Gribu staigāt ar papēžiem..

Reitings 74
Reģ: 08.01.2014
Mazliet dīvains jautājums, bet kā pierast, iemācīties staigāt ar papēžu kurpēm!
Es to vienkārši nemāku.
Man nav ērti.
un vispār man bieži vien krīt tās kurpes nost, nezinu iemeslu, jo par lielu itkā nav.
uz platformas ar pilno zoli vēl kaut cik, bet tā, es vnk jūtos nekā.
Un ja uzvelku kaut kādas kurpes ar parastu papēdi, tad ar laiku tas papēdis paliek šķībs!
varbūt kkas ar pēdām, pie kāda ārsta tad lai es aizeju pārbaudīt, kas par lietu?!
27.02.2014 00:24 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Dažreiz, ja nav kādu laiciņu sanācis staigāt augstos papēžos, bet taisos to darīt, dienu iepriekš vai divas pa mājām pastaigāju ar tām kurpēm. Tā arī pēda pieradīs.
Bet Tavā gadījumā uzreiz nestaigā visu cauru dienu ar tādiem apaviem, beigās sāpēs kājas tik. Vajag pamazām.
27.02.2014 08:39 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Es domāju, ka pie vainas ir gan nepareizs izmērs, gan kurpju modelis. Man vienīgie apavi bez nekāda papēža ir vasaras iešļūcenes un skriešanas botes, bet arī man ir augstpapēžu apavi ar kuriem nemāku normāli paiet. Pirmkārt, nepērc tos ar pārāk augstu papēdi. Otrkārt, veikalā, piemērot abas kurpes, pastaigā apkārt un novērtē vai tās ir pietiekami ērtas un stabilas. Ja uz abiem jautājumiem vari atbildēt jā, tad pērc. Un patrenēties ar tām staigāt vari mājās, pildot kādus ikdienas darbus. Galvenais - nestaigā ar sakumpušu muguru un ieliektām kājām. Papēži ir domāti, lai izceltu sievišķību un celtu sievietes pašapziņu, nevis liktu viņai izskatīties pēc samocīta cilvēka.
27.02.2014 11:13 |

Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Vispār, podologi ( pēdu speciālsti) sen jau saka, ka lielākā daļa Latvijas staigā ar šķībām pēdām, uz iekšu vērstām. Nav nekas traks, taču, ja vēlies pārbaudīt, kas tieši par vainu, dodies pie šāda speciālista, izrakstīs speciālas iekšzolītes, ko lietot. Varu ieteikt Jāni Pelni, neplēš kosmosu un ir jauka attieksme.
27.02.2014 11:23 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
http://m.youtube.com/watch?v=DfKrE3YDtoc Iedvesmai!
27.02.2014 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits