Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārmaiņas - mati

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Gan jau katrai dzīvē reiz ir bijusi vēlme pēc vizuālajām pārmaiņām (matu krāsa/garums u.t.t.). Gribēju uzklausīt jūsu pieredzes stāstus un smieklīgus atgadījumus, kas lika nožēlot veiktās pārvērtības, lai atgaiņātu domas par matu nogriešanu un krāsošanu :)

Man šobrīd ir gari, gaiši brūni mati (kopš sevi atceros) un vēlos apmēram šādus (ne tik dzeltenus :D)
09.03.2014 14:31 |

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
man jau apmēram 10 gadus ir tumši mati, kaut arī dabīgie ir gaiši. pirms 2 gadiem izņēmu krāsu no matiem un kādu pus gadu staigāju ar gaiši, gaiši brūnu matu krāsu. nevarēju pierast pie matukrāsas un nokrāsoju atpakaļ tumši brūnus. vienmēr, kad skatījos spogulī, likās, ka kkas nav riktīgi. :D
09.03.2014 14:48 |

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
šādi man ir jau 10 gadus

un pie šādiem es nevarēju pierast, tādēļ nokrāsoju atpakaļ tumšus

tagad tomēr gribētos tos gaišākos. :D
09.03.2014 14:52 |

Reitings 797
Pats trakākais, ka es nemaz nezinu, vai man piestāvētu tik īsi mati..esmu diezgan gara auguma un man bieži vien nepatīk kā garām meitenēm izskatās īsi mati - kaut kā neproporcionāli izskatās :D
09.03.2014 14:58 |

Reitings 36
Reģ: 04.02.2014
Man patīk matu pārmaiņas. :D

Pirms pusotra gada nogriezu karē. Šausmas, kā es mocījos ar tādu matu griezumu. Cēlos un gūlos ar matu taisnotāju zobos, bet tas tāpēc, ka man mati pēc dabas tādi nepaklausīgi, vēl nedaudz viļņojas. Friziere ilgi centās pierunāt atmest šo domu, bet man vajadzēja un viss. Nomocījos mēnesi un sapratu, ka nebūs dzīve ar karē, sāku ataudzēt.
Par matu krāsu - ir bijušas blondas šķipsnas dabīgajos, kad tādi mati apnika, nokrāsoju vidēji brūnus. Pēc pāris mēnešiem izdomāju, ka vajag nedaudz tumšākus, sāku krāsot tumši brūnus un nonācu līdz melniem. Dažus mēnešus nodzīvoju ar melniem matiem un sadomāju, ka vajag gaišākus - nolēmu balināt šķipsnas. Neizturēju to briesmīgo skatu - melni mati, rižas šķipsnas, un melnajos matos rēgojas ataugušas saknes - atkal nokrāsoju melnus. Tā nu gadu dzīvoju ar melniem matiem. Tagad atkal nolēmu, ka vajag gaišākus. Šoreiz bez balināšanas, lai nav nekādi rižie mati, ar gaišu krāsu tagad viss jauki un skaisti sanāk.
Tagad tikai vēl jādomā, kādu matu griezumu gribētos.
09.03.2014 14:59 |

Reitings 797
Ieraudzīju šos un iemīlējos... ahh! laikam nebūs miera, kamēr nenogriezīšu un nenokrāsošu :D
09.03.2014 15:04 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Sen senos laikos ar īpaši ekstrēmām matu krāsām vēl neaizrāvos, pamainīju tikai brūno toni. Dabīgais man ir pelēkbrūns un man bija iepaticies kastaņbrūnais, kādā nolēmu arī savējos nokrāsot. Toreiz uz veikalu bijām aizgājušas kopā ar mammu, noskatīju krāsu uz kuras kastītes meitenei bija tādas krāsas mati, kādus pati gribēju, ejot uz kasi mamma kaut ko runāja par zemenēm, taču nepievērsu tam uzmanību.
Vēlāk mājās ņemos ar krāsošanu un kamēr gaidu līdz skalošanai, lasu, kas rakstīts uz kastītes un tad arī ieraudzīju krāsas nosaukums - zemeņu biezenis. Biju tādās šausmās! Mamma paskatās uz mani un nosaka: Es taču teicu!
Un tā es pirmo reizi mūžā ieguvu sarkanus matus. Jāatzīst, ka pēc laika pat iepatikās un tagad regulāri kļūstu par sarkanmati :D
09.03.2014 15:08 |

Reitings 797
hehe :D prieks dzirdēt arī kādu pozitīvu rezultātu! Manuprāt, rudi un sarkani mati vispār bieži vien ir nenovērtēti.. tik smuki izskatās daudzām :)
09.03.2014 15:10 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man ir bijis daudz kas :D
Traģiskākais ir tas gadījums ar zēngalviņu, kuru es jau esmu rakstījusi. Tas bija traģiski.
Viss cits ir bijis ok. No matu krāsām visvairāk ir patikuši rižie, sarkanie un tad tādi, kur bija tumši brūnā krāsa augšā un spilgti rozā galos(friziere tādu smuku ombre uztaisīja).
Šopavasar gribu tikt vai nu pie smukiem, izteiksmīgiem, šokolādes brūniem vai atkal uz rudo pusi.
Pagaidām ir atbaidošā pelēkbrūnā krāsa, kura man vnk liekas neglīta un nepatīk kā izskatās(bet tā ir mana dabiskā).
Protams, ideālā variantā es gribētu lillā matus, bet šī brīža darba dēļ nedrīkstu.
Man ļoti patika Mailijas matu griezums, kad bija saveidots un bija pat vienu dienu traka doma, ka es arī tādu gribu(tikai ne blondu, protams). Bet tad atcerējos traģēdiju ar zēngalviņu un sapratu arī, ka man nav stilistu, kas saveidotu to frizūru katru dienu, so - atteicos no idejas :D
09.03.2014 15:14 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Manuprāt, rudi un sarkani mati vispār bieži vien ir nenovērtēti.. tik smuki izskatās daudzām

Piekrītu. Ļoti patīk kā izskatās rudmates un sarkanmates.

Tikai jāpiedomā pie make up, mazliet pārcenšoties rezultāts var būt pat biedējošs :D
09.03.2014 15:17 |

Reitings 752
Reģ: 30.05.2013
No blondiem esmu pārgājusi uz brūniem un tad gandrīz melniem un tad no tiem uz blondiem mazāk kā mēneša laikā. Un kad nogriezu čolku, sapratu, ka tas nu noteikti nav man, pagāja ilgs laiks līdz ataudzēju.
09.03.2014 15:22 |

Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
7 gadus bija šādi:

vienu dienu izdomāju, ehhh... apnīk, aizgāju pie friziera un no salona iznācu šadiem matiem:

Pirmās dienas bija grūti... apkārtējiem šoks :D
09.03.2014 15:22 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Bright&Simple, ja tev ir gari, biezi un veselīgi mati, Nikola Kidmena tajā foto tevi apskaustu ar saviem plānajiem jocīga garuma balinātajiem matiem. Par gaumi nestrīdas, bet tas man tiešām nešķiet prātīgs solis bojāt savu skaistumu. varbūt sākumam pamēģini krāsot gaišākas šķipsnas?
09.03.2014 15:24 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Es vienmēr nožēloju, kad izlēmu nogriezt čolku. Kādu laiku tādu kļūdu neesmu pieļāvusi, bet doma gan ir bijusi galvā.
Man trakākais ir rozā gali bijuši, bet tā bija frizieres vaina. Viņa teica, ka būs sarkani. Bet cik atceros, es diezgan labi ar viņiem jutos. Nesteidzos tikt no tās krāsas vaļā. A vēl arī bija kaut kāda rozā šķipsna. :D
09.03.2014 15:26 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Visdīvainākais paskats bija vairākus gadus atpakaļ, kad uz gaišiem matiem krāsoju sarkanas šķipsnas.Pirmajā mirklī izskatījās labi, bet ar laiku tās šķipsnas sāka izskatīties viegli rozā :D un tad pa virsu nokrāsoju viscaur kastaņbrūnus matus-vietās, kur bija sarkanās šķipsnas, man mati bija lillā :D Tagad jau gadus 5 esmu ar melniem matiem un esmu ļoti apmierināta ar šo krāsu, esmu domājusi, kā būtu, ja pamainītu krāsu, bet tāpat zinu, ka ātri vien atgrieztos pie šīs krāsas, tāpēc pat nekrāsoju citā krāsā.
09.03.2014 15:33 |

Reitings 797
Donata, man ir ļoti biezi mati un tik gariem krāsot šķipsnas - tas iedzīs mani bankrotā :D
īsus vēlos arī tāpēc, ka nāk vasara un man vienmēr vasarā ir ļoti grūti kopt savas lauvas krēpes + karsti.. gribas kaut ko rotaļīgāku, dzīvespriecīgāku, jo šobrīd ir tādi... garlaicīgi tie mati palikuši.
09.03.2014 15:35 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Rīt eju a rlielām bailēm pie frizieres.Man ir krāsoti blondi ,nepatik ,nepiestav un gribu atpakal rižus ...kas sanaks nezinu .....
09.03.2014 15:40 |

Reitings 144
Reģ: 13.11.2013
Man ir bijuši visādi mati - sākot no gaiši, gaiši šķipsnaini brūniem, beidzot ar violetiem, rozā un tumši sarkaniem. Kad bija tie sarkanie, tad par uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēju :D

Pēdējos gados saglabāju savu dabīgo krāsu - tumši brūnus, ik pa laikam pamainot toni nedaudz uz vienu vai otru pusi. Bet kaut kā arvien īsākus un īsākus sāku griezt. Vispār šausmīgi gribējās zēngalviņu, bet man galvas forma tāda, ka nepiestāvētu. Bet nu, viendien pie friziera izdomāju, ka griezīšu īsus - līdz žokļa līnijai. Kad friziere grieza, es vēl skatījos un domāju, ka varētu vēl īsākus griezt, bet nu, neko nepateicu. Nākošajā dienā paskatījos spogulī un saķēru galvu - izskatījos pēc vecas, resnas tantes :D

Tagad ir pagājis vairāk kā pusgads, mati sniedzas līdz lāpstiņām un sapratu - NEKAD VAIRS ĪSUS! :D Katru dienu spoguļojos, priecājos par saviem matiem un novērtēju, ka šamie tādi forši un gari :D
09.03.2014 15:43 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Krāsas maiņa jau tāds sīkums vien ir.. žēl tas, ka struktūra sabojājas :(
09.03.2014 15:47 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Esmu riktīga mīkstā, attiecībā uz matukrāsām :D
Pusi dzīves esmu dzīvoju ar dabīgo matukrāsu (LV parastā), tad ogļu melni kādus 7 gadus un tagad ir tumši brūni.
Zinu, ka man rudie labi izskatītos, bet vai šo krāsu ir viegli matos "uzturēt"?
09.03.2014 15:51 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
rudie jakraso tapat ka citas krasas. un tagad gribu tos atpakal .....
09.03.2014 15:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits