zaudēts bērniņš

Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
sveikas!
tikko uzzināju, ka draudzene zaudējusi tiešām ļoti gaidītu bērniņu, bija piektajā mēnesï. sazinājos ar viņas puisi un viņš teica, ka meitene tagad 'sazāļota' un beidzot iemigusi,kas dod iespēju izdomāt rīcības plānu. tuvākajās dienās gribētos aizbraukt ciemos vai kaut kā citādi atbalstīt, bet es nezinu kā. varbūt kāda var padalīties ar savām izjūtām un stāstiem (ja šāda situācija ir pieredzēta), un vai vispār tādā situācijā gribas kādu redzēt. tā ir mana labākā draudzene, tāpēc nevaru palikt vienaldzïga, bet negribas arī uzmākties ar savu līdzjūtību
08.03.2014 22:26 |

Reitings 135
Reģ: 14.01.2014
esot stāvoklī?

ja godīgi, tad es izvairītos ilgāku laiku tikties ar draudzeni.
08.03.2014 23:51 |

Reitings 588
question - draudzene nezina to, ka arī esmu gaidībās un domāju, ka tuvākos 3 mēnešus neuzzinās
08.03.2014 23:57 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
2. PIRMS NOVO-PASSIT LIETOŠANAS
Nelietojiet Novo-Passit šādos gadījumos - ja Jums ir paaugstināta jutība pret aktīvajām vielām vai jebkuru no palīgvielām; - ja Jums ir muskuļu vājums (myasthenia gravis); - ja Jums ir epilepsija; - ja Jūs, vai Jūsu bērns ir jaunāks par 12 gadiem.
Īpaša piesardzība, lietojot Novo-Passit, nepieciešama šādos gadījumos - ja Jums ir smagas aknu slimības; - ja Jums ir smagas nieru slimības; - ja Jūs esat grūtniece (it īpaši grūtniecības pirmais trimestris); - ja Jūs zīdāt bērnu ar krūti; - ja Jums ir intoksikācija ar CNS (Centrālo nervu sistēmu) darbību nomācošiem līdzekļiem; - ja Jums ir paaugstināta jutība pret saules starojumu. Šo zāļu lietošanas laikā pacientiem, it īpaši...

Instrukciju vari atrast šajā linkā pdf formātā: http://www.pilsaptieka.lv/lv/products/novo_passit_sirups
08.03.2014 23:59 |

Reitings 588
Favel - man nestrādā tā lapa no planšetes, uzticēšos tam citētajam, paldies :)
09.03.2014 00:01 |

10 gadi
Reitings 4416
Godīgi sakot, ir ļoti grūti atbildēt uz šādu jautājumu, jo katrs esam citādāks. Es ieteiktu uzturēt kontaktu ar draudzenes partneri un lūgt viņa redzējumu uz to, vai Tava klātbūtne noderētu draudzenei.
Ir cilvēki, kuri labprātāk savu pārdzīvojumu un sāpju sagremošanu patur pie sevis, bet ir tādi, kuriem nepieciešams fiziski cilvēks blakus, ja pat ne lai runātu, bet, lai justu, ka telpā nav viens.
Šajā situācijā trakākais būs tas, ka meitene visdrīzāk nespēs piedot pati sev, novels visu vainu uz saviem pleciem. Manuprāt, šādā situācijā, kad draudzene tiks palaista mājās, jo īpaši uzmanīgi ir jāuzrauga viņas pašsajūta. Nejūties izbrīnīta, ka Tavas grūtniecības dēļ, Jūsu draudzība varētu uz kāda laika periodu atsvešināties, jo draudzenei vienkārši var sāpēt tīri cilvēcīgi viņas zaudējums, vēl jo vairāk, kad pašas tuva draudzene baudīs prieku par savām gaidībām.
09.03.2014 00:05 |

Reitings 588
jā, es pilnībā sapratīšu, ja atsvešināsimies, bet netaisos jau viņai tagad iet un stastīt par savu gaidāmo mazuli, tā kā neesmu kalnas miesas būves, tad kādu laiciņu punci vēl neredzēs.
mēs esam ļoti tuvas (gājām vienā grupiņā bērnu dārzā, pēc tam 12 gadus vienā solā), esam kā māsas, vienmēr viena otrai blakus, sēdēju pie vannas istabas durvīm kā filmās, kad viņa čurāja uz testa un kad pirmo reizi gāja uz usg (draugs nebija latvijā tad), bet tomēr tagad šķiet, ka viņu nepazīstu un nezinu kā rīkoties, jo nekad nebiju domājusi, ka varētu nonākt šādā situācijā.
09.03.2014 00:14 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Cilvēki ir ļoti dažādi, te jau to var manīt pēc komentāriem - viena saka, ka gribētu, lai draudzene būtu klāt, atbalstītu, cita atkal saka - neuzbāzies! Gan jau ka vismaz nojaut, kas viņai tagad visvairāk nepieciešams.

Lai izdodas!!
09.03.2014 00:39 |

10 gadi
Reitings 4416
Nav jābūt asinsradiniekiem, lai būtu viens otram kā ģimene. Ja saki, ka esat augušas kā māsas, tad attiecīgi domāju, ka nenošausi greizi, ja atbalstīsi viņu kā ģimene.
Vēlu, lai darudzene atveseļojas fiziski un spēj sev piedot. Šādu zaudējumu nekas neaizstās. Izturību Jums visiem šajā situācijā iesaistītajiem!
09.03.2014 00:40 |

Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
Ir labi , ka ir tāda draudzība , bet uzskatu, ka nav jālien pat labākās draudzenes guļamistabā , drēbju skapī, virtuvē un sāpēs , kamēr viņa pati to nepalūgs .
;) katram sava dzīve jādzīvo un jāapgūst savas mācībstundas .
09.03.2014 09:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits