Noteikti, ka nebūšu pirmā, kura nonākusi šādā situācijā, bet man ir ļoti iepaticies bijušā drauga draugs.
Palicis ir labs kontakts un šodien tākā maza ballīte pie manis, tad nu viņš ar savu draugu arī būs.
Kā jūs domājat, ir vērts izrādīt kkāda veida simpātijas? Nezinu kā ar džekiem ir, jo reizēm pat pašai tas liekas dīvaini, ka kontaktējos ar sava bijušā puiša draugiem un ka vismaz ar viņiem ir saglabājies labs kontakts..
Priecājies, ka bijušā drauga draugs! Man iepatikās esošā drauga (nu, īsti kopā tomēr nebijām) draugs, tas gan nebija labi..
Es tavā vietā izrādītu simpātijas, ja jau tu vairs neesi kopā ar savu draugu! Un nekas dīvains tur nav, ka saglabājies labs kontakts ar viņa draugiem, ja pati saki, ka jums abiem vēl aizvien ir labs konatakts :)
Pēc manas pieredzes teikšu, ka vairumam vīriešu nav tāda pati domāšana kā sievietēm, attiecībā uz šo te.
Man ir ļoti pozitīva pieredze, tāpēc iesaku mēģināt.;)
Piekritu MakeMeGoAway. Zinu vienu damu,kura kolija divus uzreiz, tgad ar vienu ir kopa un brauc abi balodisi pie vinja drauga. Vemt gribas, sez ar draugu bet galda otra gala miedz ar aci otram.
Dzeki dzekus reti delj meitenes nodos! Uznjemot sekGsim pa kluso.
MakeMeGoAway Varbūt no sākuma būtu jocīgi, ja tā notiktu, bet tākā man ar viņu vairs nekas nesaista, tad man ir vienalga, ko viņš savā dzīvē dara. Vienīgais būtu žēl draudzenes, jo zinu, kāds viņš ir attiecībās ar meiteni. :D
Gribētu redzēt, kādā sajūsmā Tu būtu, ja Tavs bijušais koļītu nost Tavu labu draudzeni.
Nu nezinu, bet visbiežāk divi pieauguši cilvēki izšķiras un dzīvo tālāk, acīmredzot, ja šķīrās, tad jūtu vienam pret otru vairs nebija, līdz ar to arī rūgtumam, ka bijusī meitene ir kopā ar viņa draugu, būtu jāpazūd. Vismaz man, ja attiecības patiešām būtu ar puisi beigušās par visiem 100%, nekas pretī, ja mēģinātu koļīt manu draudzeni (bet ne labāko :D )
Ja man ir beigušās attiecības, tad man ir gluži vienalga ar ko mans bijušais guļ, tā var būt arī mana draudzene, novēlētu viņiem veiksmi un viss. Kāda gan man tad būtu daļa gar to, ko dara divi pieauguši cilvēki?