Nav beztēma?Tūlīt būs - 25/02

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Čau,
uztaisīju beztēmu, savtīgo nolūkos:D

šodien priecē saulīte, sapucējos kleitiņā - laime pilnīga otrdienā!

vakarā brauks māsa, cepšu fondantu pēc aloe receptes, ceru ka sanāks viss ok, bet vai tas ir ok, ja es uz visu nakti atstāju saldētavā tos fondantus un tik šodien cepšu?

Meitenes ir kādai body shop pūderis, šis http://www.thebodyshop.lv/lv/produkti/make-up/vaigiem/63691 gribas svaigu, sārtu, pavasarīgu mirdzumu sejā, ja nav grūti, uzrakstiet ko Jūs liekat uzsejas pavasarī, kad gribas ko svaigāku un starojošu izskatu:)
25.02.2014 11:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
sunscreen

To gan es mēs nespētu darīt, jo pagātnē viņai ir nākušas virsū histērijas par tādu zemapziņas domu ka viņas meita cenšas viņu izmest no mājas, kaut nekas tāds NEKAD nav pat ienācis prātā. Un es domāju ja ko tādu pasāktu tad tas būtu tas pats kā uzreiz viņu ielikts zārkā, un tomēr ar visu to negatīvo kas ir, kādu ļoti retu reizi jau kas pozitīvs ar, ļoti maz, bet tomēr. Nu nav jau viņa slikta, vismaz ne apzināti, ir pat tāda aizdoma ka viņa tāda ir palikusi no psiholoģiskas traumas, jo māte saka ka savā laikā kad viņai vīrs nomira, ar kuru kopā bija dzīvots apmēram 30 gadus un tieši pēc tam, vīra bērēs viņa esot pirmo reizi sakusies skaļi nolamāt savu meitu, un pēc tam viņa visu laiku tāda bija, es diemžēl esmu redzējusi tik to pusi, bet es nevarētu iemest cilvēku pensionātā, it īpaši iespējams zinot ka tas nav 100 % tīšu prāt darīts, vienkārši ja mana māte vel ar to spēj sadzīvot, man tas tiešām ir ļoti grūti, jo esmu jauna un gribas jau to pozitīvo apkārt, nevis tik kādu kas tevi norok zemē, bet doma par pancionātu, katigoriski nē.
25.02.2014 19:59 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Miss Joker, spēju saprast Tavu sāpi. Man pašai ir nācies dzīvot ģimenē ar šādu cilvēku, kuram vienkārši pa dzīvei nav prieka, viss mūždien ir slikti un tiek kritizēts. Tavos spēkos nebūs neko mainīt šī cilvēka uzvedības sakarā. Mainīsies tikai tad, kad pati tur vairs nedzīvosi. Žēl Tavas mammas, jo Tu jau dosies savā dzīvē tālāk, bet viņa tā arī aiz sava godprātīguma šo visu pacietīs.
25.02.2014 22:06 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Pievēršoties beztēmai, saku visām labu vakaru! :)

Tikko pārrados mājās. Bijām apciemot vīra omīti. Izcepu šokolādes kūku ar karameli, lai iepriecinātu. Tik mīlīgi bija vērot kā 87 gadus vecā sieviete skraidīja pa viesistabu un spēlēja paslēpes ar savu 9,5 mēnešus veco mazmazmeitiņu. Super! No manas puses, visu cieņu šādiem žipergiem vecāka gada gajuma cilvēkiem :)

Tā kā neesam neko ēduši pusdienās, tad tagad ar vīru būs našķu vakars, citādāk vēderi rūc skaļāk par izsalkušām lauvām :D
25.02.2014 22:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tu jau dosies savā dzīvē tālāk, bet viņa tā arī aiz sava godprātīguma šo visu pacietīs.

Nu pilnībā jau ar tā nebūs es ceru, es mammu tiešām netaisos atstāt vienu, bet tomēr zinu ar to ka mammai ir vieglāk ar omi komunicēt nekā man, bet tā pat, pilnībā jau nespētu mammu vienu atst''at lai cīnas, vienkārši kaut vai varētu tuvumā dzīvot kaut kad nākotnē, lai tomēr ja vajag tad esmu tuvumā, bet vienā dzīvoklī gan ir pagrūti to visu izturēt.
25.02.2014 22:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits