Ko iesākt ar bērna tēvu?!

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Sveikas. Esmu tik izmisusi, ka jālūdz padoms Jums. Būtu labi, ja padomus dotu tās, kurām ir bērni un ģimenes...
īsumā.
Savu mazo gaidīju 1, jo pēc daudzu gadu attiecībām tēvs nebija gatavs mazulim. Viņš īpaši nepārdzīvoja to, ka nācās šķirties. Protams, kad pienāca dzemdību laiks , uzradās... Devu iespēju, BET turpinājās viss pa vecam- manis fiziska iespaidošana, emocionālā vardarbība, meli un bijušo(kas bija laikā kad gaidīju mazo) sveikšana svētkos ar bučām utt. Vnk palūdzu AIZIET. Biju nikna par visu kopumā. Mazais deva spēju izkļūt no līdzatkarības pret šo cilvēku.
Tik sācie murgs. Mazajam ir mazāk kā gads un tēvs grib ņemt viņu pie sevis ar nakšņošanām. Saskarsmi neliedzu nemaz, priecājos, JA ATBRAUC,jo tā ir 1 reize mēnesī...Tagd jau rit 2... Lieki teikt, ka bērns raud redzot histērijā, jo nepazīst...
Nesaktoties kā man pāri darījis-bāriņtiesā iesniedzis prasību,jo nespējot ar mani normāli kontaktēties! Bet kašķi nav dēļ bērna, bet tā, ka nevēlos ar šo cilvēku būt kopā un vēlos dabūt atpakaļ kaut dažas mantas no kopdzīves, jo aizgāju ar to,kas mugurā un...zem sirds.
Jautājumi šādi- ja es nebaroju ar krūti, vai šāds cilvēks var ņemt bērnu pie sevis?! Viņš dzīvo ar vecākiem, kurus bērns redzējis 1 reiz, tikko dzimušu...(neatceras, loģiski) Jo zinu, ka ta straumēs zīdaini, par to ir arī psihologa slēdziens, bet kā uz to skatītos tiesa? Ja nu kas...
Es esmu PAR saskarsmi, tēvu vajag, BET ne uz nakti, tik mazu :( Jo nejūtos droša...:(
Un vel tas, ka viņš turpina mani nomelnot, apsaukāt ar sms... Pēc visa ko darījis...
Stāsts kā no filmas. Biju tik stulba... Meitenes-klausiet mammas, māsas, druadzenes, kurām nav mūsu rozā briļļu uz acīm...

ps- viņš, tiesa, ir jaunāks...
16.02.2014 22:13 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Valfrīds Tevis rakstītie komentāri šeit ir nejēdzīgākie no lasītajiem. Tu uzvedies kā tāds sieviešu apspiests tēvainis, kuram parādā būtu visa pasaule. Tavi gadījumi parasti ir tie, kuri uzkundzējās kā lielās ģimenes galvas, bet izdarīt nevar ne pusi no tā, ko vajadzētu. Varbūt roku pret savu mīļoto (ja tāda ir) arī pacel, ja reiz sievietes ir tik sliktas, ko? Mātei savai arī brauci virsū konstanti par to, cik viss slikti?

Nepiedrazošu autores diskusiju labāk turpinot šito sviestu. Vienkārši ceru, ka Tevi kāds noslānīs. Ja ne es, tad kāds cits. Visam laiks pienāks

:-D :-D :-D :-D :-D
17.02.2014 12:44 |

Reitings 546
Mīļo Valfrīd- bērnu neviens neliedz ;) Tu droši vari dot savu bērnu, piemēram, mātei, kura atbrauc reizi mēnesī un par bērnu neko nezin :) DROŠI :)

Hanteļveci - kādai paveiksies ar Tevi :) Malcis, prieks lašit, ak vīrieši arī šādi domā!
17.02.2014 13:17 |

Reitings 546
Un vel- alimentus pat neesmu prasijusi! Tāpēc izaudz no mammas biksēm.
17.02.2014 13:24 |

Reitings 597
Hanteļveci - kādai paveiksies ar Tevi Malcis, prieks lašit, ak vīrieši arī šādi domā!

Nu re! Uzkalpojies! :-D :-D :-D. PM birst kā no pārpilnības raga :-D :-D :-D. hanteļveci vai negribi ar mani tikties - jūtos vientuļi , tā tālāk :-D :-D :-D. Apsveicu Hanteļveci - k;ādai ļoti paveiksies ar tevi :-D :-D :-D.
17.02.2014 13:32 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Viens jautaajums, kaapeec vispaar jaasaka baarintiesaa ka nebaro ar kruuti? Pasaki, ka turpini barot ar kruuti, nez kaa vinji to paarbaudiitu, blakus seedeetu?
Man shobriid ir diezgan liidziiga situaacija, tikai manas mazules teevs tikai brauc ar muti, ne pa kaadaam tiesaam gan nevazaajaas, jo lieliski ir sapratis, ka pilniigi neko ar to nepanaaks un labaakais ko vinjsh var izdariit, ir pacensties ar mani vienoties bez citu cilveeku iejaukshanaas.

Es jau pusgadu karoju par naudu, censhos gan mieriigi ar vinju sarunaat, gan soliiju dot uz alimentiem, nu nekaa, ka nav maksaataajs, ta nav. Tagad gan vairs nedomaajot ieshu uz alimentiem.

Domaaju, tas atzinums no psihaloga buus pietiekams iemesls, lai beernu neatljautu aizvest uz nakti, un pat ja tomeer pienjems, ka beernu vajag vest arii pie teeva, tad tev buus jaabuut klaat.

Es nelasiiju visus komentaarus, bet vinjsh labpraatiigi maksaa to naudu beernam?
Un ja reaalie izdevumi beerna uztureeshanai ir lielaaki, piemeeram, sakraajot dazaadus maksaajumu chekus, tai skaitaa mineetaa malka un tml lietas, dreebiites, eediens, pamperi, vari prasiit pusi no vinja, jo peec idejas, jums abiem jaanodroshina mazulis vienaadi.
Bet zinot, ka vinjsh ir speejiigs pacelt roku, es jau uzreiz peec alimentiem buutu arii pieprasiijusi taadam teetiitim nonjemt tiesiibas uz beernu. Un pat pie matu raustiishanas, gruustiishanas ietu KATRU REIZI uz policiju un rakstiitu iesniegumus, pat ja vinji neko neizdariis, tomeer tur tie iesniegumi buus un baarinjtiesaa to ar paaris klikshku paliidziibu datubaazee redz.
17.02.2014 13:35 |

Reitings 597
Nu re! Uzkalpojies! . PM birst kā no pārpilnības raga . hanteļveci vai negribi ar mani tikties - jūtos vientuļi , tā tālāk . Apsveicu Hanteļveci - k;ādai ļoti paveiksies ar tevi .

Pametīsi savas dūdiņas dēl savu fitnesu un ap 35 tavi krūšu gali atradīsies kaut kur nabas augstumā :-D :-D :-D. Sīču ar tev nebūs pateicoties visiem proteīniem šmoteīniem un pārējām figņām kuras tagad rij, bet kādai būs ar tevi paveicies :-D :-D :-D.
17.02.2014 13:41 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es nesaprotu vienu, ja esat labi pārtikušas, kāpēc ir jācīnās par alimentiem? Kad papucis kļūs vecs un nevarīgs viņš, ja jūs no viņa būsiet piedzinušas to minimālo summu, vairāk iztērējot nervos un visādi citādi nekā iegūstot, viņš fiksi un ātri no sava nākotnē strādājoša bērna piedzīs sev uzturnaudu, un tad tas bērns būs spiests vēl to papuci vilkt uz saviem pleciem, padomājiet par to!
17.02.2014 13:42 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Becky, reaali cik daudz viirieshi zina par to, ka no berna var pieprasiit kaadu uzturnaudu?
17.02.2014 13:47 |

Reitings 10475
194, manos rados ir divi gadījumi kā saka, iz dzīves, parasti jau atrodas tās žēlīgās tantes, kas pavaimanā - a kur tad tavi bērniņi, a ko tad nepalīdz un tad jau arī kāds pačukst par šo opciju!
17.02.2014 13:50 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Becky, reaali cik daudz viirieshi zina par to, ka no berna var pieprasiit kaadu uzturnaudu?

+++

Tas nenotiek arī uz sitiena. Sākumā tam papucītim vajag arī nodzīvot līdz tam vecumam. Es arī uzskatu, ka to nevar vnk tā atstāt, jo tiem večiem viss pārāk viegli tiek (runāju par tiem ļoti nekaunīgiem eksemplāriem)
17.02.2014 13:50 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Valfrīd vau, vecīt.. vienkarši, vau.

Paklau, mērkaķi, es uzaugu kopā ar divām sievietēm - māti un māsu. Tāda smerdeļa dēļ kā Tu izjuka, manuprāt, lieliska ģimene un šīs parādības redzu arvien biežāk. Par visu, kas man ir un kur šobrīd atrodos, varu teikt paldies mātei. Tēvs man devis nav absolūti neko un Tu izklausies pēc kaut kā tāda, kas bija viņš. Tu neesi nekas, saproti? Tu kliedz cik gribi šeit forumā uz meitenēm, bet Tavu dzīvi tas labāku nepadarīs. Tā sāpe, kas Tevī tik šausmīga sēž, varoni, neizzudīs no tā, ka savu žulti gāzīsi te uz cilvēkiem, kuri to nav pelnījuši.

Respektēsim diskusijas autori un neturpināsim sarunu šeit. Nožēloju, ka vispār Tev kaut ko uzrakstīju. Ja rodas kāda problēma - gaidu Tavu vēstuli. Varam parunāties arī tā, kā Tev, ''veci'', būs pieņemams.

Lita, piedošanu.
17.02.2014 13:51 |

Reitings 10475
Meksikanka, nu redz, notiek gan, nav ne kāds vecums jāsasniedz, ne kas, pierādi, ka tev nav ienākumu, nav kur dzīvot un tiesa to ātri lemj. CL 188. pants skan ļooti vienkārši!
17.02.2014 13:56 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kad papucis kļūs vecs un nevarīgs viņš

Vai es kaut ko nepareizi sapratu? Nevar viņš piedzīt 30 g.v. sev uzturnaudu (t.i. viņš sasniegs pensijas vecumu vai bērns pilngadīju) un tie nav 2-3 gadi, bet 18 kā minimums... Palabo, ja kļūdos..

Un mana draudzene nepiedzina 3 vai 4 gadus alimentus tieši tāpēc, bet pēc tam nospļāvas. Tā ir nākotne, kā būs vēl nav skaidrs, bet reāli domāju tikai niecīgs % to "papuļu" kaut ko piedzīs. Varbūt kādai princips svarīgāks, kādai nē - katra lemj kā vēlas un uzskata par pareizo
17.02.2014 14:02 |

Reitings 10475
Nu a viņam atliek, piemēram, renstelē piedzerties un, nezinu, uz tā fona dabūt insultu, iekļūt avārijā... utt.

Jā 18 gadi paiet ātri, es tomēr uzskatu, ja sieviete ir uzņēmusies dzemdēt bērnu no tādiem, tad lai 100 reizes pārdomā visus gājienus, arī uz priekšu.
17.02.2014 14:05 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Valfríd, gaidu pm no Tevis! Tu man patíc! :D
17.02.2014 14:12 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
reaali cik daudz viirieshi zina par to, ka no berna var pieprasiit kaadu uzturnaudu?

Manai māsīcai ir tāds papucītis - kādi 55 gadi, un sāka braukt virsū, ka viņš slims un vecs, bet viņa par tēvu nerūpējas. Un bija kāds pačukstējis, ka vecāki var prasīt, lai bērns uztur, kad šie paliek nevarīgi.

Vecis gan aplauzās, jo māsīcas mamma nekad no viņa neko nebija prasījusi.
17.02.2014 14:16 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Mans tēvs ik pa laikam, tā starp citu, man atgādina, cik labs viņš ir, jo zina, ka varētu no manis piedzīt uzturnaudu, bet to nedara. Viņš man nav devis neko, visu, kas man ir, esmu nopelnījusi pati un palīdzējusi ir mamma ar audžutēvu. Ilgu laiku no tēva slēpu gan to, ka man ir dzīvoklis, gan to, ka ir mašīna. Jo mazāk tēvs par manu materiālo pusi zina, jo labāk.
Nav, nav tie veči tādi muļķi. Kad pašiem vajag kādu likumu, ātri vien paliek manīgi.
17.02.2014 14:16 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
*pašiem vajag kādu labumu, nevis likumu :)
17.02.2014 14:17 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Vai es kaut ko nepareizi sapratu? Nevar viņš piedzīt 30 g.v. sev uzturnaudu (t.i. viņš sasniegs pensijas vecumu vai bērns pilngadīju) un tie nav 2-3 gadi, bet 18 kā minimums... Palabo, ja kļūdos..

Civiltiesībās pasniedzēja teica, ka nav svarīgi, cik vecākiem gadu. Ja bērns strādā un gūst ienākumus, tas nozīmē, ka vecāki viņu ir izaudzinājuši, izskolojuši, palīdzējuši uzsākt pastāvīgu dzīvi. Un, ja vēlas var prasīt no bērna to pašu atpakaļ. Protams, attiecīgi pamatojot, ka un kāpēc nespēj vairs sevi materiāli nodrošināt.
17.02.2014 14:24 |

Reitings 546
Es neuzkalpojos, jo esmu lepna un man ir pašcieņa ;) Jo bērnu izvelejos paturet ES ;) Un Valfrid- tu loooooti atgadini mana berna tevu ar savu vervelesanu. Nu mats matā gudrības. Un izskatās, ka tev ar tevu ar laiakm nav pavcveicies, ja nav ieaudzinajis cienu pret sievieti.
Un tas ko raksti par to,ak nu skriesu pakal Hantelvecim- izaudz. Es savos gados, audzinot bernu par to vien domaju-ka neta nograbt veci :D Tev mates piens vel aiz lupam, acimredzami.

Visvairak mani uztrauc , tas, ka bernu uz nakti grib nemt un man nelauj dzivot un turpina pazemot....
Par kruts barosanu- kad maza pirmos divus menesus bijam kopā pārtraucu barot un viņš to zin.
17.02.2014 14:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits