ja gribi kasteties si diskusija nav tev!!!!
man rižā auroja kā traka, tāpēc izmetu viņu laukā, sadzimi mazie un kā paaugās izgraizīja viņu. Viņa vēl bija tā kā paralizēta, tikai priekšējās kājas darbojās... nu ārprāts...Tu tak sadiste. Nebija vienkarsak nopirkt vet. aptieka tabletes, ja nebija velmes momenta operet. Ir tadas kas atsit velmi uz runčiem. Ta vieta tu šitaaa...njaa
Kāpēc dzīvnieku jāindē ar kaut kādām tabletēmDiez ja sieviete dzer pretapaugļošanās zales ir ok. a kaķeni redz indē.:D Dzelzaina loģika:D
Tu tak sadiste. Nebija vienkarsak nopirkt vet. aptieka tabletes, ja nebija velmes momenta operet. Ir tadas kas atsit velmi uz runčiem. Ta vieta tu šitaaa...njaa
man rižā auroja kā traka, tāpēc izmetu viņu laukā, sadzimi mazie un kā paaugās izgraizīja viņu. Viņa vēl bija tā kā paralizēta, tikai priekšējās kājas darbojās... nu ārprāts...
Vot jā ārā pelēks, tas būtu štrunts. Es neesmu 3 naktis gulējusi dēļ savas kaķenes. Iepriekšējās naktis viņa pretīgi ņaudēja, bet šonakt viņa bez maz kliedza. Beigsies tas trakums pa taisno pie veta vedīšu. Lai dod tableti, kas viņai 2 nedēļas liks mieru, lai var sterilizēt. Jau kopš jaunā gada ši jau ir kāda 6. reize, kad meklējas. Uhh tracina. Sajukusi mazliet ir viņa.
Var redzēt, ka Tu no tā neko nesaproti.ņemot kaķenu par šo apsketu jadoma uzreiz. Konsultejas ar vetu izveloties atbilstosāko metodi. Tieši tik vienkarsi. Var redzēt ka tu no dzivniekiem neko nesaproti.
Kad kaķene jau meklējās nekādas tabletes nepalīdz.