Vieta: Rīgas kreisais krasts un centrs.
Kā: Pārmērīgi ilgstoša tērzēšana tiešsaistē mani nogurdina, tīkamāka ir komunikācija aci pret aci.
Ieskatam: Cilvēki, kurus uzskatu par saviem draugiem un ar kuriem vēlētos pavadīt kopā laiku, lielākoties, pārcēlušies uz dzīvi ārzemēs. Tie, kuri palikuši šeit - kļuvuši svešādi.
Šķiet esmu cilvēks "pretruna": Principiāli ekscentriska, optimistiska reāliste, relaksēta dumpiniece, mērķtiecīga sapņotāja, "Classy-Trashy" - spēja pienācīgi uzvesties sabiedrības augstākajās aprindās, satriecoši izskatīties un tiekties pēc pašsasniegtas materiāli komfortablas dzīves, bet pēc tā visa gribas uzvilkt nepiedienīgu krekliņu, termokrūzē ieliet kaut ko stiprāku un airu laivā tramdīt kanālmalas pīles pusnaktī.
Manuprāt, nedaudz mazsvarīgāk: 26 gadi, ir augstākā izglītība, mans hobijs ir mans darbs, esmu patstāvīga, reliģiskās piederības nav.
Lietas, kuras mani saista: dziļas un seklākas sarunas par dzīvi bez ierobežojumiem, mēreni bieža kultūras pasākumu apmeklēšana, spontāna piedzīvojumu meklēšana, relaksēti iedzert vīnu labā kompānija, iesākt rītu ar kafiju, cigareti un daudz make-up, daudzveidīga mūzika (tiesa, rokmūzikai manā sirdī ir īpaša vieta), izprast kā strādā lietas un pasaule, vairot labo, revolucionāru ideju īstenošana dzīvē.
Lietas, kuras mani noteikti nesaista :-| : Neatļautu apreibinošu vielu lietošana, vegānisms un eko, sports un aktīvais dzīvesveids, bērni, ilgstoša atrašanās ārpus pilsētas, grāmatu lasīšana, dzeltenā prese un tajā attēlotie sabiedrības locekļi.