Neizlēmīgs puisis.

Reitings 7
Reģ: 27.02.2012
Sveiki!

Man radās problēma ar neizlēmīgu puisi. Lieta tāda, ka esmu viņā iemīlējusies jau vairākus gadus, arī es viņu itkā simpatizēju un viņš mani pat mīl. Bet problēma ir tajā, ka mīl mani tikai tad, kad ir lietojis alkoholu.... Es to vairs nevaru izturēt! Neskaidrā prātā viņš daudz runā, saka ka mīl, grib bērnus, ģimeni utt., bet, kad viņam atgriežas skaidrais prāts, tad nezvana, negrib runāt ar mani (vispār pat nevienu vārdu nevar no viņa izvilkt :( ) un ir atturīgs. Kad vēlos parunat par šo problēmu, tad viņš maina tēmu vai saka, ka tāds nu viņš esot. Diemžēl skaidrā prātā būdams viņš ir ļoti neizlēmīgs un pat nevar pienākt pie manis, lai parunātu.
Es nezinu ko man darīt...
Ļoti gribu veidot ar viņu attiecības, bet nezinu kā likt viņam veikt pirmo soli un būt normalam ar mani bez alkohola ietekmes.

Iesakiet, lūdzu, ko man darīt!!!
01.03.2014 23:08 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
problēma ir tajā, ka mīl mani tikai tad, kad ir lietojis alkoholu....

Nekā personīga, bet nu tā smējos, tā smējos! :D:D
Ne mīl viņš, ne ko. Tas ir alkohols, kas runā, tiec viņam pāri un atrodi kādu, kurš mīlēs bez grādīgās dziras palīdzības :)
03.03.2014 15:35 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Acīmredzot tas pļurzaks ir vienīgais puisis, kurš tev pievērš uzmanību. Pacel galvu un novērtē sevi, tad arī kāds normāls vīrietis izrādīs interesi par tevi.
03.03.2014 15:37 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009

03.03.2014 15:38 |

Reitings 361
Reģ: 18.01.2014
Jēziņ, tak izmanto viņs tevi tikai kā rezerves variantu priekš norgūšanās. Jo laikam to var tikai ar promilēm izdarīt. Kā vispār var ticēt, kad ir piedzēries. Visi kļūst atvērti un būvē sapņu pilis, kā būtu ja būtu. Un varēji to neprasīt, kauns nav vispār sajēga pašai ir? Pusaudžu muļķības...pff
03.03.2014 15:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits