Ko iesākt ar bērna tēvu?!

Reitings 546
Reģ: 15.03.2013
Sveikas. Esmu tik izmisusi, ka jālūdz padoms Jums. Būtu labi, ja padomus dotu tās, kurām ir bērni un ģimenes...
īsumā.
Savu mazo gaidīju 1, jo pēc daudzu gadu attiecībām tēvs nebija gatavs mazulim. Viņš īpaši nepārdzīvoja to, ka nācās šķirties. Protams, kad pienāca dzemdību laiks , uzradās... Devu iespēju, BET turpinājās viss pa vecam- manis fiziska iespaidošana, emocionālā vardarbība, meli un bijušo(kas bija laikā kad gaidīju mazo) sveikšana svētkos ar bučām utt. Vnk palūdzu AIZIET. Biju nikna par visu kopumā. Mazais deva spēju izkļūt no līdzatkarības pret šo cilvēku.
Tik sācie murgs. Mazajam ir mazāk kā gads un tēvs grib ņemt viņu pie sevis ar nakšņošanām. Saskarsmi neliedzu nemaz, priecājos, JA ATBRAUC,jo tā ir 1 reize mēnesī...Tagd jau rit 2... Lieki teikt, ka bērns raud redzot histērijā, jo nepazīst...
Nesaktoties kā man pāri darījis-bāriņtiesā iesniedzis prasību,jo nespējot ar mani normāli kontaktēties! Bet kašķi nav dēļ bērna, bet tā, ka nevēlos ar šo cilvēku būt kopā un vēlos dabūt atpakaļ kaut dažas mantas no kopdzīves, jo aizgāju ar to,kas mugurā un...zem sirds.
Jautājumi šādi- ja es nebaroju ar krūti, vai šāds cilvēks var ņemt bērnu pie sevis?! Viņš dzīvo ar vecākiem, kurus bērns redzējis 1 reiz, tikko dzimušu...(neatceras, loģiski) Jo zinu, ka ta straumēs zīdaini, par to ir arī psihologa slēdziens, bet kā uz to skatītos tiesa? Ja nu kas...
Es esmu PAR saskarsmi, tēvu vajag, BET ne uz nakti, tik mazu :( Jo nejūtos droša...:(
Un vel tas, ka viņš turpina mani nomelnot, apsaukāt ar sms... Pēc visa ko darījis...
Stāsts kā no filmas. Biju tik stulba... Meitenes-klausiet mammas, māsas, druadzenes, kurām nav mūsu rozā briļļu uz acīm...

ps- viņš, tiesa, ir jaunāks...
16.02.2014 22:13 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Autorei - varbūt tev nevajag naudu prasīt bērna tēvam, bet lietas, kas nepieciešamas? Mana mamma tā arī darīja, nedomāju, ka mans tēvs viņai ir devis kaut kad naudu un, ja arī ir, tad noteikti aizdevis, nevis tā vienkārši. Un tādā veidā arī viņi attiecības ir saglabājuši labas, jo tēvam nekad nav bijušas aizdomas, ka mamma uz viņa rēķina grib iedzīvoties.

+
17.02.2014 18:05 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Un tādā veidā arī viņi attiecības ir saglabājuši labas, jo tēvam nekad nav bijušas aizdomas, ka mamma uz viņa rēķina grib iedzīvoties.

To, ka viņa grib iedzīvoties izdomāja cosmo meitenes. :D
17.02.2014 18:11 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
S80, bet ir jau reāli arī vīrieši, kuriem tā šķiet, tas var būt risinājums tādai situācijai.
17.02.2014 18:13 |

Reitings 546
Atkaartoju-neesmu neko prasijusi,pats katru menesi ieskaita. retajas reizes kad atbrauc-atved pamper paku utt. Izklausas ļoti gādīgs. BET nauda neaizstāj tēvu un to,ka mani neliek mierā. Juac bērnu ar mūsu izbijušajām attiecībām, kuras vairāk nevēlos. Man apt bāriņtiesā šodein pateica, ka neesmu vienīga, kurai bijušais vīrietis ar bērnu grib sariebt. Jo ja gribu runāt par bērnu, tāpat sākās sarunas par to cik slikta esmu un ka neko negribu vairs.
17.02.2014 18:30 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Tad varbuut peedeejais laiks ieskaidrot, ka jums saglabaajaas tikai maates/teeva attieciibas, nevis kaa starp viirieti un sievieti? Liidz ko saruna nonaak pie personiskiem aizvainojumiem, vnk nolikt telefonu? Taads variants nepastaav? Varbuut peec laika sapratiis, ka ir robezhas, jo shobriid izskataas, ka tu neesi vinjam taadas novilkusi vispaar.
17.02.2014 18:38 |

Reitings 5516
Nu, jā, tur jau ir pilnīgi cita problēma. Es domāju, ka tev vienkārši jāmēģina nepakļauties viņa spiedienam, noteikti ar laiku nāks kāds risinājums. Es nedomāju, ka, viņš tev tik ļoti ar bāriņtiesas palīdzību var sariebt. Vienkārši dari to, kas tev jādara, esi laba māte un ar laiku viss nokārtosies. Centies bērnu distancēt no jūsu savstarpējām attiecībām un retu reizi varbūt piekāpies viņam kādā jautājumā, lai viņš saprot, ka tu neesi viņa ienaidniece, bet, par spīti visam, jūs esat vienā komandā un jūsu galvenais uzdevums ir izaudzināt bērnu. Es zinu, ka tas nav viegli, bet tas nav neiespējami. Pieņemu, ka bērns viņu tiešām interesē, tikai varbūt viņš vēl pats nav to sapratis. Katrā ziņā, jo mazāk aizvainojumu jūs viens uz otru turēsiet, jo labāk būs abiem un bērnam. Un, tici man, ja tu cīnies un apgādā savu bērnu labi, tad nekāda bāriņtiesa pēc tēva pieprasījuma tev neko neizdarīs.
17.02.2014 18:39 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
varbūt atbrīvo viņu no materiālām saistībam apmaiņā pret tevis atbrīvoāsnu no viņa puņķiem un riebeklībām
17.02.2014 18:44 |

Reitings 546
194- kad saku, personīgas runas negribu-kalsule tiek nomesta vai sākās apsaukāšana.
Ance- Es cenšos pa labam. Viņu pat saigaida kā mājās, nevis kā slikto tēvu, tikties ar bērnu. Esmu nogurusi viņam teikt,ka attiecību nebūs, tiklīdz esmu laipna, viņš to uztver-mums viss atkal ir kārtībā! Ja nedaru vai nerunāju pa prātam, esmu slikta un vel nez kāda.

Un jā. Lasīju grāmatu "Ja tavs mīļotais ir melis un krāpnieks". Visas pazīme sliecina, vissssss, ka viņš ir sociopāts...

Viņam ir laiks ņemties, bet man jāņemās ar viņu un vel mājās zīdainis,kuram vajag laimīgu mammu, bet viņam ir tikai MAN un ES. Nevis TU kā mana bērna māte un BĒRNS.
17.02.2014 18:45 |

Reitings 5516
Nu, Lita, tev jāsaprot, ka tā situācija nemainīsies vienā dienā, paies gadi noteikti. Apbruņojies ar pacietību.
17.02.2014 18:47 |

Reitings 546
Nu jau baŗiņtiesa visu kūre(viņa dzīvesvietas). Viņi izskatās ir absolūti viņa pusē. Jo tur esmu uztasīta tā itkā vispār pie bērna neļautu braukt. Bērnudārzs.
Ceru,ka reiz tas beigsies par visām reizēm,jo redz ignorēt nevaru-likums paredz,ka tēvs jāinformē par bērnu. Apnicis atb.uz sms reizi 2 ned-kā bērnam? Labi. MAN TAS NEKO NEIZSAKA. Nu bet tad atbrauc un paskaties.Bet es neesmu info dienests. Bet nē. LIKUMS paredz un kaut sprāgsti nost. Un ceru,ka arī viņš reiz izaugs un sapratīs ko pats vispār grib.
17.02.2014 18:48 |

Reitings 2797
Nu tad lai met nost to telefonu un nerunaa, vai pie apvainojumiem noliec klausuli tu. Manas mazaas teevs nesaprata tik ilgi, kameer nepateicu, ka kaa saaksies personiigi apvainojumi, nerunaashu nedeelju ar vinju. Peec kaadas 3 reizes saprata un saaka piedomaat ko saka un raksta.
Un saakumaa arii bija taa, ka laipniiba tika uztverta kaa pozitiivs signaals attieciibaam. Bet paaris reizes kategoriski nostaadiiju vinju fakta priekshaa, ka man pret vinju nav pilniigi nekaadu pozitiivu juutu un viss, laikam saprata.
17.02.2014 18:50 |

Reitings 546
Ance-zinu, ka gadi.... Vai kamēr viņam būs cita. Bet mani tas tā ēd.... Veselību ietekmē. Mani tracina strīdi, naids un tādas lietas, es mīlu harmoniju. Bet tas viss mani vnk galina nost.
Riebjas,ka biju tik jauna un stulba. Drīz jau 3 desmits un jāņemās kā pusaudzei...
17.02.2014 18:51 |

Reitings 546
194 - laba metode. Izmēģināsu:)
17.02.2014 18:53 |

Reitings 2797
Lai mani palabo kaads, ja saku nepareizi, bet to vajadzeetu lemt baarintiesai no taas vietas, kur mazais ir deklareets.
17.02.2014 18:54 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Lita, juristiem zvanīji? :)
17.02.2014 18:54 |

Reitings 2797
Ja veelies, vari uzrakstiit privaati, jo izskataas, ka esam diezgan liidziigaa situaacijaa, iznjemot dazas detaljas. :)
17.02.2014 18:55 |

Reitings 546
Jā, mana bāriņtiesa bija šokā, ka viņus nav informējusi viņa bāriņtiesa. Rakstīju iesniegumu, jo man viņi raksta E-PASTĀ kā vnk saraksti, nevis sūta oficiālu dok.vai aicina pie sevis,nerunājot,ka nav devuši ziņu par probl.manai bāriņtiesai.
S80-Griezos savā pagastā pie jurista. Trešdien kārtosim papīrus, kad būs gatavs psihologa slēdziens:)
17.02.2014 19:01 |

Reitings 2797
Tad nevajadzeeja vispaar neko atbildeet.
Un pateikt, ka baro ar kruuti, vienalga ko vinjsh arii saka.
17.02.2014 19:06 |

Reitings 648
Reģ: 29.01.2009
S80
Kur, es tiku minējusi, ka skrien uz mājām? Nekur! Visu pārbauda caur attiecīgajām iestādēm! Iemācies lasīt vienreiz!

Tiesu izpildītājs pārbauda parādnieka mantisko stāvokli nevis fizisko. Līdz ar to tiesu izpildītājam ir pilnīgi vienalga invalīds vai ne invalīds. Ar fizisko un iespējams mentālo stāvokli var iežēlināt tiesu, nevis tiesu izpildītāju piedziņas procesā.

Drīzāk uzvilkta esi Tu, ja mēģini vēl kaut ko pērties un mani labot, jo šajā konkretājā gadījumā sniedzu meitenei reālu palīdzibu nevis audzināju viņu.

Gribēju, lai tu izproti pareizi lietas būtību, jo tas s*ds ko tu rakstīji, ka tiesu izpildītāji meklē cilvēkus un nosaka uzturlīdzekļu parāda apmēru ir vienkārši morāli traumējošs katram tiesu sistēmā izglītotam cilvēkam. Vienreiz ar jurista palīdzību pietiesājusi uzturlīdzekļus un jau jūties kā eksperte šajā jautājumā.

Tu neesi juriste

Un šo jau nu tu nevari zināt.
17.02.2014 19:46 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Visus komentarus nelasiju, bet mans ieteikums, ir saglabat visas sms un visus pieradijumus, ka vins Tevi nomelno un draud, ka ari vajadzigas citu cilveku liecibas par to, ka vins ir Tevi fiziski iespaidojis (kads kas to butu redzejis, vai redzejis zilumus). Ar siem pieradijumiem versies tiesa, un panac, lai tevam ("tevam") nav nekadu tiesibu uz bernu. Saki, ka tavas intereses ir, lai bernam butu tevs, bet pamatojoties uz iesniegto informaciju, berna tevs nav tev uzticama persona, tapec Tu pieprasi, lai tevs bernu satikt drikst tikai tresas (pec Tavas izveles) personas, un tikai Tevis noteikta laika (nevis lai ir ta, ka atvelkas, kad ienak prata).
Neesi mulke, saprotams, ka Tu gribi tikai to labako, bet mazu bernu nedrikst atstat vienu ar tadu cilveku! Ja vins bija spejigs pacelt pret Tevi roku un vel tev draud, tad tikpat labi vins var sapsihoties, ja berns raudas un izdarit kautko ari bernam!
17.02.2014 22:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits