Nav beztēma?Tūlīt būs - 25/02

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Čau,
uztaisīju beztēmu, savtīgo nolūkos:D

šodien priecē saulīte, sapucējos kleitiņā - laime pilnīga otrdienā!

vakarā brauks māsa, cepšu fondantu pēc aloe receptes, ceru ka sanāks viss ok, bet vai tas ir ok, ja es uz visu nakti atstāju saldētavā tos fondantus un tik šodien cepšu?

Meitenes ir kādai body shop pūderis, šis http://www.thebodyshop.lv/lv/produkti/make-up/vaigiem/63691 gribas svaigu, sārtu, pavasarīgu mirdzumu sejā, ja nav grūti, uzrakstiet ko Jūs liekat uzsejas pavasarī, kad gribas ko svaigāku un starojošu izskatu:)
25.02.2014 11:51 |

Reitings 36
Reģ: 04.02.2014
Viss ir jauki un lieliski, foršais laiciņš dzīvi padara vēl foršāku. :)
25.02.2014 14:51 |

Reitings 187
Reģ: 28.11.2013
Esmu stārā,tikko biju 2 stundu garā pastaigā.(l) Teikšu godīgi,ka es vēl turpināšu nesāt ziemas apģērbu,jo vēl ir jūtams aukstumiņš,es vēl nevaru jau tik ātri vilkt plānos mētelīšus un balerīnas,kā daudzas dara.:D
25.02.2014 15:55 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Es ar labi izstaigājos! :)

Kāpēc lielākā daļa piemin tikai 2 galējības - vai nu ziemas jakas un zābaki vai uzreiz plāni mētelīši un balerīnas.. Ir taču arī starpsezonu mēteļi un apavi, un tiem tagad īstais laiks, ja šāds laiciņš pieturēsies.
25.02.2014 15:58 |

Reitings 187
Reģ: 28.11.2013
Kāpēc lielākā daļa piemin tikai 2 galējības - vai nu ziemas jakas un zābaki vai uzreiz plāni mētelīši un balerīnas.. Ir taču arī starpsezonu mēteļi un apavi, un tiem tagad īstais laiks, ja šāds laiciņš pieturēsies.

Bet es jau tikai smejos:D
25.02.2014 16:02 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Sveikas!
Šodien lieliski izgulējos :) Augstskolā šodien bija viss par un ap mārketingu, nekad nedomāju,ka man patiks, bet bija ļoti interesanti!
Pusdienā ar dzīvokļa biedreni uztaisījām gaileņu mērci,mēli varēja norīt :D Ieraudzījām veikalā gailenes un nevarējām nepaņemt. Pirmo reizi tādu lietu Dānijā redzēju :)

Ārā laiks skaists - saulīte spīd, puķes zied, putni čivina (l)

Šodien man tāda pārdomu diena, nevaru saprast savas attiecības ar vienu čali. Viss it kā super, bet tajā pat laikā man nav pieņemami, ja pēc lieliska vakara visu nākamo dienu nekontaktējamies, bet tad ap pusnakti saņemu ziņu,ka viņš esot bijis aizņemts,bet drīz parunāsim,lai gan soc. portālos visu dienu sēdēja. Varbūt es vienkārši esmu pieradusi,ka ex man dancoja apkārt un vairākas x dienā rakstīja ?
25.02.2014 16:04 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Sveikas, kā man nepatīk skola. Rīt skola+ darbs . Iekrita pēc ilgiem laikiem. Es nākamnedēļ izvācos. Yesyesyesyesyesyesyesyesyesyes! Prieks un laime. Citādi dzīvojot pie vecākiem kājas atstiepsi! It kā vecāki normāli, bet tā attieksme un morāles. ;) tikko paēdu, ļooti gribas tēju un kādi gardumu, rīt jau uz Liepāju.
Nu ko.. esmu topošā liepājniece! Atgriezīšos dzimtajā pilsētā. Bet es tur neesmu dzīvojusi 19 gadu, ka es pat vairs neorientējos. Nezinu kur kas atrodas. :D
Lai visām jauks vakars! :)
25.02.2014 16:06 |

Reitings 1010
Es pa darba logu priecājos par sauli.
25.02.2014 16:07 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Te pozitīvs,tad nu es izstāstīšu vakardienas interesantumu
Biju domājusi,ka tikai filmās tā notiek!
Vakar draudzene netīšām palaida durvis vaļā, aiz viņas nāca puisis, viņš dabūja ar tām durvīm. Pēc tam viņš viņu panāca un teica: "Sveika! Tu izskaties pēc manas jaunās draudzenes!"
25.02.2014 16:12 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Sveikas. Manā galā ir drēgns,līst un auksti. Darīt nav ko špdien un cosmo.lv arī garlaicīgs palicis
25.02.2014 16:19 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Godīgi sakot, šī diena ir vienkārši dir*ā. Pēdējās dienās ome taisija skandālu ar manu māti, skandāli jau ir pierasti, bet šoreiz viņa aizgāja mazliet par tālu. Es personīgi negribēju skandālā līst iekšā, tomēr vecs cilvēks ar un ne pie pilna prāta. Taču, šodien no rīta omei esot bijis ļoti slikti, tad nu izsaucām ātros, bet kamēr gaidam es vel prasu vai baigi slikti ir, vieglāk nepaliek?..uz ko man atbild ļoti riebīgā tonī "Jūs pretekles mani tik tālu novedušas" kas protams ne tik ar sāpēja, bet ar tas ka mēs neviena neesam viņai sliktu vēlējušas, un visi strīdi un kašķi ar ir 90 % dēļ tā ka viņa pati provocē, un tad vel pēc tam cenšas apgalvot ka grib "normālu" ģimenes attieksmi, bet pati sevī to slikto nekad neredz. Tad nu ātrie atbrauca, protams nekādu fizisku vainu neatrada tik pret uztraukumu nomierinošu šprici iedeva, bet tik līdz ātrie aizbrauca prom tā atkal viņa uzrēja man un mammai riebīgi virsū. Ak jel un tad vel daudz kašķi pēc tam bija kur es ar vairs neizturēju. Mani nolika kā pašu nelabo, kaut es neko tādu sliktu neesmu darījusi, mammu manu ar tā pat noliek, kaut mēs jau tā cenšamies lai omei būtu labāk, ēdienu viņai gatamo, māju jātīra nav, traukus mazgāt nevajag, drēbes mazgājam, VELNS pat jaunu kruto TV viņai nopirka pa 350 euro, bet nekad nav labi, nekad nav miers, nu nevaru es to paciest gadiem ilgi, es pilnīgi lūdzu lai tas laiks ātrāk skrien garām lai spētu tikt prom no šejienes. Jūtu ka šodienas pārdzīvojumi un emocijas ir ļoti mani nomākušas, gribas vienkārši palīst zem segas un pazust :( bet nu neko, jāiet taisīt ēst un atkal jaizdabā omei un jāberž visas virtuvē sienas un skapīši jo viņa iedomājusies ka tur baigi viss netīrs kaut tā nemaz nav, vienkārši ome šausmīgi manjakāla ir uz tīrību jo lūk aukšējai kaimiņienei ir super spodrība un jauns remonts, un jaunas tehnikas, kaut remonts riktīgi pa lēto uztaisīts un slikts + nesmuks, to ģimeni uztur tomēr vīrs ar sievu , bet mūsu mājās tik mamma pašlaik. Un tad vel tie šausmīgie izteicieni... Nu ok mana māte ir bijusi riktīga strādātāja, vairākos darbos, pelna naudu, cenšas uzturēt, bet ome uzrej viņai viršu ka sieviete 50 gados nemāk gatavot ēst... nu bāc mācēt jau māk, bet viņai nav laika ka visu dienu un pusi nakts jāstrādā, bet nu omei jau tas neinteresē.... Ai jābeidz man sūdzēties savādāk atkal nikna palieku un man jau tā visu laiku tagad nervozs prāts un nemiers, nemāku sadzīvot ar cilvēku kas reāli visus šantažē, nu nemāku.
25.02.2014 17:05 |

Reitings 17203
Bāc ku gari :O Atvainojos tiešām. Ai, bet nelasiet labāk manus murgus šodien.
25.02.2014 17:06 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Miss Joker, varbūt vecmammai ir tā vecuma slimība, kas viss ir slikti un visi ir slikti?
Es zinu, ka tas ir grūti izdarāms un varbūt no malas skanēs muļķīgi, bet centies to neņemt vērā un nerunā pretim vecmammai.
Ļoti daudz kļūdas pieļāvu dzīvojot kopā ar vectēvu un dienā, kad viņš aizgāja es ilgu laiku mocījos ar sirdsapziņas pārmetumiem par to, kā esmu izturējusies pret viņu.
25.02.2014 17:17 |

Reitings 3350
Man no rita bija -19 un mans ziemas mers ir pilns! Nu cik var? :D
25.02.2014 17:18 |

Reitings 17203
varbūt vecmammai ir tā vecuma slimība, kas viss ir slikti un visi ir slikti?
Es zinu, ka tas ir grūti izdarāms un varbūt no malas skanēs muļķīgi, bet centies to neņemt vērā un nerunā pretim vecmammai.

Viņai diemžēl ši vaina jau ir bijusi kopš es vispār ko atceros un jā es jau tā cenšos turēties pretī, un principā es labāk ar viņu vispār tad nekontaktējos un tik daru ko lūdz, bet nu bāc ja pat mana māte, kurai ir dzelzs nervi šo nespēj pēdējā laikā izturēt, kur nu vel es, bet cenšos, un pat brīnos ka šodien spēju novaldīties ļoti labi, lai gan tā pretīgā runāšana kuru viņa izsaka man ļoti nepatīk un nav nemaz loģiska, bet kā jau saka, vecums nenāk viens... Tik gribētos kaut tiešām tas laiks ātrāk ietu uz priekšu un es pati savus nervus nesabojātu pirms tieku dzīvot ar savu draugu kopā, tā jau pēdējā laikā mudinu ka gribas lai vismaz viņš būtu tuvāk, bet tas jau cits stāst, vienkārši smagi man ir paciest to negatīvismu ja tiešām man nav kur citur likties. Es pat varu apzvērēt ja visa māja spīdētu un laistītos, tiktu uztaisīts kapitāls remonts, nopirktu visu ko viņa jebkad ir gribējusi...Nu tā pat nebūtu labi! Nu cik tad viens normāls cilvēks var tos marasmus paciest?
25.02.2014 17:30 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Es zinu un saprotu, ka VICHY kosmētika ir laba, bet, vai šāda cena šim var būt? Kāds arī to pērk? http://www.medroom.lv/lv/produkti/skaistumam/matiem/sausiem-bojatiem-matiem/vichy-dercos-shampoo-nutri-reparant-
25.02.2014 18:28 |

Reitings 408
Reģ: 16.02.2014
Sveikas! :)
Ehh, jūtos neizgulējusies.. Vakar un šodien baigi vēders sāp. :( Bet diena šodien tik jauka. :)
25.02.2014 18:29 |

Reitings 408
Reģ: 16.02.2014
Miss Joker

Jā, droši vien ir nepatīkami, ja katru dienu kāds uz tevi rājas, aizrāda u.t.t., bet saproti arī viņu.. Iespējams viņai vairs dzīvē nav prieka, nav par ko priecāties, bet jā, protams, nedrīkst arī citam prieku atņemt. Īsti nezinu ko, lai iesaku, katrā ziņā nesatraucies tik ļoti un neņemat vērā viņas dīvainās prasības un aizrādījumus, varbūt viņai apniks.. :D
25.02.2014 18:35 |

Reitings 17203
Es zinu un saprotu, ka VICHY kosmētika ir laba, bet, vai šāda cena šim var būt? Kāds arī to pērk?

Nu es salīdzināju ebay ar cenām, maz jau ko atradu, bet to ko atradu, ne nevarētu teikt ka kaut kas pat tuvu stāv šai cenai, tā kā es pieņemu ka tā cena ir drukas kļūda.
25.02.2014 18:39 |

Reitings 17203
varbūt viņai apniks..

Visa mana mūža laikā nav apnicis, diemžēl, un ir meiģināts ignorēt, tagad jau pat daudz labāk māku ignorēt to visu, bet nu katram cilvēkam ir savs mērs, un radiniece vai nē, bet cik tad mani un manas mammas nervi var izturēt to patstāvīgu vajadzību viņai pēc uzmanības.

Iespējams viņai vairs dzīvē nav prieka

Diemžēl pēc mammas teiktā viņa vispār nekad nav bijusi no priecīgajiem cilvēkiem, bet vai tad mēs būtu pie tā vainīgas ka mums jācieš? Un pietam man tādas bērnības rētas dēļ viņas ir palikušas ka man ssavā ziņā ir radusies vienaldzība pret viņu, man tik ir tagad tā ka pašai gribas tikt tālāk prom jo jūtu ka man pašai nervi to vel gadiem ilgi var tiešām neizturēt. Bet nu gadiem ilgi turos, un gan jau ar ka turēšos.
25.02.2014 18:46 |

Reitings 3379
Miss Joker, es, protams, nezinu, vai varētu tā izrīkoties, ja man būtu tāda situācija, bet es reāli aizvestu omi uz pansionātu uz "izmēģinājuma laiku" ar tekstu, lai apdomā, kur labāk grib dzīvot, un uzstādītu tomēr kaut kādus noteikumus mājās. Es saprotu, vecs cilvēks un tā, bet tu saki, ka viņa tāda vienmēr ir bijusi. Tur jau visiem citiem drīz pie psihiatra vajadzēs iet...
25.02.2014 18:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits