Neticamas sakritības

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Vai jūsu dzīvē ir notikušas kādas dīvainas vai neticamas sakritības ar kurām jūs vēlētos šeit padalīties? :)
21.02.2014 10:20 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
ā un ja, par laiku- es gandrīz vienmēr paskatos pulkstenī, kad rāda 17.20 un ja ap to laiku skatos pulkstenī, tad nekad nav 17.21 vai 17.19 bet tieši tas 17.20
21.02.2014 12:51 |

Reitings 139
Reģ: 18.11.2013
Vispaar man bija gadiijums, par kuru nevienam neesmu staastiijusi un drosi vien nekad nestaastiisu, jo tas ir vnk slimi haha! Es veeljoprojaam nezinu vai taas nav tikai manas iedomas. Bet bija ziemas lietains vakars un es biju paardzeerusies viinu, piipeeju aaraa un gruziijos. Puuta loti speeciigs veejs...Nesen biju paskiirusies ar vienu puisi.. Jutos loti slikti. Un peeksni skatos debesiis un man tur raadaas sejas :D Domaaju, nu halucinaacijas, ok. Pagaaja nedeeja un iepazinos ar vienu viirieti.. Skatos uz vinu un domaaju, nu blin, kaut kur redzeeta seja!!Un atcereejos, kur....Es gribeeju vinam izstaastiit, bet izdomaaju, ka labaak ne :D Domaas, ka esmu jukusi :D
21.02.2014 12:53 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Man gan bijušajam, gan tagadējam abiem vārdi sākas ar R un uzvārdi ar S, viņiem abiem ir vēl ļoti daudz kas līdzīgs, bet neizplūdīšu par to ;D

Bet ar tagadējo draugu ir saistītas daudzas dīvainas sakritības, piem, gan man, gan viņam pirms mūsu attiecībām ir bijušas tikai vienas nopietnas un dažas nenopietnas attiecības. Pirmās nopietnās attiecības abiem sākās tā paša gada martā, vien ar 4 dienu starpību un beidzās arī gandrīz tik pat identiski. Abi tajā laikā gājām 11.klasē, bet mūsu 2.pusītes tikai 9., abām dz.d bija tajā pašā mēnesī, abi šie 9.klasnieki dzīvoja no mums LV kartē skatoties krieni uz leju (ja sapratāt ;D) un tā kā tās bija attāluma attiecības, gan draugs ar bijušo gan es ar bijušo tikāmies reti un izrādās, esam gan tikušies, gan fotogrāfējušies identiskos datumos.

Vēl dīvaina sakritība, ko nesen ar draugu atklāju - abi bijām vienā dr.lv domubiedru grupā (kur ir ļoti maz biedru) un abi 2 gadus pirms iepazīšanās pat bijām komentējuši vienu diskusiju, kaut vispār tur diskusijas nemēdzām komentēt

Arī pēdējā sakritība, kas nāk prātā, saistīta ar draugu. Kad gājām 12.klasē, mūsu skolas atradās ~90 km attālumā. Bet mans klasesbiedrs un drauga klasesbiedrs bija brālēni. Pēc vidusskolas drauga klasesbiedrs draugam nezinot iestājās tajā pašā skolā un fakultātē, kur draugs, bet citā programmā. Turpretī brālēns, kurš mācījās manā klasē, man nezinot bija iestājies vienā augstskolā un vienā fakultātē ar mani, tikai citā programmā. Abi šie brālēni mācības pameta jau oktobrī.
21.02.2014 13:15 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Domaaju, nu halucinaacijas,
Tā bija vīzija :D tev ir spējas
21.02.2014 14:18 |

Reitings 100
Reģ: 27.06.2010
Šonedēļ sapnī redzēju drauga omīti uz nāves gultas, un no rīta zvana drauga tante un saka, ka omīte slimnīcā smagā stāvoklī.
Pašai likās ļoti dīvaini.
21.02.2014 14:27 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
man parasti ir taa ka es sapnii redzu kadu loti ilgi neredzetu cilveku vinsh uzzvaniis, atsutis email vai satikshu uz ielas
21.02.2014 14:29 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
aa un mans puika piedzima, datums 01.02, pulkstens 01.02 :D
21.02.2014 14:35 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Mis Take, waat?! Tu esi ekstrasenss :) wow, interesanti :)

Man vienīgā hui*a - paredzēju, ka Naumova uzvarēs eirovīzijā 2002. gadā :D Visa ģimene vēl teica, da labi, beidz, kur ta nu LV. Un man pašai tā dziesma nemaz pat nepatika, lai es zemapziņā ko tādu vēlētos :D

Ā, un ir bijis tikai viens zīmīgs sapnis :( - reiz redzēju (precīzi to situāciju neatceros), ka sapnī kkādi sadisti moka manu suni - spīdzina, nedod ēst, utml. Karoč pamodos gandrīz vai nobimbājusies. Respektīvi, arī gulēts bija pamaz, liels nogurums, kā šodien atceros, tieši domāju - varbūt suni izlaist turpat pagalmā pasēdēt? Bet nospriedu - nē, "jāpalutina" un jāiet pastaigā, jo naktī viņam "pāri darīja"... Un viņu tai rītā nobrauca mašīna, jo viņš mistiski pirmo reizi savā dzīvē pilnīgā bizdingā izskrēja cauri visam mežam un izskrēja uz šosejas :(
21.02.2014 14:37 |

Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
Man ar mammu vienā dienā ir dzimšanas diena :)

jā :)
21.02.2014 14:49 |

Reitings 266
Reģ: 13.01.2014
Man pieņemsim ģimenē ome ir lauva ,mama un arī es :) varbūt mana meita arī bus lauva :)
jo mums visām trijām dzimšanas diena augustaā :)
21.02.2014 14:59 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Man mammas un tēta brāļiem ir vienādi vārdi :D
Mammai un tēta tētim (manam vectēvam) abiem vienā dienā dzimšanas diena.
Un mana bijušā drauga tētim un manam tētim arī bija vienā dienā dzimšanas dienas :)
21.02.2014 15:32 |

Reitings 33
Reģ: 18.01.2014
Man ir bijis tā, ka vienu nakti sapņoju par to, ka man zobs nolūzt. Nākamajā rītā pieceļos un jā-pēkšņi nolūza. Un pats dīvainākais tas, ka nolūza TIEŠI tā, kā es redzēju sapnī-zoba viena daļa bija nolūzusi gandrīz līdz ar smaganām, bet otra daļa bija gara, nenolūzusi. Labi, ka kopš tās reizes man zobi nelūzt un ir veseli. :]

Vēl vienu nakti sapņoju to, ka bite iekož. Nākamajā dienā patiešām iekoda.

Un vēl pirms atgadās kas slikts, kāda avārija vai kas, tad es jau no rīta to jūtu. Jūtu, ka būs slikti un kaut kas notiks.....
21.02.2014 16:02 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Pēc grāmatas Noslēpums izlasīšanas, gribēju likt lietā izlasīto un piesaistīt naudu. Pēc šī nodoma, kādu nedēļu vēlāk nopirku žurnālu, kura horoskopā bija rakstīts 13. datumā iespēja laimēt loterijā. Vēl pamatīgi sasmējos, ka tik precīzi norādīts, taču momentloterijas biļeti tomēr nopirku un sanāca tā, ka savu pirmo laimestu 500Ls ieguvu piektdienā trīspadsmitajā :D
21.02.2014 16:06 |

Reitings 39
Reģ: 02.01.2014
daudz sakritības ir bijušas, bet visas no galvas izkritušas :D
visspilgtāk atceros, ka kādu svētdienu nejauši ieslēdzu tv3 un tur superbingo.. un tur beigās ir tie trīs skaitļi, kurus nosauc. es tā vienkārši randomā nosaucu = 245 (neatceros, kas bija skaitļiem, bet tas piemērs :D ) un tā sieviete nosauc 245 .. nu vienkārši.. kkas tāds.. kur tā varēja, es nez? :D
21.02.2014 16:13 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Atcerējos no savas dzīves...
Man toreiz bija depresija, neko neēdu, bija ļoti smagi, jo uzzināju, nu drīzāk pārliecinājos par kaut ko pilnīgi pretēju tam, kam biju ticējusi un domājusi katru dienu. Tad es izdomāju paņemt kārtis un ļoti vienkārši - uzdot jautājumu un ja gadās sarkanas krāsas kārts, tad tas nozīmē JĀ un ja gadās melnas krāsas, tad NĒ. Uzdevu jautājumus par savu dzīvi un ko darīt tālāk un viss šķita tik patiesi, ka pilnīgi bail palika! Man bija tik dīvaini slikta sajūta, ka es izdomāju tās kārtis ''pārbaudīt'' uz elementārām lietām, kā, piem., vai es tagad sēžu uz krēsla, vai šis ābols ir sarkanā krāsā, vai mans vārds ir tāds un manas mammas vārds ir tāds... un lielāko daļu atbildēja pareizi. Bija arī kāda reize, ka atbild nepareizi, tad palika mierīgāk, bet tad atkal atbildēja pareizi. Man bija bail un tad likos mierā. Vai kādam ir bijis līdzīgi ar tām kārtīm?
21.02.2014 16:23 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
kaut kad dikti sen visu dienu meklēju vienu lietu, naktī nosapņoju, ka atradu skapī aiz drēbēm no rīta pieceļoties un atceroties to sapni palūrēju skapī aiz drēbēm un atradu savu pazaudēto lietu. bet bieži ir gadījies tā, ka kaut ko meklēju un sapnī nosapņoju, ka atrodu un pēc pamošanās atrodu tajā vietā, ko nosapņoju
21.02.2014 16:33 |

Reitings 254
Reģ: 23.12.2013
Sen,sen atpakaļ,kad brāļuks bija mazs,es sapņoju,ka staigājam pa veikalu,un viņš tētim kārtējo reizi čīkst kaut ko garšīgu,un tētis sapnī pateica : "paņemsim labāk marinētos gurķus", nākamajā dienā es ar viņiem aizbraucu uz veikalu,un notika tieši tas,ko biju redzējusi sapnī. Ļoti savādi likās,nezinu kāpēc tādas nesvarīgas lietas vispār sapņos radās. :D

Īstenībā tā man bieži gadās,nosapņoju to,kas pēc tam notiek.
21.02.2014 16:38 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Par sakritībām manā dzīvē neko nemācēšu teikt, pašlaik nekas prātā nenāk.
Bet ir zināmas divas sakritības.
Divi draugi, jau kopš bērnības. Mājas num. un dzīvokļa num. sakrīt, tikai apmainīti vietām, respektīvi vienam ir 14-6 otram 6-14. Un ar dz.d un v.d arī tas pats. Vienam dz.d 2.dec, un vārda diena 8.aprīlī otram vārda diena 8. dec un dz.d 2. aprīlī. :D
21.02.2014 16:54 |

Reitings 2302
savādniece tas saucās deja vu. :)
21.02.2014 17:04 |

Reitings 2302
Man viena paziņa stāstīja interesantu atgadījumu. Arī nezinu, vai sakritība vai nē. Karoč, kristiete, regulāri apmeklē draudzi un mājas grupiņas, tic Dievam. Tātad situācija - viņai kaut kur bija jāsteidzās, gandrīz jau gatava atliek tikai matu stīpiņu uzlikt un var doties, bet matu stīpiņu nekur nevar atrast, vienkārši nav un viss, izčabējusi. Un tad vienā brīdī viņa nostājas pie spoguļa un saka : "Lūdzu, Dievs, palīdzi man stīpiņu atrast" un tajā mirklī spoguļa atspulgā viņa redz, kā viņai aiz muguras no tumbočkas nokrīt balta lapa, un tajā vietā, kur lapa stāvēja ir matu stīpiņa. Mazliet neticami izklausās, bet visādi var būt.. :)
21.02.2014 17:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits