Pirmos gadus, kad sāku krāsoties, zīmuli vilku tikai gar apakšējo līniju, ja godīgi, neizskatījās traki, bet nedrīkstēja ar to melno līniju pārforsēt, bet jebkurā gadījumā tas atkarīgs noteikti no acu formas. Gadus vēlāk sāku melno līniju zīmēt arī augšpusē un tad sapratu, ko gan esmu darījusi aplam iepriekšējos gadus, jo visu laiku sanāk, ka it kā izcēlu tikai vienu daļu no acs, nevis kopumā visu aci :D Tā nu gadiem ejot arvien vairāk trenēju savu roku uz skaistu melnā lainera līniju, izskatījās tiešām pieklājīgi, tomēr ar laiku apnika un gribējās koptēlam kaut ko dabiskāku. Tā nu pārgāju uz brūno zīmuli un tiešām izskatās stipri labāk un dabīgāk, jo esmu gaišmate. Ja arī lietoju zīmulīti, vienmēr to iztušēju, lai izskatās dabiskāk. Apakšējo līniju arī vienmēr iztušēju, lai radītu plašāku atvērtāku aci, bet pa šo laiku ekspermentējot esmu uzgājusi, ka man nepiestāv baltais acu zīmulis, jo izrādās pēdējo gadu laikā manas acis vairs nav tik spoži baltas un ar balto līniju izskatos pēc zombija :D Tā nu atklāju, ka patiesībā man ir problēma, vai nu acis ļoti nogurst no datora vai arī putekļi, kas ir darba vietā man tās kairina. Ļoti gribētos tomēr lietot vai vismaz apskatīties kāds tad tas efekts no baltā zīmuļa ir :D
Bet viena lieta, ko es ar šo garo penteri gribēju pateikt ir tā, ka tomēr katrai jāatrod savs un es piekrītu, ka visām piestāv, tik jāeksperimentē, jāmeklē sev vispiemērotākais gan krāsas ziņā, gan tehnikas ziņā kā to uzklāj. ;)