Ko iesākt ar bērna tēvu?!

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Sveikas. Esmu tik izmisusi, ka jālūdz padoms Jums. Būtu labi, ja padomus dotu tās, kurām ir bērni un ģimenes...
īsumā.
Savu mazo gaidīju 1, jo pēc daudzu gadu attiecībām tēvs nebija gatavs mazulim. Viņš īpaši nepārdzīvoja to, ka nācās šķirties. Protams, kad pienāca dzemdību laiks , uzradās... Devu iespēju, BET turpinājās viss pa vecam- manis fiziska iespaidošana, emocionālā vardarbība, meli un bijušo(kas bija laikā kad gaidīju mazo) sveikšana svētkos ar bučām utt. Vnk palūdzu AIZIET. Biju nikna par visu kopumā. Mazais deva spēju izkļūt no līdzatkarības pret šo cilvēku.
Tik sācie murgs. Mazajam ir mazāk kā gads un tēvs grib ņemt viņu pie sevis ar nakšņošanām. Saskarsmi neliedzu nemaz, priecājos, JA ATBRAUC,jo tā ir 1 reize mēnesī...Tagd jau rit 2... Lieki teikt, ka bērns raud redzot histērijā, jo nepazīst...
Nesaktoties kā man pāri darījis-bāriņtiesā iesniedzis prasību,jo nespējot ar mani normāli kontaktēties! Bet kašķi nav dēļ bērna, bet tā, ka nevēlos ar šo cilvēku būt kopā un vēlos dabūt atpakaļ kaut dažas mantas no kopdzīves, jo aizgāju ar to,kas mugurā un...zem sirds.
Jautājumi šādi- ja es nebaroju ar krūti, vai šāds cilvēks var ņemt bērnu pie sevis?! Viņš dzīvo ar vecākiem, kurus bērns redzējis 1 reiz, tikko dzimušu...(neatceras, loģiski) Jo zinu, ka ta straumēs zīdaini, par to ir arī psihologa slēdziens, bet kā uz to skatītos tiesa? Ja nu kas...
Es esmu PAR saskarsmi, tēvu vajag, BET ne uz nakti, tik mazu :( Jo nejūtos droša...:(
Un vel tas, ka viņš turpina mani nomelnot, apsaukāt ar sms... Pēc visa ko darījis...
Stāsts kā no filmas. Biju tik stulba... Meitenes-klausiet mammas, māsas, druadzenes, kurām nav mūsu rozā briļļu uz acīm...

ps- viņš, tiesa, ir jaunāks...
16.02.2014 22:13 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Ja vins bija spejigs pacelt pret Tevi roku un vel tev draud, tad tikpat labi vins var sapsihoties, ja berns raudas un izdarit kautko ari bernam!

ja man atņēmtu delu vai meitu tad netikai roju paceltu. laitak auklējas čalis!
18.02.2014 02:52 |

Reitings 2209
ka ieņamt tad jums "kruts čalis", kad iedot paauklēt tad sociopāts. :D kādēļ kniepties ar sociopātiem?
18.02.2014 02:58 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Ceru,ka reiz tas beigsies par visām reizēm,jo redz ignorēt nevaru-likums paredz,ka tēvs jāinformē par bērnu. Apnicis atb.uz sms reizi 2 ned-kā bērnam? Labi. MAN TAS NEKO NEIZSAKA. Nu bet tad atbrauc un paskaties.Bet es neesmu info dienests. Bet nē. LIKUMS paredz un kaut sprāgsti nost. Un ceru,ka arī viņš reiz izaugs un sapratīs ko pats vispār grib.

nu vispār jau vecākam, pie kura dzīvo bērns, ir jāinformē otrs vecāks, kas notiek ar bērnu arī tad, ja viņam iet labi, ja tas tiek jautāts.
protams, ir ļoti beztabildīgi no viņa puses tikai pajautāt un pat neapciemot, bet tas neatbrīvo tevi no pienākuma atbildēt vairāk par - "Labi". un, ja viņš nebrauks pie bērna ciemos, tev būs tikai labāk no tāda viedokļa, ka bērns tad nevarēs tā palikt pie viņa pa nakti, jo viņš to cilvēku nepazīst. bet no otras puses, tev kā mātei ir jāveica bērna komunikācija ar tēvu, bet tu, protams, nevari skriet viņam pakaļ un lūgties, lai nāk apciemot bērnu.
tavās interesēs tomēr būtu atbildēt vairāk par "labi", jo bāriņtiesa skatīsies arī uz tavu komunikāciju un var izdarīt nelielus aizrādījumus par to.
18.02.2014 11:35 |

Reitings 8272
Lai mani palabo kaads, ja saku nepareizi, bet to vajadzeetu lemt baarintiesai no taas vietas, kur mazais ir deklareets.

iesaist''as abas bāriņtiesas, ja vecāki dzīvo dažādās pilsētās, novados, jo katra bāriņtiesa apseko vecāku dzīvesvietas. tēva gadījumā bāriņtiesa apseko vispār, lai secinātu, vai bērns tur var ciemoties un uzturēties, vai viņam tur būs sava gulta un vieta.
par mātes dzīvesvietu - apsekos, vai bērns tur var dzīvot utt.novērtēs visus apstākļus. ja būs iespējams, noskaidros bērna viedokli.
18.02.2014 11:41 |

Reitings 546
Jā, jā kniebos. Un?????? Es mīlēju šo cilvēku un biju tā, kura gribēja ģimeni, bet biju naiva domādama, ka arī viņš to grib! Un uzsveru-man ir bērns, kuru gribēju. Un es nekniebos nedomājot, dzēru OK, lasi komentārus un tad ņirdz. TEV IR BĒRNI? Un cik Tev gadi? Izskatās, ka Tavā ģimenē ar nav bijusi laimīga dzīve, ja reiz šitā žults gāžās ārā:)

No manas puses komunikācija IR,esmu sūtijusi i bildes utt. Bet apnīk mēnesi tikai sms rakstīt-kā bērni! Nu pazvani, pajautā.
Tur tā lieta, ka viņa BT nav mani devusi NEKĀDU ziņu par problēmu uz to viņi arī saņems lūgumu rakstīt paskaidrojumu.
18.02.2014 15:06 |

Reitings 546
Un roku pacēla, kad arī bērnu gaidīju un arī pēc dzemdībām - tad gan šis par bērnu nedomāja ( diemzēl arī es...) Tu droši avri sist visus,kas tev kko nedod! ES bērnu neliedzu, bet pa nakti negribu dot. Tu vari dot zīdaini sādam, droši, amn tak nav žēl :)
18.02.2014 15:08 |

Reitings 546
Labi. paldies meitenes par padomiem :)
18.02.2014 15:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ko juus visas par pilnu njemat kristines izteikumus? Tas tachu ir viirietis, turklaat no taas pasugas, kuru dereetu noslaaniit ar pannu un nekaadaa gadiijumaa nedibinaat ar taadu gjimeni, jo par beerniem taads neruupeesies.
Autorei - ja tas bijushais panjemtu beernu, kas to beernu aukleetu pa to nakti? Ja vinja mamma, tad tik slikti nebuus. Neba omiite paari dariis mazbeerninjam. Arii vinja grib paaukleet mazo. Tikai protams, pirms tam vajag satikties vairakas reizes visiem kopaa.
18.02.2014 16:18 |

Reitings 8272
es ar pēc izteikumiem sāku saprast, ka tas bija vīrietis. es nesaprotu, kas cilvēki ir slimi, kas te šādi runā.
18.02.2014 16:23 |

Reitings 546
Krista-mans berns to IMITI vidpar nav redzejis, divreiz zvaniju censoties izjautat, un teicu,ka loti gaidam ciemos. Loti aiznemta. Kaut dzivo 40km attaluma. Nu neba man JAPIEVED mazberns, pirmais pietam.
Pag. Es bernu dodu tevam. Nevis omei. VINS grib, en vinaj mate.
18.02.2014 17:08 |

Reitings 546
PLusa vinaj vecaki ari nelika sprotus kad mazo gaidiju kaut ar vinju delu dzivojam kopa 3 gadus...
18.02.2014 17:09 |

Reitings 9169
Nu viirietis, ja nav dziivojis kopaa ar ziidaini un paliidzeejis maatei kopt mazo, buus viens pats absoluuti bezspeeciigs 99% gadiijumu divataa ar taadu bez pieredzes. Tur noteikti kaada sieviete naaks talkaa - maate, maasa vai jaunaa draudzene.
18.02.2014 17:11 |

Reitings 546
maasas nav. Maate strada ari naktis un draudzene nav itka, bet ir daudzas. Nu svesai nedosu auklet jo vinjam bijusas tik tadas ap 22 ar ko pachikaties un piedzerties kluba. Es teicu, kad tev bus sieva, iepazisu vinju-viss bus kartiba. Ko tad daris jauna meicha,kurai tik klubi interese un bernu nav. Te nugan esmu riebiga un maita ja, bernu kkadam draudzenem ,kuras mainas katru ned netaisos uzticet bernu!!! Tikpat labi-nesu tad kaiminienei,kurai ar bernu nav!
18.02.2014 17:17 |

Reitings 546
Negribu, ka berns atrodas samaitata vide.
18.02.2014 17:20 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es nesaprotu kāpēc viņš grib zīdaini tieši uz nakti?
Vatrbūt piedavā viņam sākumā atbraukt un pastumdīt bēbi ratos, kaut vai pusdienu vai dienu!? Ar visam barošanām un pamperiem, tad redzēs pats vai ir gatavs naktij.
18.02.2014 17:57 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
es esmu pilnīgi par to, lai sīko nedotu viņam uz nakti. kāpēc viņam tik traki vajag uz to nakti, lai iemācās braukt apciemot bērnu un tad domā par ņemšanu uz nakti.

es par to, ka 22gadīgajām nevarot bērnu dot. man 22 gados bija diezgan liela auklēšanas pieredze un jā es arī staigāju pa klubiem (ne visu laiku) bet biju un esmu ļoti atbildīga, bet ne pa to vispār runa.

bet veiksmi.
18.02.2014 20:14 |

Reitings 546
zuze- es bildes albi redzu ar kada kontigenta damam vins atpusas. Zinu savu kavalieri. Viena pat man atlavas pec dzerstina uzraxtit,lai es tik audzinot savu sici un nejaucos(ko e vispar nedariju), vnk par bernu saistiba rakstiju. Ta meica bija 1 ned.Izpriecam vins nemekle neko nopietnu,ko tad,manam bernam bus katru ned.nogali vel citas mammAS? Kad bus nopietna, ok, nav runas. Bet ari-ne pa to stasts :) Es ari atpusos, bet negulu katru ned ar citu:)
18.02.2014 20:45 |

Reitings 2209
neesmu es vīrietis. sieviešu solidaritāte man nav sveša lieta, bet saskatu tajā arī nelielu apsurdu vienkārši tāpēc arī mēģinu izpūst demagoģiju. sagrozu faktus, lai kāds arī redz otru monētas pusi.
19.02.2014 03:52 |

Reitings 9169
neesmu es vīrietis. sieviešu solidaritāte man nav sveša lieta, bet saskatu tajā arī nelielu apsurdu vienkārši tāpēc arī mēģinu izpūst demagoģiju. sagrozu faktus, lai kāds arī redz otru monētas pusi.

Tieshaam? Tad kaapeec par sevi viirieshu dzimtee runaa? Turklaat aarkaartiigi reti gadaas, ka sievietes izmanto taadu leksiku kaa tu un taadu kvantitaati lamu vaardu.
man mamma stāstīja ka maziņš būdams vienmēr aizstāvēju vājākos un pretojos kārtībai. aceros kā no bērndārza muku, un pizģīju lošus, bet kaut kas salauza mani. izaugu kā mierīgākais bērns ģimenē, skolā, dzīvē. veljoprojām mptivācija man klibo. pat netičās ka kādreiz kaut ko gribēju un darīju.
19.02.2014 06:24 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Mans viedoklis, tēvam ir tiesības redzēt un satikties ar savu bērnu, arī naktī. Bērns ir tik pat tavs cik viņa.
Lai cik Tev nebūtu vīriešu un viņam sieviešu , mamma un tētis ir vieni :)
19.02.2014 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits