mati

10 gadi
Reitings 196
Reģ: 11.02.2014
Ak es stulbā, iekritu ar Pērkamkopā kuponu matiem Dolce Vita frizētavā, pēc tam tik kko meklējot ieraudziju sūdzības par šo frizētavu, tagad laikam domāju pat labāk neiet, es nezinu, negribu sabojāt savus matus, diez vai arī kaut atdodot lētāk kāds gribētu ņemt to kuponu...labāk nauda izmesta vējā, nekā briesmas uz galvas... pati kļūdijos, būs man tgd mācība, pirms pirkt kaut ko, pārbaudīt ....un es pie tam vēl tik ilgi vilcinājos, un beigās tomēr nopirku :( pašai dusmas uz sevi par savu stulbumu
07.03.2014 12:54 |

Reitings 598
Reģ: 12.02.2014
gigy
Nū, tu gan mazliet sabiezini krāsas. Tā viss nav, ka nevar pirkt atlaižu kuponus, bet labāk iepriekš uzzināt, ko īsti tu pērc un kur attiecīgais pakalpojums tiks veikts (šajā gadījumā frizētava/salons).
Ko tieši pie friziera gribi darīt?
07.03.2014 17:05 |

10 gadi
Reitings 196
Laleila

nū man ir tumši mati (melni) līdz lāpstiņām, pirms kādiem 4 gadiem biju blondīne, kad nokrāsoju tumšus, ilgi nevarēju pierast, un jutos vēljoprojām, kā gaišmate...tad pabojāju savus matus ar draudzenes palīdzību mājās balinot vairākas reizes, bet sapratu, ka, ja tā turpināšu melnā krāsa pat vairs galos neturās, pēc laiciņa izskalojas un gali tādi tumšīgi brūni paliek ...šobrīd ir izbalinātas arī pāris šķipsnas... gribas pārmaiņas ... biju domājusi pat varbūt matus pielikt, jo esmu augumā maza un domāju, ja nogriezīšu vēl īsākus matus tad izskatīšos vēl mazāka un apaļāka... agrāk man bija arī šķipsnoti tumši ar gaišiem kopā tādi man laikam pat visvairāk patika...
07.03.2014 17:28 |

10 gadi
Reitings 196
oi, man te kkas pusrataa palika...

nū man ir tumši mati (melni) līdz lāpstiņām, pirms kādiem 4 gadiem biju blondīne, kad nokrāsoju tumšus, ilgi nevarēju pierast, un jutos vēljoprojām, kā gaišmate...tad pabojāju savus matus ar draudzenes palīdzību mājās balinot vairākas reizes, bet sapratu, ka, ja tā turpināšu man mati vispār nolūzīs līdz pēdējam, tāpēc štrunts ar visu, nokrāsoju atpakaļ tumšus un nogriezu, lai atkopjās...tagad melnā krāsa pat vairs galos neturās, pēc laiciņa izskalojas un gali tādi tumšīgi brūni paliek ...šobrīd ir izbalinātas arī pāris šķipsnas... gribas pārmaiņas ... biju domājusi pat varbūt matus pielikt, jo esmu augumā maza un domāju, ja nogriezīšu vēl īsākus matus tad izskatīšos vēl mazāka un apaļāka... agrāk man bija arī šķipsnoti tumši ar gaišiem kopā tādi man laikam pat visvairāk patika...
07.03.2014 17:31 |

Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Nū, tu gan mazliet sabiezini krāsas. Tā viss nav, ka nevar pirkt atlaižu kuponus, bet labāk iepriekš uzzināt, ko īsti tu pērc un kur attiecīgais pakalpojums tiks veikts (šajā gadījumā frizētava/salons).

Tieši tā. Ir lieliski piedāvājumi, labās frizētavās un salonos, reizēm tiešām tie izdevīgi.
Izmanto kuponu, piemēram matu galu apgriešanai, bet sarežģītākas manipulācijas, atstāj frizierim, kam uzticies.
07.03.2014 19:18 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Tak beidz čīkstēt. Sūdzības un atsauksmes var salikt jebkurš, un tas nenoziimē, ka tur ir tik slikti. Ja tas salons tiešām būtu tāds, ka visi nāk ārā kā putnubiedēkļi, tad viņš sen jau būtu aizklapēts. Man manikiire liek vienkārši perfektus nagus- skaistus, kavlitatiivus un ilgi turās, taču par viņu arii kāds, kuram nepatika ir pasūdzējies tajās pašās sūdziibas.lv Un tāpēc, lai pie viņas vairs neietu? Ar šo es tev gribēju teikt - ej, pasaki konkrēti ko tu gribi un būs labi. Pliku plesi jau tev nenodziis. Ja domāsi, ka būs slikti, tad tā arii būs.
07.03.2014 19:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits