Varbūt mans viedoklis neko daudz nedos, jo esmu precējusies un ar savu vīru esam kopā jau daudzus jo daudzus gadus. Attiecību sākumā arī mēdzām dalīt uz pusēm dažādus tēriņus, bet, ja reiz esam izveidojuši ģimeni, tad nedzīvojam ne pēc viena no principiem: "mana nauda ir mana nauda, tava nauda ir tava naudau" vai "visa mūsu nauda ir kopīga nauda". Manuprāt, attiecībās vispār nav labi likt tik lielu uzsvaru uz naudu. Visi maksājumi un tēriņi notiek pavisam brīvi, nepiedomājot, ka es samaksāju iepriekšējo reizi, tagad tava kārta, vai tamlīdzīgi.
Manuprāt ir labi, ka sievietei ir kaut kāda sava nauda, kuru sieviete var veltīt tikai saviem tēriņiem vai iekrāt. Un vīrietim ir sava nauda savām vajadzībām. Bet, ka katram ir arī nauda, ko ieguldīt kopējās ģimenes lietās un vajadzības gadījumā vienam otru atbalstīt. Par cik vīrs ir uzņēmējs, tad ienākumi nav regulāri, dažkārt nav vispār, dažkārt ir ļoti lieli, tad nu ir periodi, kad es vienkārši redzu/jūtu, ka vīrietim sliktāk ar naudu un iedodu viņam bez prasīšanas, dažkārt viņš paprasa, ja pienāk kāds kredīta maksājums un viņš nevar samaksāt vai kāda cita svarīga vajadzība. Tāpat arī otrādi - ja man pietrūkst naudas, tad viņš to vienkārši redz un zin un man nav pat viņam jāprasa. Tas viss notiek dabiski.
Autores situācijā man arī gribas ticēt, ka autore taču jūt, kādas puisim domas par naudu un naudas dalīšanu, jo, ja nē, tad gribētos jautāt - jūs divus gadus esat kopā un nekad neesam runājuši par naudas lietām? Pats svarīgākais ir tas, ka, ja vīrietis vēlas no sievietes bērnus, tad vīrietim ir jābūt gatavam arī materiāli atbalstīt savu sievieti, kamēr viņa dzīvos mājās un pieskatīs bērnus! Ja var just, ka vīrietis ir radis pats iztērēt visus savus ienākumus un nemēdz dalīties, tad ar šādu vīrieti es ģimeni neveidotu. Jo man nav jābaidās palikt bez darba/ienākumiem, jo esmu "karjeriste", bet, ja mums būs kopīgs bērniņš, tad ģimene būs mana prioritāte, sešu mēnešu vecumā nevienam savu bērniņu neatdotu auklēšanā un lūk, tad gan ir svarīgi, lai vīrietis materiāli atbalsta savu sievieti un kopīgo bērnu.