Vai visām piestāv acu zīmulis

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
vai dažas to neprot vienkārši pareizi uzklāt? Man liekas, ka man nepiestāv, bet bez tā acis neizskatās izteiksmīgi. Hm, es vienīgā te tāda?
05.03.2014 17:20 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Ikdienā visu laiku krāsoju acis ar melnu zīmuli, gan apakšējo līniju, gan visu augšējo plakstiņu. Ja uzvelku mazāk vai vispār ne, tad tieši izskatos jocīgi. Esmu eksperimentējusi ar citām krāsām, bet visas izskatās neizteiksmīgi un rada iespaidu, ka būtu slimojusi mēnesi. Tā ka laikam pat tādā jomā kā acu zīmulis, katra cilvēka gadījums ir individuāls.
05.03.2014 23:56 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Es arī tagad krāsoju tikai uz augšējā plakstiņa (aptuveni tā kā miss_mia bildē) un nevis zīmuli, bet melnas krēmveida ēnas, jo zīmuli tā ļoti taisni un smuki nemāku uzvilkt, vienmēr paliek šķirba starp skropstu līniju un zīmuļa līniju. :D
Kādreiz krāsoju arī uz apakšējā plakstiņa izpludinātu zīmuli, bet vairs tādos kvantumos negribas krāsoties un man liekas, ka arī acis tad izskatās mazākas.

Bet es domāju, ka tas ir ļoti individuāli. Vienīgi pēc manām domām gaišmatainām, gaišādainām meitenēm dikti melns acu zīmulis ikdienā izskatās drusku par daudz pārspīlēti, tāpat arī ierāmētas acis melnmatainām meitenēm, ja vien netiek gotiskais stils iznests līdz galam.
06.03.2014 00:17 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Pirmos gadus, kad sāku krāsoties, zīmuli vilku tikai gar apakšējo līniju, ja godīgi, neizskatījās traki, bet nedrīkstēja ar to melno līniju pārforsēt, bet jebkurā gadījumā tas atkarīgs noteikti no acu formas. Gadus vēlāk sāku melno līniju zīmēt arī augšpusē un tad sapratu, ko gan esmu darījusi aplam iepriekšējos gadus, jo visu laiku sanāk, ka it kā izcēlu tikai vienu daļu no acs, nevis kopumā visu aci :D Tā nu gadiem ejot arvien vairāk trenēju savu roku uz skaistu melnā lainera līniju, izskatījās tiešām pieklājīgi, tomēr ar laiku apnika un gribējās koptēlam kaut ko dabiskāku. Tā nu pārgāju uz brūno zīmuli un tiešām izskatās stipri labāk un dabīgāk, jo esmu gaišmate. Ja arī lietoju zīmulīti, vienmēr to iztušēju, lai izskatās dabiskāk. Apakšējo līniju arī vienmēr iztušēju, lai radītu plašāku atvērtāku aci, bet pa šo laiku ekspermentējot esmu uzgājusi, ka man nepiestāv baltais acu zīmulis, jo izrādās pēdējo gadu laikā manas acis vairs nav tik spoži baltas un ar balto līniju izskatos pēc zombija :D Tā nu atklāju, ka patiesībā man ir problēma, vai nu acis ļoti nogurst no datora vai arī putekļi, kas ir darba vietā man tās kairina. Ļoti gribētos tomēr lietot vai vismaz apskatīties kāds tad tas efekts no baltā zīmuļa ir :D

Bet viena lieta, ko es ar šo garo penteri gribēju pateikt ir tā, ka tomēr katrai jāatrod savs un es piekrītu, ka visām piestāv, tik jāeksperimentē, jāmeklē sev vispiemērotākais gan krāsas ziņā, gan tehnikas ziņā kā to uzklāj. ;)
06.03.2014 01:39 |

Reitings 495
Rezultātu vienmēr cenšos panākt šādu :)
06.03.2014 01:42 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Odrija, baltā zīmuļa vietā var lietot "nude" toņa zīmuli. Tas padarīs acis gaišākas, bet nebūs kā zombijam :) Es lietoju Max Factor “090 Natural Glaze”
06.03.2014 09:39 |

Reitings 132
Reģ: 04.03.2014
Es arī kaut kad ilgi kādus 2 gadus , ja ne vairāk ļoti daudz lietoju melno zīmuli gan apakšā, gan augšā vēl laineri (kaķacs) un tad skropstu tušu, un vēl ēnas dažreiz, un nu tā arī ar laiku pamazām mazāk un mazāk, pati pat nezinu kāpēc sāku vairs tik daudz nelietot to zīmuli, varbūt apnika katru reizi krāsoties ar to zīmuli, bet nu tagad esmu pārgājusi tikai uz skropstu tušu, un dažreiz kādām sudraba ēnām, un daudz skaistāk izskatās, nekā agrāk, un draugs arī priecājas , ka beidzot paklausīju viņu. :D :)
06.03.2014 10:10 |

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
ko ar to nude un balto ziimuli vispaar dara?
06.03.2014 10:25 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Gandrīz katru dienu zīmēju ar laineri winged eyeliner, tikai ne tik biezu kā bildē.
06.03.2014 10:37 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Arī uzskatu, ka zīmulis piestāv visām, vajag tikai atrast pareizo formu, krāsu, un vietu. Man piemēram uz water line izskatās drausmīgi, tāpēc zīmēju tikai uz augšējā plakstiņa.
06.03.2014 10:43 |

Reitings 495
Sugar, es kaut kā pat nebiju aizdomājusies, ka eksistē arī nude acu zīmulīši, būs jāizmēģina :) Paldies Tev par ieteikumu ;)
Zenite, baltais un nude krāsas zīmulis parasti ir domāts tā sauktajais ūdens līnijai, lai padarītu aci plašāk atvērtu, ja ieskatīsies kārtīgāk manis liktajā bildē, varēsi pamanīt, kur tieši ;)
06.03.2014 14:05 |

Reitings 585
Reģ: 14.05.2013
Protams, ne visām piestāv uzkrāsotas acis ar acu zīmuli vai laineri. Piemēram, es nekrāsoju acis ar zīmuli/laineri, jo uzskatu, ka man nepiestāv. Jūtos tad vecāka par saviem gadiem un acis izskatas skarbas. Iztušēju melno acu ēnu pa plakstiņu (smooki) un uzkrāsoju skropsatas un ir super. Bet zinu, daudzas, kam laineris izskatās ideāli, un arī kam nepiestāv.
06.03.2014 15:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)