Sveikas!
Man liekas, ka manā dzīvē viss jūk un brūk, tādēļ nu jau aizvien vairāk lūdzu padomus cilvēkiem, kam būtu kaut kāds sakarīgs risinājums, jo man pašai ne nav spēka, ne risinājuma šim murgam!
Tas, kas notiek, pašlaik nav vārdiem aprakstāms. Man vīrietis(ar kurur kopā dzīvojam vairāk kā gadu) ir vai nu smagi sasitis galvu, vai arī viņam jāaizliedz lasīt grāmatas un lietot internets.
Viņš, sakarīgs, strādīgs puisis, brīvajā laikā lasa grāmatu "Skanošie ciedri", kurā tiek stāstīts, ka cilvēkiem ir jālien mežā, tur jādzīvo, jāvairojas, tur arī jāaudzina bērni, bez skolām.. Nu, tādā garā. Jau iepriekš viņš teica, ka vēlas mani pavilkt šajās orģijās līdz, bet es to uztvēru kā viņa kaprīzi un mirkļa iegribu, vienkāršāk- neņēmu to visu galvā. Bet nu, pēc kārtējās šādas sarunas es saprotu, ka kaut kas jau nav riktīgi. Es tādu dzīvo negribu.
Tādēļ gribu kaut ko vērst par labu, bet nezinu vai tas vispār ir iespējams? Un ja nu šodien viņš ir šeit, blakus man, bet rītdien jau kāpelēs pa kokiem un segsies ar koijotiem un bebriem?
Kādai tik dīvaina situācija maz ir bijusi?