Labdien, šobrīd esmu milzīgās pārdomās par skolas maiņu. Mācos profesionālajā vidusskolā, man patīk izaucinājumi, patīk ka šajās skolā mācību dēl neguļam, man patīk mācīties, tāpēc šoreiz neiet runa par to, ka man ir parak smagi, bet gan par to, ka es nevēlos vairš šo profesiju kuru izvēlējos. Palikuši divi gadi ko mācīties, škiet ka nav tik traki un smagi, bet nesen dzirdēju kādu faktu - ja nav visi vidusskolas priekšmeti un es vēlos mainīt profesiju citā jomā, tad man būs vēlreiz jāmācās vidusskolā. Tātad, mana skolā ir tikai pamata lekcijas vidusskola - matemātika, angļu valoda, latviešu valoda, literatūra, vēsture. Nab ne fizikas, ne bioloģijas, ne ķīmijas, taču atklāšu ka no makslas virziena vēlos pāriet uz inženieru virzienu. Vai šis fakts ir paties, ka man stājoties augstskolas vai iegustot labu darbu būs vēlreiz jaiziet vidusskola? Vai kāda no jums ir pārgājusi no profesionalo uz vakarskolu? Zinu, ka mani atmetis klasi ierriekš, bet vai šis - profesionala nepabeigta, vakarskola pabeigta.. neietekme CV lai tiktu kaut kur augstu?