Ar savu mīļoto esmu kopā 8 mēneši. Sākumā viss bija ideāli, kā jau vienmēr, pat tagad viss būtu ideāli, ja mani nenomocītu viena problēma. Attiecībās esmu ļoti laimīga, bet seksā gan nē. Mans mīļotais mani grib, bet es nevaru nodarboties ar seksu. Pāris nedēļas man ir tā, tiklīdz sākam maigoties, man galvā nāk visādas domas, notikumi, cilvēki. Tas nav domāts, ka citi puiši. Bet vienkārši sāku domāt par kādiem nepatīkamiem notikumiem, vai vienkārši cilvēkiem, un tajā mirklī es vienkārši nevaru novadīt domas, un gribu, lai ātrāk viss beidzas. Problēma nav manā puisī, es viņu gribu, un nevienu citu, bet problēma tāda, ka es negribu pašu to procesu, jo tiklīdz tas sākas, tā man galva atkal visādas domas. :( Viņam es neko par šīm domām neesmu teikusi, negribu viņu apbēdināt, bet ko darīt es nezinu.
Un vel viena problēma, vienu dienu netīšām uzdūros uz drauga bijušās profila, un ko es tur ieraudzīju ? Viņa veljoprojām nav izdzēsusi bildes ar mani puisi. Jums tas nešķiet muļķīgi, ka tik ilgi jau viņi ir šķīrušies, bet viņai veljprojām publiski stāv bildes. Man tas ir kaut kā nepatīkami.