Par cik mani te mēdz pārprast, pateikšu kaut ko no dzīves.
S80, emocionalitāte, nevis emocijas. Es tos mīkstos, kuriem dzīve smaga, viss smagi, visi slikti, ESMU ATKLAUSĪJUSIES. :) Emocijām ir jābūt. Bet emocionalitēte tomēr būs sieviešu ziņā. Tās īpašības pieminēju, jo ļoti daudzi vīrieši tagad nekontrolē, ko runā un sāk stāstīt tādas salkanas, bēdīgas un pēc viņu domām, sirdi plosošas runas maigā balstiņā, ka gluži vienkārši es sev tādu nevēlos... :)
Tātad. Es neteicu, ka sievietei ir jāsēž mājās. :D tas būtu stulbi un arī ļoti neinteresanti, dzīve rit, visi garīgi attīstās, bet tā mājās sēdētāja neko tolkam nedara (māja neskaitās).
Bet nu sorry, tās runas par paikas dalīšanu uz pusēm utml. Nu man jau slikti palika. :D jācer, ka es tādu nesatikšu, jo man pietiekoši bija jau ar vienu vīrieti, kas man sākumā stāstīja par savu draugu, kurš dzīvo meitenes senču uzdāvinātajā dzīvoklī utml... Un pats tāds piebilst ar šausmām, ka nekad mūžā ko tādu nepieļautu, pats nopirktu dzīvokli, neļautu sev dzīvot uz meitenes rēķina. nu jā.. neko. Tikai atbrauca pie maniem senčiem ciemos, izrija visu galdu (es atvainojos) un sēdēja, neko nepalīdzēja, vēl sakot, ka pagaidīs, un vēlāk vēl paēdīs... Tas jau nekas, ka vecis kā bilde, augums kā Apollonam, gaita arī, profesijas izvēle arī. Runa'vienu, dara citu. Un vēl pašās attiecību beigās pateicis, ka domājis, ka senči palīdzēs ar iekārtošanos dzīvoklī utml. :)
Jūs varat dzīvot kā gribat. Es savu viedokli nespiežu nevienam. Bet netaisos maksāt kaut kādus rēķinus un dalīt restorānu apmeklējumus un pārtikas iegādes naudu uz pusēm. Uzskatu, ka normālu vīrieti tas pazemo un ja viņš atļauj, tad vairs nav vīrietis. Jo tā nu tas ir. Gribat tādu dzīvi, uz priekšu. Bet man būs mana nauda, kuru tērēšu SAVĀm vajadzībām, piem, drēbēm, kafejnīcām (kad iešu ar draudzenēm), bērnu drēbēm, arī vīrietim pērkot dažādas lietas, piem superīgu pulksteni, kādu jau sen ir vēlējies, kādus kreklus.... Bet arī vīrietim šad un tad mani būs jāpalutina. Nejau šitie ņuņņas, kas gatavi katrai sēsties uz kakla virsū un dalīt uz pusēm. :)