Cik esmu ievērojusi, tad lielākā daļa latviešu ir ļoooti skopi ar tējas naudām, kaut apkalpošana ir visaugstākajā līmenī un viesmīlim liek noskrieties uz vella paraušanu, jo pēkšņi izdomā, ka šī mērcīte tomēr nebūs tā, ko gribējās, ka tagad kolas glāzē gribēsies to ledu, kaut iepriekš pasaka, ka nevajadzēs un tamlīdzīgi. Bijušo PSRS valstu pilsoņi ir ļoti līdzīgi savā attieksmē, bet krievi, arī Latvijā dzīvojošie, lielākoties ir devīgāki. Skandināvi vispār ir forši. Bet gadās arī forši latvieši. Mana attieksme pret visiem ir vienāda - smaidu, esmu pieklājīga, vienmēr pajautāju vai vēl kaut ko varu piedāvāt, kad glāzes tukšojās, ja cilvēkam vajag palīdzību ēdiena/dzēriena izvēlē, varu visu izsmeļoši paskaidrot, bet dzermanauda vienmēr atšķiras atkarībā no klientu tautības. Pati vienmēr atstāju tos pieņemtos 10%, nav gadījies būt vietā, kur apkalpošana neapmierinātu. Arī bārmeņiem bāros dzeramnaudas atstāju, bieži vairāk kā tos 10%, jo man tā patīk. Iesaku neņemt galvā, darīt savu darbu pēc vislabākās sirdsapziņas un būs ok. Jo, vismaz man, tas ir tikai pagaidu darbs kamēr mācos. :)