es bez acu zimula nevaru dzivot :D lietoju brunu zimuli, katru dienu. dazreiz arii melno, ja vakaros kur eju.
Taisu diezgan biezu liniju uz augseja plakstina vai kakacis
Gan jau, ka lielākajai daļai piestāv. Man nepiestāv, tāpēc nelietoju, jo labāk esmu bez, nekā esmu uzkrāsojusi un izskatos traģiski. Un man arī tas nav tik globāli svarīgi, lai es pirktu piecdesmit dažādus zīmuļus un ''meklētu īsto toni''. Izmēģināju trīs - visi izskatījās pēc katastrofas un man ar to pietika :D
Man piestāv tikai laineris uz augšējā plaksiņa. Zīmulis ūdenslīnijā man izskatās vieeenkārši drausmīgi, un arī ja kaut ko krāsoju uz apakšējā plakstiņa, tad tikai ēnas.
Vai nav tā, ka visas aziātes ar mazām apaļām actiņām tieši lieto to acu zīmuli kā obligāto no kosmētikas un bieži vien tieši winged line?
Uzskatu, ka jebkuram piestāv, tikai ir jāpiemeklē atbilstošs tonis un attiecīgs stils - whater line, winged line, tikai stūrīšos iezīmēt, tikai gar skropstām u.t.t.
Kādreiz lietoju melno visu laiku. Krāsoju tā, kā Kubiete aprakstīja, ja pareizi sapratu. Augšā ne pa ārpusi, bet iekšpusi, un arī apakšā. Bet tad man beidzās un vairāk pat neprasās. Skropstas arī tagad tikai augšējās krāsoju, ja kāds pasākums, tad arī apakšējās.
andas, ja gribi tieši izcelt acu slīpumu, nevis tas "iztaisnot", iesaku lietot melnu zīmuli augšējam plakstiņam vairāk uz ārpusi, bet apakšējam pie pašiem ieksējiem kaktiņiem. Cik esmu redzējusi meitenes ar tādām slīpām acīm tā krāsojamies, ļoti skaisti izskatās.
Vispar jau man liekas, ka zīmulis piestāv visām, tikai jāatrod pareizā vieta, tonis un līnijas biezums.
Man šķiet, ka biežākā kļūda ir melns zīmulis. Un apakšējā plakstiņa krāsošana, kas acis padara mazas, un ja tās jau no dabas ir mazas, tad vispār auzas!
Laineri lietoju tikai augšējam plakstiņam. Ne apakšējam plakstiņam, ne apakšējām skropstām neko nelietoju nekad.
Līdzīgi kā te:
Bet kaut kā ikdienā esmu sākusi lietot tikai skropstu tušu. Draugs arī priecīgs, ka vairs tik daudz nekrāsojos, lai gan arī pirms tam baigi to nedarīju. :D
Man arī ir mazas, necilas acis, bet krāsoju ar zīmuli, bet vienmēr zīmuli papludinu, veidojas kaut kas uz smokey pusi.
Izmantoju brūnu zīmuli augšējam plakstiņam un gar apakšējās skropstu līnijas ārējo stūrīti.