Tā kā es lidoju pārsvarā tad, kad man vajag noteikti bagāžu (uz vairākām nedēļām Latvijā - turklāt uz LV no manas pilsētas nav tiešie reisi. Vai arī reizēs, kad jāņem līdzi slēpju inventārs), tad lētās aviokompānijas atkrīt - nereti sanāk daudz dārgāk (4x jāmaksā par bagāžu lētajām aviokompānijām, ja braucu mājās) nekā ar dārgajām. Turklāt tagad "lētās" vairs nav tik lētas kā agrāk un "dārgās" arī vairs nav tik dārgas. Man visas normālās kompānijas, ar kuram esmu lidojusi liekas vienādas - labs serviss, nav bijušas problēmas ar bagāžu vai aizkavēšanos, turklāt vēl pabaro lidmašīnā :D
AirBaltic konkrēti nepatīk - dārga kompānija ar lēto kompāniju "priekšrocībām".
Toties, ja labi pameklē, tad ar lētajām kompānijām var aizšaut uz pāris dienām ar rokas bagāžu kaut kur par smieklu naudu. Protams tikai tad, ja nav savienotie reisi, jo nu nekad nevar ar šitām zināt, vai paspēsi uz nākošo reisu. Vai arī jāpērk ar n-tajām stundām starpā. nu un, protams, jāaizmirst tādas ekstras kā bagāža, našķu pirkšana lidmašīnā, tā lieta neatceros kā sauc, kur tu viens no pirmajiem kāp lidmašīnā, apdrošināšana utt.