Draudzenei biju līdzi uz šo procedūru.
Zinu tikai to,ka aizejot pie sava ginekologa, viņam ir jāuzraksta nosūtījums uz abortu, tad zvani uz slimnīcu , piesakies, bet Tevi paņems tikai pēc 48h- tas ir takā pārdomu laiks???
Procedūra ( Bruņinieku ielas slimnīcā, tā, kas pie Dailes teātra), ilga, apmēram 40 minūtes, bet meitenei bija mazs laiks, ap 4 nedēļām.
Pamodās raudot , bet tas vairāk, manuprāt, no tā, kas narkoze "iet ārā".
Slimnīcā lika gulēt visu dienu, vai arī iet prom pēc pašas vēlēšanās, bet obligāti vismaz stundiņu pagulēt. Izejot no slimnīcas, nekad nepateiktu, ka viņa tikko vēl bija gulējusi pilnajā narkozē.
Mājās devāmies ar taxi, pēctam, ja nejūties nogurusi, domāju var sēsties pie stūres.
Kad man bija kājai operācija pilnā narkozē, + spinālā anestēzija (jap :D, no sākuma domāju,ka skatīšos, kā man griež kāju, bet tad nomīzu :D); es pamodos, kā pēdējā lupata, manai veselībai visu operācijas gaitu sekoja līdzi viens no labākajiem enesteziologiem latvijā, tā mans ķirurgs viņu slavēja, tad nu šis slavenais anesteziologs, teica, ka reiboņus un galvassāpes pēc pamošanās no pilnās anest., ļoti labi palīdz enerģijas dzēriens un kafija, tad nu draugs skrēja pakaļ kafijām un enerģijas dzērieniem, man un istabas biedrenei, kurai arī tāda pati operācija bija, nu neko nevaru pateikt, jutos lieliski, pēc kafijas un pāris mutītēm enerģijas dzēriena.