kādas tabletes pretapgļaugošanās jūs ieteiktu pirkt meitenei, sanāca mīlestības akts bez izsargāšanās, laigan apsolīju ka viss kārtībā tomēr 5% iespēju dodu ka tā nebija.
Domāju rīt viņai kafijā vai arī starp sendviču maizītēm iemaisīt tabletīti lai pašam būtu mierīgāk ap sirdi.
nēē viņa nepiekritīs jo visulaiku runāja kā grib bēbīšus audzināt kopīgi un es devu savu vārdu ka es nebeigšu viņā iekšā ne sekundi laigan man ir grūti to vissu atcerēties jo viss notika ar lielu kaisli bet itkā paspēju viņai beigt uz krūtīm,
Domāju uztaisīt kādus assus ēdienus kā picu ar čilli pipariem vai nūdeles ar pikanto mērci laigan viņa izteicās ka īsti neēd assus ēdienus un esmu izmisumā
Ēdienā nestrādās jo jālieto tukšā dūšā savādāk varēsi 2 dienas auklēties ar draudzeni kamēr sēdēs uz poda ar dzīvē smagāko caureju kādu vari iedomāties, ne ne ne ēdienā un dzērienā nedrīkst, tik ūdeni var uzdzert pa virsu!!!
Un ar tām tabletēm ar uzmanīgi, tās kuras tur maksā uz 15 -20 euro nekam neder, vajag tādas pa 40 euro vismaz! tad tiešām būsi drošs savādāk tās lētās ar ir galīgākais mēsls!
Un ar tām tabletēm ar uzmanīgi, tās kuras tur maksā uz 15 -20 euro nekam neder, vajag tādas pa 40 euro vismaz! tad tiešām būsi drošs savādāk tās lētās ar ir galīgākais mēsls!
Jā jā, tādam stulbenim kā diskusijas autoram, vispār būtu jāperk tabletes kas maksā pa 100 eur, tikai tādas spētu tavus spermatozoidus aizturēt :D :D :D
Help? Spriezot pec diskusijas izveides laika, siikais jau krietni apvelies, ko gan mes tur varam palidzet? Ieteikt bernudarzus vai aukles? Prieksh tam ir maaminju diskusija, bet vari izveidot arii jauno teetuku diskusiju :D