Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

ko darīt?

 
Reitings 6
Reģ: 12.12.2009
Sveiciens, visām foršajām!
Rakstu, lai iespējams kļūtu nedaudz skaidrāk ko darīt, un kā rīkoties.
Situācija:
nu jau 2013.gadā vasarā strādāju diezgan labā restorānā, kur iepazinos ar vīrieti. Sauksim viņu, par U. starp mani un viņu nebija nekā vairāk kā tikai viegla ķircināšanās.
Tajā pašā vasarā iepazinos ar puisi, vārdā O.
jau no pirmā brīža, ar O bija sajūta, ka pazīstu viņu visu savu mūžu. sapratāmies no pusvārda. vasaras beigās sanāca pirmo reizi satikties. bija sajūta ka esmu tikai es un viņš, un neviens cits, laigan tikāmies pārpildītā kafeinīcā.
U tai laikā bija nozudis un par sevi nedeva nekādu ziņu.
Bet ar O tikāmies vēl pāris reizes, līdz izveidojās romantiskas attiecības. viss bija brīnišķīgi: mīļas sms, jauki vārdi, bet problēma, viņš dzīvo citā pilsētā, un mācās 4tajā kursā, bet es strādāju citā pilsētā. bijām atraduši risinājumu: pāris reizes mēnesī tikāmies.
Tādu uzticību, kādu izjutu pret viņu, es nebiju jutusi ne pret vienu savu bijušo, pat nebija ienākušas prātā domas par sānsoli.
ar laiku atklājās, ka O ir ļoti emocionāls: raud par katru sīkumu.
Nesen biju aizbraukusi pie labākās draudzenes uz ballīti. otrā dienā no O es saņemu nosodījumu, ka viņš redz visu nakti nav normāli gulējis, modies no murgiem, kuros redzot ka es viņu krāpju ar kādu citu. rezultātā viņam pazudusi apetīte un viņš nejūtoties pēc sevis.
Mani viņš uztaisa par vainīgu ka radu redziet viņam tādus pārdzīvojumus, ka kungs dabūnot dzert nervus nomierinošas tabletes.
Lai gan pirms ballītes bijām izrunājuši visu... un viņš teica ka es varot neuztraukties, ar viņu būs savādāk.
Tagad pirms nedēļas ne no kurienes uzradās U. facebookā sarakstijāmies līdz vēlai naktij, viens otru ķircinot un kaitinot.
tai pat laikā O man skypa sarunā uztaisa scēnu, ka neveltot viņam pietiekami daudz uzmanības, jo redz es strādāju divos darbos. kad lai es veltu uzmanību, ja mana darba diena beidzas vienos vai divos naktī, be viņš tai laikā guļ. mani viņš pataisa par vainīgu nejau tieši pasakot visu ko domā, bet gan liekot man justies sūdīgi emocionāli. Raud, kautko ņemās, joprojā dzer tabletes. šķiet ka sajukšu prātā.
pēdējo dienu laikā ir radusies vēlme: ar O ieturēt pauzi, bet bijām vienojušies, ka šajā nedēļas nogalē tiks iepazīstināts ar maniem vecākiem.
Lai ir mani O tagad atgrūstu, tieši tik daudz mani U tagad pievelk. Viņi ir kā divi pretstati. un es viņiem pa vidu.

Meitenes, iesakiet ko darīt:
ieturēt pauzi ar O, vai tomēŗ mesties vienas nakts dēkā ar U, vai varbūt sakost zobus un dot O vēl vienu iespēju? Esmu apjukusi...
17.02.2014 01:21 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
mani sauc X, viņu sauc Y un starp mums ir vesels alfabēts. piedod :D

bet tas tavs O ir mazs bērnudārza puišelis.
17.02.2014 01:25 |
 
Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Bégtu, kà no nelaimes no Tava O. No trakajiem tikai pa gabalu
17.02.2014 01:32 |
 
Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Renēēēēē :D :D :D
es ieteiktu pamest O, izmantot U un dzīvot brīvas meitenes dzīvi
17.02.2014 01:33 |
 
Reitings 89
Reģ: 19.06.2013
Vārds vārdā piekrītu aissei Z-O . Tieši gribēju sacīt, ja būtu tavā vietā, tad šie divi vīrieši manā nākotnē nerādītos. Pirmais, ar savu attieksmi, agri vai vēlu panāktu, ka vēlos pamest viņu. Otrais - ar to labi pavadītu laiku, taču, ar skaidru galvu saprastu, ka viņš ir tas tips, ar kuru, visdrīzāk, tālāk par gultu, nekas neizveidotos.
17.02.2014 01:50 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
pirmkārt, jau pamest O, savādāk viņš tev vnk gandēs dzīvi. Īstenībā neticu nevienam viņa vārdam par to, ka viņš lieto nervu nomierinošas tabletes. viņš drīzāk manipulē ar tevi. bet, ja viņš tiešām to dara, tad ir tiešām slims. ko tad jūs darīsiet, kad jums būs nopietnākas problēmas?
nē, nē, nē labāk tiec no viņa vaļā.
par to U - es domāju, ka viņš ir tāds vieglas dzīves meklētājs. to var redzēt pēc tā, ka viņš uzrodas un pazūd. droši vien laikā, kad viņš pazūd, viņam ir kārtējā dēka un par tevi nedomā ne tik, cik melns aiz naga. no tāda labāk arī tiec vaļā.
17.02.2014 08:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits