situacija ir shada esmu grutniecibas 32 nedela,bet mans virins negrib seksinu ar mani! vins ir jauks pret mani un izsaka komplimentus utt,bet seksina nau! pamatojoties uz to ka nevar del ta ka mazulis dikti aktivs! vins vnk nespej to darit!
tatad jautajums vai kada ir bijusi shada situacija un ka tikat ar to gala!
Paskaidro viņam, ka dzemdes kakls ir ciet un mazo viņš nevar sabakstīt :) Bet es pilnīgi pieļauju, ka vēdera dēļ vienīgais pieņemamais veids varētu būt karotītes poza jeb no aizmugures.
Vins tak to visu zin! bet tik un ta nevar! neesam jauni vairs
Nu un kā cosmo meitenes var palīdzēt, lai varētu??? Mans ieteikums - Esi iecietīgāka pret vīru, pēc bērniņa dzimšanas, viss nostāsies savā vietā. Ja reiz vīriņš tāds emocionāli vājāks, tad labāk, lai dzemdībās blakus nestāvētu.
es censhos but iecietiga saprotosha un zinu ka pec dzemdibam vis bus labi jo pirms tam ar viss bija ka vajag! bet gruti izturet...
El Diablo ka jau teicu vina atieksme nau mainijusies un atkalti ari pateica ka nevar! bet ja tu nespej neko sakarigu pateikt tad vnk nevajag neko teikt.....
es cereju ka kadai ir bijusi lidziga situacija un dotu padomus,bet nju laikam tomer kludijos!