Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārdomas aizgājušajos V-svētkos :)

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
Kā saka, tikai ar gadiem cilvēks tā pa īstam iepazīst pats sevi. Tad nu beidzot esmu sapratusi, ka spēju saglabāt normālu psihi, veselīgi reaģēt uz notiekošo un mentāli būt izturama draugu acīs, tikai tad, kad griežoties histēriskā pienākumu virpulī, manām smadzenēm nav ne spēka, ne laika uzģenerēt kādu unikālu veidu, kā jautrībai, šajā garlaicīgajā "darbs - mājas" ikdienā, kaut ko sačakarēt tādā mērā, lai brīvajā laikā, smadzenēs būtu uzberzta tulzna, vismaz no sevis nosodošas domāšanas par tēmu - nu i nafig!
Lai arī parasti ap Februāri jau esmu metusies, izpausmēs, kas diennaktī aizņem vismaz deviņpadsmit no divdesmit četrām stundām, kas rezultējas ar laimīgu pārgurumu, kura laikā neredzu pat sapņus. Burtiski liekas, ka modinātājs sāk zvanīt, pirms vēl esmu paspējusi nolikt galvu uz spilvena. BET, lai gan sācies daudzsološais, darba pārpilnais zirga gads, tomēr tāda garlaicība kā Janvārī un jau pusē Februāra sen nav pieredzēta. Tak jau - sevi var pilnveidot sākot no romānu lasīšanas un beidzot ar raudulīgu klipiņu skatīšanos vietnē YouTube, ar domu - "nu kāpēc visiem kā cilvēkiem, tikai ne man?" Vispār sevis žēlošana pašam liekas baigi krutā lieta - rodas tāda bohēmiski melanholiska sajūta.... diemžēl līdz brīdim, kamēr sajūti, ka smadzenēs pats sev esi uzberzis tulznu, bet tā vietā, lai paņemtu rokās birsti un putekļu lupatu, esi aizžēlojies līdz "čūskas zem gultas" līmenim... un tad visai šitai huiņai pa virsu kā putukrējums uz sapelējušas tortes tiek uzlikta VALENTĪNDIENA, kurā neskaitot "valentīndienas receptes, v-dienas apakšveļu, v-dienas pārsteigumu mīļotajam utt.," tv - netos, delfos un citos portālos aiziet līdz marasmiem par "ko Liene šomase ēdīs V-dienas brokastīs, ar kādas krāsas auto braukt ielās V-dienā un pie velna, varbūt arī beidzot būs rekomendācija par to, vai V-dienā man pa...ļu slaucīt ar vienkārši rozā vai tomēr arī smaržīgu tualetes papīru - jo redz, pēc fen šui.... .
Arvien vairāk un katru gadu šīs komercijas histērijas pārņemtās dienas meklē aizvien jaunus veidus kā piepelnīties. Pagaidām gan, muļķi, vēl nav atklājuši, ka šajā dienā var kāst ne tikai tos, kuriem mīlestībā plus mīnus kaut kas notiek, bet gan lauvas tiesa ienākumu būtu uzražojot ekstra preces vientuļniekiem - piemēram - Valentīndienas šņabis, visos interneta portālos maksas pakalpojumus ar iespēju neredzēt visu, kas saistīts ar sirdīm un bučām un visgalējos gadījumos šefs varētu šajā dienā uzvārīties, liekot paveikt nedēļas normu.
Bet Marts būs labāks - jau ar muguras smadzenēm jūtu, ka BŪS! Atkal laimīgi pārradīšos mājās ap 12-tiem, septiņas dienas nedēļā un patiesa noguruma pārņemta pēc pusotra mēneša sākšu saņemt draugu zvanus, kuri, paldies Dievam, beidzot būs (cerams) pēc manis nedaudz sailgojušies.
17.02.2014 14:24 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Nabaga Valentīndiena atkal "dabū iekšās". :D
Jau jau mēs te dalāmies pārdomās par komercijas histērijām, tad (atvainojos par vulgāru izteiksmes veidu) - piekāst Ziemassvētkus, jo tā ir triljons reižu lielāka komercija, kura tendēta tikai uz masīvu tērēšanu un izšķērdību, piekāst Jauno gadu, piekāst Līgo un Jāņus, vispār Lieldienas ar visām šokolādes olām arī. :) Pofig par visiem svētkiem, nelieši, tikai naudu grib izsūkt no mūsu makiem, ejam, sēžam mežā, graužam mizas, rumulējamies, vārtamies pa sūnām un lecam ap ugunskuru. :)
Tas nekādā ziņā nav uzbrauciens, ar šīm pārdomām es parasti uzcienāju tos, kuri dusmojas par 14. februāra šausmīgo ietekmi uz cilvēku psihi un finansēm. :)

Bet pārdomas...pārdomas rosinošas. :)
17.02.2014 14:35 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
ko Tu īsti gribēji pateikt ar šo penteri?
Ka Tev nav veča?
ka Tev nav veča, jo redzi tikai darīšanas un spilvenu?
ka Tev ir smeldzīte, ka nav veča?
ka pastāv tāda V-dien?
ka Tev nepatīk V-diena?
ka V-dienā visi kāš piķi??

nu, ko tieši??

man, piemēram, pilnīgi vienalga, kādas lietas tiek tirgotas sirsniņformā, jo ne es viņas pirkšu, ne man vajag.
Ja kādam šķiet forši saņemt viņas, tad baigi labi, ka veikalā ir.
17.02.2014 14:39 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
ledija_l izklausās, ka Tu vienkārši esi dziļi nelaimīga, vientuļa un tāpēc meklē uz ko izgāzt dusmas.
Pēc melnajām strīpām nāk arī baltās. Būs labi ;)
17.02.2014 14:39 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es ceru, ka tu atzīmē tikai Meteņus, Mārtiņus, Miķeļus, saulgriežus un citus latviešu svētkus un godus. Un svini tos tieši tā, kā par to dzied tautas dziesmās, jo pārējais viss ir komercija - Ziemassvētku dāvanas un svētku galdi, Jaunā gada šampis un balles un tā tālāk.
17.02.2014 14:43 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
bija un izbija Vdiena, nekas īpašs, pasniedzām viens otram dāvanas, paskatījāmies Titaniku un vakar uzkāpām uz kara cirvja, visu atdevu atpakaļ un izliku uz ielas. Viss ok. Cilvēks ir tik laimīgs,cik vēlas tāds būt, apnika viss un nolēmu ko mainīts. Viss ir pašu rokās.
17.02.2014 14:44 |

Reitings 653
Izlasīju 1/3 teksta un neko nesapratu.. tālāk lasīt pat negribējās. Nav vajadzības veidot 4 un 5 pakāpju palīgteikumus. Biežāk liec punktu beigās un būs vieglāk saprast tavu domu gājienu...
17.02.2014 14:44 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Vispār, izklausies pēc dzīvē ļoti vīlušās sievietes. Nu neinteresē, ignorē. Bet šāds manifests jau izskatās pēc dziļas sāpes.
17.02.2014 14:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es ieteiktu ieviest dzīvē vairāk pozitīvisma :)
Visi grib mīlēt un būt mīlēti.. tad nu jāuztver tā diena kā ''mīlestības svētki''.

Labāk savākt vientuļo siržu bariņu un tajā dienā uztaisīt ballīti.. nevis ''gruzīties'' vientulībā :)

Būtībā pride and prejudice uzrakstīja manas domas.. ar šādā negācijām var sākt ienīst Ziemassvētkus un pat savu dzimšanas dienu :)
17.02.2014 14:48 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
būs jau labi.
17.02.2014 14:49 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
17.02.2014 14:49 |

Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Nu nopietni? Cik ilgi te malsa vēl par to Valentīndienu?
17.02.2014 14:53 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
becky, cool :D

Vispār cepums tām, kuras šo visu izlasīja, sagremoja un iekomentēja
17.02.2014 14:54 |

Reitings 15092
becky :D :D

Hmm.. es kaut kā vispār šogad nemanīju kaut kādu Vdienas tematiku veikalos - ok, Rimčikā bija zemeņu kastes sirds formā...bet tas arī viss! Kaut kā speciāli nemeklējot, nekādas pūkainas sirdis man virsū neskrēja. :D Un, ņemot vērā, ka i-netā un TV pārsvarā skatījos Sočus, tad arī tur nekādas sirdis nerēgojās.

Autores teksts tiešām izklausās pēc depresīva izmisuma kliedziena..
17.02.2014 14:56 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
, bet gan lauvas tiesa ienākumu būtu uzražojot ekstra preces vientuļniekiem - piemēram - Valentīndienas šņabis, visos interneta portālos maksas pakalpojumus ar iespēju neredzēt visu, kas saistīts ar sirdīm un bučām

Forši pateikts :D

Mēs ar vīru šogad pat neatzīmējām. Principā autori saprotu. Drīzāk nesaprotu ko te visas tā komentē, laikam pat neizlasīja :D
17.02.2014 15:25 |

Reitings 13628
Es arī nekādu īpašu uzsvaru uz Valentīndienu veikalos nemanīju. Katrā ziņā acīs nekas baigi nekrita.
17.02.2014 16:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits