Iepaticies cits

Reitings 40
Reģ: 02.03.2014
Sveikas!
Esmu attiecībās jau nepilnus 2 gadus, savu draugu mīlu un viņš mani arī, bet... Mēnesi atpakaļ iepazinos ar puisi, ar kuru uzreiz bija abpusēja patikšana. Kad esam kopā, tad tikai viens ar otru. Salīdzinot - pievelk vienu pie otra - tāpat, kā ar magnētiem.
Varbūt ļaujos šim, jo ar manu puisi attiecību pārbaudījumi nāk viens pēc otra un dažreiz esmu nogurusi, bet varbūt tāpēc, jo esmu jauna, jaunību vēl neizbaudījusi - negatava nopietnām attiecībām. Man ir 21. (Jā, jā, dažām citām jau bērni un vīrs šajā vecumā.)
Varētu turēties pie "prom no acīm, laukā no sirds", bet satieku bieži, tāpēc šis nederēs.
Nesaprotu, kā man rīkoties, jo zinu, ka šis viss nebeigsies. Jūtos tā, it kā morāli krāptu savu puisi un melotu viņam. Nesakiet "ja mīl, tad nevar iepatikties kāds cits", jo dzīvē nudien gadās gana dažādi.
Varbūt kādai ir pieredze šādā gadījumā? Tikai bez uzbraucieniem, jo, cik palasīju, šeit meitenes sāk kašķus arī no nekā.
02.03.2014 16:09 |

Reitings 40
Miss Joker, paldies! Vismaz liec man tiešām apdomāties. ;)
Ally, tā ir, tur Tev taisnība...
02.03.2014 17:27 |

Reitings 40
Skriešanu prom pieļāvu galvenokārt tāpēc, ka man nepatīk tā sajūta, ka neesmu godīga pret draugu. Protams, neskrietu tā uzreiz tik vienkārši prom, tas laikam vairāk domu līmenī.
jo zinu, ka šis viss nebeigsies.
02.03.2014 17:31 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Paaula

Es tik saku pēc savas pieredzes, nevēlos lai kādai būtu tāda sāpe kā man bija pēc tam.
02.03.2014 17:34 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Tu ar otru puisi esi bijusi uz randiņu? esi runājusi?
02.03.2014 17:43 |

Reitings 430
Reģ: 23.01.2014
Varbūt tev noder šis:

Mīlas stiprums, jūtu intensitāte mainās atkarībā no daudziem faktoriem. Jau sen ir ievērots, ka mīlas pievilkšanās spēks pazeminās, ja mīlas objekts kļūst pieejams, un otrādi — palielinās, ja starp mīlniekiem rodas šķēršļi.

Pamatojoties uz šo fenomenu, mīlestības attiecību atsvaidzināšanai iesaka radīt mākslīgus šķēršļus. Iedomājieties ugunskuru — šķiet, uguns ir apdzisusi, ogles izkvēlojušas, bet atliek tikai nedaudz uzpūst, un iemirgojas jautras uguntiņas, skat, izšaujas spilgta uguns mēle!

Viens no veidiem, kā atjaunot padzisušās attiecības, ir greizsirdības scēnas (protams, neapzinātas). Samierināšanās gultā tad ir divkārt salda.

Bet ne visiem der šis modelis, tāpēc katram jāatrod savs, ko jums arī novēlu!
02.03.2014 18:03 |

Reitings 40
Tu ar otru puisi esi bijusi uz randiņu? esi runājusi?

Tie mums nav randiņi, bet gan viens draugu loks.
Otro jautājumu gan nesapratu - kā es ar viņu varu nebūt runājusi? Tu domāji par to, ka man ir attiecības? Nē, neesmu.

LO, paldies, bet greizsirdības scēnas nevēlos, jo nav vēlmes sāpināt.

Paldies, meitenes! Es gan ar jūsu palīdzību, gan pati apdomājos un šo to sapratu. ;)
02.03.2014 18:11 |

Reitings 50
Reģ: 04.02.2014
Varbūt izspļaušu atkal ko nelabu un neskaidru no savas puses...
Bet ja reiz ar savu puisi esi nodzīvojusi 2 gadus, un kā teici daudz kas ir pārdzīvots kopā būšanā, ti tu esi daudz jau ko izturējusi un viens otram esat uzticējušies un nepievīluši sliktajos brīžos.Paņemt un visu izbeigt būtu, pusē pamests darbs. Protams ka jaunais draugs Tev liek justies labi, komfortabli un interesanti....Es varu pastāstī kāpēc, dažreiz dāmām tas otrs čalis liekas tik jauks un mīļš...Tātad Jūs dzīvojat kopā ar esošo, itķa viss labi , bet ir iestājusies rutīna un Tev sāk daudz kas nepatik, un Jūs neizrunājaties kopāa, bet ar jauno čali tu labi jūties, jo, jaunaijam čalim visdrīzāk tu esi teikusi kas Tev savā puisī nepatīk, neapmierina utt.Tātad jaunais puisis to visu infu zinot, var visu izmantot savā labā, darīt to ko nedara tavs esošais, runāt un teikt Tev to kas tev pašai patīk un ko vēlies dzirdēt,gribu ar to pateikt ka jaunais zia daudz labas infas ko var izmantot savā labā , lai Tevi iegūt...Nē nu protams pastāv iespēja ka tas jaunais čalis ir ar labu nodomu pret Tevi un vēlas tik tieša, nopietnas attieības, bet ir jāapsēstas un jāatceras visi tie labie mirkļi ko esat kopānodzīvojuši ar esošo puisi, varbūt tas ve;ns nav tik melns kā viņu mālē ;)
02.03.2014 19:35 |

Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
Vienozīmīgi izvēlies un izbaudi dzīvi ar otro puisi, jo ja pret savu draugu būtu spēcīgas simpātijas, mīlestība, pat neienāktu prātā doma par citiem, ja kaut kas nav tā kā gribas, tad tiek meklēti jau citi varianti. :) Pavisam vienkārši! Izbaudi jaunību!
02.03.2014 19:40 |

Reitings 856
Reģ: 12.03.2011
Man bija identiska situācija. Un, tici man, tu to visu NEGRIBI turpināt. Kāpēc es to saku? Jo pat tagad, kad tas īsais posms ir garām un esmu kopā ar savu puisi, mums ir problēmas. Un tikai tāpēc, ka kopš tā nodevības brīža viņā ir krājušās nenormālas dusmas un aizvainojums. Un tas ir ļoti sāpīgi. Tāpēc izvērtē jau tagad - vai gribi viņu sāpināt un vēlāk tikt sāpināta. What goes around comes around.
02.03.2014 19:50 |

Reitings 430
Reģ: 23.01.2014
jo ja pret savu draugu būtu spēcīgas simpātijas, mīlestība, pat neienāktu prātā doma par citiem, ja kaut kas nav tā kā gribas, tad tiek meklēti jau citi varianti.

Nopietni? Tev tiešām šķiet, ka nevar nākt prātā visādas domas? Ka ķipa ja ir tas īstais tad viss ir ideāli?
02.03.2014 20:09 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
/cik savtīgi... turpināsi melot, pie jaunā arī neiesi, jo redziet negribās beigās palikt vienai. Nešķiet, ka tgd Tu abus tos cilvēkus izmanto un domā tikai par sevi??

Baidies palikt viena, jo kā jau lielākajai daļai laikam nav kur iet. Briesmīgi, nāks viss atpakaļ.
02.03.2014 21:22 |

Reitings 73
Reģ: 29.01.2009
Sveika! man vasarā bija tā pat! Joprojām pret to puisi ir nenormāli liela pievilkšana! Nekrāpu savējo nekādīgi- tikai varbūt ar to, ka sarunājos ar otru. Nu jau pagājis pus gads, kopš to kurš patika neesmu redzējusi, bet kkur prātā ir! ar savējo neiet nekā, un tas otrs ik pa mēnesim uzzvana, mans secinājums, vajadzēja paļauties vismaz būtu iemesls aiziet! Manā gadījuma, nekā sēdēt kā kalponei mājās!
02.03.2014 22:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits