,biju ceļojumā,pēc ceļojuma nezvanīja un neprasīja kā man iet.Šodien domāju piezvanīšu,atsūta sms,ēdu pusdienas ar kolēģiem.Saprotu,ka viņš ir aizņemts - darbs,māja,suns,māte,omīte,meita.Man patiešām šķiet,ka esmu pēdējā vietā.Nepārprotiet mani,man ie ko darīt,tikai šķiet,ka vajadzētu biežāk tikties.Pagaidām tāds gliemeža režīms.
Ko jūs par šo sakat?Cik bieži/reti tikāties ar saviem puišiem attiecību sākumā?
10.03.2014 12:42 |

Reitings 1154
Reģ: 08.03.2014
Es no vīrieša skata punkta varu pateikt - ja man ir kāda interese par cilvēku, tad, kad viņš atgrieztos no kāda interesanta pasākuma, ceļojuma utt., es vismaz painteresētos, kā viņam gājis....

Un pēc kā Tu spried, ka tās ir attiecības?
10.03.2014 12:45 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Nav konkrētas receptes.

Esmu satikusies ar puisi katru dienu, uz darbu abi pēc tam pilnīgi nekādi braucām, labi, ka vismaz varēja nosnausties, lai vēlāk atkal ir spēki. :D Ir bijis retāk, bet, tad ir cits skats uz cilvēku un attiecībām.

Nav ko zāķēt, vajag baudīt. :) Cik var tik bauda un steigties ar nekur nevajag. :)
10.03.2014 12:46 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Pēc attieksmes,bet iespējams,ka es kļudos,vārdos saka vairāk nekā dara darbos.
10.03.2014 12:46 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Pirms tagadējā puiša- nu jau topošā vīra, man bija attiecības tad pārsvarā ar visiem tikos samērā reti t.i. 2-3 x nedēļā. Tas man likās normāli. Bet kad ar tagadejo sāku satikties mēs tikāmies katru dienu. Viņš dzīvoja ārpus Rīgas, bet katru vakaru brauca pie manis. Nevarējām iztikt pat 1 dienu netiekoties.
Takā man liekas, ja ir tiešām interese, tad sen jau būtu apbēris tevi ar zvaniem un sms utt. Varbūt viņš nemaz negrib tik ļoti.
10.03.2014 12:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits