Nolemtība vientulībā!?

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Šodien sakrajās un gribās izrunāties/izrakstīties!

Jau tik ilgi esmu viena pati, ka jau liekas, ka drīz apaugšu ar sūnām un lēnām pārvērtīšos par vecmeit-sēni. Esmu jau te agrāk zēlojusies par savu sūro likteni attiecību lauciņā un laikam ejot NEKAS nav mainījies. Tas ir vnk ārprāts - it kā man kāds būtu uzlicis lāstu (tik tiešām tā sak likties) - kaut kādu vientulības/vecmeitas lāstu!

Ja pa plauktiņiem, tad atkal tā teikt esmu ''iemīlējusies'' un atkal jau tas kā vienmēr (neizbrīna nemaz) ir bez-atbildes. Satiku savās ikdienas gaitās vīrieti - pazīstami jau esam ilgi. Bet šoreiz kaut kā ieskatījos un man viņs ārkārtīgi iepatikās. Viņam piemīt idealas īpašības un vizuāli arī man liekas ideāls. Jau divus mēnešus pielūkojamies. No viņa puses visu laiku jutu simpātijas, tās arī tika izrādītas, gan zestos, neapzinātajā ķermena valodā, gan saziņās laikā - komentāros, komplimentos, interesē par personisko un tml.

Un tā laiks iet un iet, bet NEKAS nenotika... līdz pēdejās dienās - vnk 0 reakcijas uz mani. Un es tieši nodomāju, ka yeeeey - būšu beidzot kādu īpašu cilvēku sev satikusi - principā biju 100% pārliecināta par to, ka simpātijas pāraugs kādā attīstībā. Mūsu komunikācija ir lietišķa pārsvarā - darba jautājumos un šo darbu sakarā arī pamanījos padalīties ar savu t.numuru, epastu un viņam bija iemesls man uzrakstīt - neidziļināšos, bet pati prasīju, lai apkopojot mūsu kopīgos darbiņus man uzraksta - kā tad nu tur ir - vai viss izdevās vai kaut kas jālabo. Bet pagājušas 3 dienas un nekā. Nekādas atbildes - bāc es takš prasīju, lai uzraksta par darba lietām un īstenīb arī gaidu no viņa atbildi (neskaitot personisko)!

Šodienatkal kopīgi darbi vienā vietā un satiekoties nu jau jūtu - NEKO!

Secinājums - ATKAL jau esmu atraidīta, kjipa atmesta un nekam nevajadzīga.

ATKAL! Es vsp neatceros, kad pēdējo reizi es vsp saņema kādas pretjūtas? Hmmm... pirms 4 gadiem!?! Bļāviens - es vnk jūtos nožēlojama, maziņa, melna sūdu čupiņa.

Analizējot visu - OK ir bijis ka es izvēlos sev vīrieti, kas iespējams ir augstākā kategorijā (jau jau šādi virspusēji spriest), bet šis vīrietis tāds nav - pilnīgi parasts, nekāds kruts skaistulis vai bagātais, strāda parastu darbu, nav nekāds sabiedrībā zināmais vai iedomīgais... Mani sapna tas, ka viņš mani principā atraida... It kā es nebūtu pietiekoši laba viņam. Vnk jūtos kā niecība.

Šīs sajūtas atkārtojas katru reizi, kad man rodas pret kādu jūtas - kā pa karuseli - riņķos. Es nesaprotu ar ko es brāķēta, ka mani neviens negrib. Man jau paliek vnk iekšēji sāpīgi no tā, ka apkārt visiem džīve iet uz priekšu - cilvēki satiekas, dzīvo kopā, apprecas, rada ģimeni, tikai es nekur nevirzos privātajā plānā.

Man kauns teikt, ka man nav drauga, jo par spīti savām feministiskajām ievirzēm iekšeji jūtos kā brāķis. Labi vēl kadi jauni cilvēki, kas nezin, ka es jau 3. gadu esmu vientuļa (es jau sāku izmantot šo vārda 'brīva'vietā :(), bet tie, kas mani zin - nu bāc ja kāda mana paziņā būtu 3 gadus viena - reāli viena (pat bez kaut kādiem attiecība fail mēģinājumiem) man likto ka viņa ir maigi sakot nenormāla. Un arī draudzenes saka, ka agrāk kad man prasīja attiecību statusu es ar prieku un lepnumu teicu, ka esmu brīva, bet tgd no malas var redzēt, ka šis jautājums mani mulsina. Ir pat bijis, ka sameloju ka man kads ir, lai nebutu neērti pašai no sevis. Kas ir nožēlojami dubultā...

Un nerunājot par to vilšanos un sāpīgo tuksuma sajūtu, kad saprotu kā Atkal viss ir aplauzies, ka esmu nepastarpināti atraidīta. :( Man vnk paliek bail jau no tuvināšanās jebkādam vīrietim - lai atkal nesanāk tas pats. :(

Apdomaju varbūt aiziet uz kaut kādu hipnozi - lai ieliek programmu - mācīties, strādat, neiemīlēties? Ja vien būtu tāda opcija kā vampīru dienasgrāmatās - atslēgt emocijas... paradoksali, bet es būtu daudz laimīgāka.....

Paldies, ja kāda izlasīs tik tālu manu nožēlojamo želošanos par manu nožēlojamo tukšo dzīvi - miljons cepumu!
04.03.2014 22:21 |

Reitings 2033
Reģ: 10.12.2012
Nu citas diskusijas iespaidā varu ieteikt praktīzēt labākā drauga scenāriju. Ja tev iepatīkas kāds puisis, tad sāc izturēties pret viņu kā labāko draudzeni un tu viņam iepatiksies :D Nezinu cik reāli tas ir, bet vajadzētu strādāt. :D
05.03.2014 11:09 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
Nezinu vai varu teikt, ka zinu pilniba so sajutu, jo man ik pa laikam bija kadas aizrausanas, kads randins, kadas distance relationship, bet nekas nopietns un nekas, kur varetu teikt, ka man ir kads.

tas, ka esi viena un saki, ka izbaudiji but vienai un ir apnicis un tgad gribi kadu uttt, nav isti taisnibas, tu nekad neesi gribejusi but viena. Tas, ko tu gribeji ir, lai kads atnak, ierauga un aizved tevi, jo tu esi tik, tik viss, ko vins ir gribejis. man liekas, ka si ir ta sajuta, ko tu gaidi un kas ir tavs lieliskais- lai vins nak un ierauga tevi, lai panem tevi un doma, kur visu laiku ir bijis bez tevis. Ta ir patikama fantazija, bet nopietni? nezinu, cik isti dzives tadu stastu ir. Negribu izklausities banala, bet mes esam par daudz filmu saskatijusas. Nav sis realitates pieskanas.
Vai tu zini kapec tu gribi but kopa ar kadu? ko tas mainis tava ikdiena un kada tam jega? Ko tu vari dot otram? kapec vinam putu jaizvelas tevi neviz kaiminu Ilzi? Un ja nav. Ja tiesi tev nav lemts but ne arvienu? ko tu darisi ar savu dzivi? cik ilgi naudesi?

Skarbi? Tu esi gadava ataisnot savu nesanemsanos, neemocjas un zaudet laiaku, naudu panakumsu, vissu ar attaisonjumu, ka tev nav paveicies, jo nav neviens balkus. Tas ir tiesam ta verts?

Ieteikums. ESI.
Izdoma savai dzive planu A un planu B- ar virieti, bez viriesa. Tagad nav viriesa un varbt nebus, bet tas nenozime, kad dzive tev nav, tad nu dzivo savu planu B. Un ja vienu dienu paradisies kads, tad vari meginat parslegties uz planu A.

par hipnozi? ja, kapec ne, bet vai to vajag, lai atslegtu sev emocijas?? man liekas, izmanto to labak, lai raditu kaut ko pozitivu, kadu pozitivu paternu.
05.03.2014 11:21 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Pasaulē valda jaunības kults un nevienam pat vecam bagātam vecim nevajag mīļāko vai sievu +30 gadi.

Muļķības

Atkal viss ir aplauzies, ka esmu nepastarpināti atraidīta. Man vnk paliek bail jau no tuvināšanās jebkādam vīrietim - lai atkal nesanāk tas pats.

Neskaties uz katru tev interesējošu vīrieti kā uz iespējamo partneri. Tavā situācijā tas gan būs grūti. Ja kaut kas veidojās, labāk novērtē to kā izlaidi, kā aizraušanos prieka pēc, nedomājot par nākotni.
05.03.2014 11:28 |

Reitings 249
Reģ: 25.07.2013
05.03.2014 11:36 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tev ir pārāk augstas prasības.
05.03.2014 12:24 |

Reitings 91
Reģ: 22.12.2010
Neesi vienīgā. Es arī jau drīz 3 gadi būšu viena. Ne tā riktīgi pilnīgi viena, bet mēnesis ir bijis garākais posms un tas notika nesen. Katrs ierauga manī kaut ko šausmīgu ar ko nevar sadzīvot, tad vienam nepatīk kad esmu tik nopietna, citam atkal par jaunu esmu, a citam pārāk mākslinieciska un pārāk atšķirīga. Nesen izlasīju rakstu arī kad mums nav jābūt ar visiem kopā ko satiekam. Vienkārši pieredze, lai pati saprastu ko vēlies vīriešos. Ir grūti, man pašai bieži uznāk melnie kā es varu būt viena, bet laikam tā liktenis lēmis, ko darīt. Jāņem draugi palīgā šādos brīžos. :)
05.03.2014 18:52 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Patiesībā, es sevi arī reizēm biedēju ar to, kuri man iepatīkas. Jā, man ir tā problēma, ka man neiepatīkas kāds ar labu izglītību vai labu darbu, bet tieši otrādi- to, kurus citi ir norakstījuši, man iekrīt sirdī tik ātri un pamatīgi. Pārsvarā nekas īpašs viņos nav un zinu, ka nākotne ar tādiem būtu briesmīga, bet es neko sev nevaru padarīt. Tāpēc es izvēlos būt viena labāk! Nezinu kā sevi mainīt, un domāju drīz jānopērk kaķis :D
05.03.2014 19:14 |

Reitings 430
Reģ: 23.01.2014
kaķis ir laba izvēle :D
05.03.2014 19:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits