un, meitenes, kurā man var paskaidrot to fenomenu, ka visas tā negrib pieļaut svešu meiteņu abortus?? nē, nopietni.
slepkavība- sava miesīga, maza, nedzimuša bērna slepkavība ir mana atbilde.
Es ļoti labi saprotu, ka dzīve ir dažādas situācijas, kā jau meitenes minēja-izvarošana, iedzimti defekti, kas mazās dzīvībiņas dzīvi padarītu par mokošu un smagu ceļu, tadēļ es nekad neu\rošinātos izteikt nicinošas piezīmes sievietei, kas ir izšķīrusies par šāda veida soli, jo es nezinu, kas tam visam ir apakšā un man nav nekādu tiesību un privilēģiju, lai spļautu tadai sievietei sejā, bet ja es izlasu, atvainojiet, tik debīlu teikumu kā manā komentāra ievietotajā citātā, tad gan rodas jautājums - vai tiešām ir tik garīgi sekli un cietsirdīgi cilvēki, ka var man, topošajai mātei, meitai, bērnam uzdot šādu jautajumu? Kas Tev tur ir tik neizprotams?
Sievišķais instinkts, cilvēcība, žēlastība, kas liek sievietēm tomēr mēģināt atrunāt citu sievieti no tāda soļa? Mēģināts nau zaudēts. Lēmums un gala vārds pieder tai, kas apsver šādu rīcību, citas sievietes tikai cenšas glābt dzīvībiņu un pašu sievieti, kurai pēc tam var nākties saskarties ar fiziskiem un garīgiem apgrūtinājumiem.
No offence diskusijas autorei, šis komentārs bija veltīts augšupminētā citāte meistarei...