MIEGS,kur tu esi?

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Sveiki!

Jau kuro dienu ilgojos pēc tā,lai BEIDZOT varētu normāli izgulēties! Sākumā domāju-viena diena,otra,trešā,nekas traks. Tagad tas jau sāk mani pavilkt uz dusmu!

Lai vai cik nogurusi būtu, es VIENMĒR pieceļos naktī 3os. Līdz tam ir labs miegs,bet pēc tam - caurāks pa cauru. Grozos, iemiegu, pieceļos, atkal mēģinu iemigt un tā līdz pašam rītam, kamēr apnīk un ceļos augšā. Rezultāts-esmu neizgulējusies, organisms kā noguris (pašam jau ziniet kā ir tad,kad cilvēks nav izgulējies. Sajūtas nav foršas).

Ko jūs varētu ieteikt,lai to miegu atgrieztu normālā režīmā? =/
09.03.2014 09:31 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Man nelīdzēja nekas, tikai miega zāles. Somnols - to man izrakstīja ārste komplektā ar citu līdzekli. To cito līdzekli es nelietoju, jo pēc pirmās reizes man aizvērās širmis, bet ar somnolu gan es ātri noregulēju ritmu un vairs varu nelietot. Galvenais ir nedzert ik dienu, bet tiešām tikai tad, kad nenāk miegs. Es viņas lietoju tikai tā. Tagad laikam kādus mēnešus 2 neesmu dzērusi un guļu kā mazais susuriņš. Pirms tam gan bija traki - varēju dienas 3 negulēt, kamēr nepaliku neadekvāta.

Jebkurā gadījumā, ja ilgstoši ir problēmas ar miegu, ir jāvēršas pie ārsta, lai pārbauda galvu, jo tam var būt nopietnas sekas, kā arī bezmiegs var liecināt par vairākām saslimšanām.
09.03.2014 19:27 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Nav jau tik traki,ka es vispār pēc tiem 3iem negulētu,bet nepatīk,ka pēc tam tas miegs ir saraustīts. iepriekš gulēju cieš'miegā līdz pašam rītam un likās,ka vēl varētu gulēt...tagad gluži pretēji!
09.03.2014 21:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits