6dienas vakars!

Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
nu, meitenes, ko darat šajā sestdienas vakarā?! :)

es labprāt ietu gulēt, bet miegs galīgi nenāk, tā kā riju saldumus un skatos seriālu.. :D
15.02.2014 23:45 |

Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
the vow varbūt tev liksies raudamā :)
16.02.2014 01:18 |

Reitings 115
Reģ: 30.12.2013
Sestdienas vakars kā pēdējie 3 - slimoju, skatos seriālus, tagad mēģinu izdomāt iemeslus, kāpēc rakstīt forumā nav slikta ideja. :)

Raudamo filmu ir milzīga kaudze. Visvairāk, šķiet, raudāju pēc "Seven pounds", jo tikai pašās beigās sapratu, ar ko beigsies un tas bija traks reality hit. P.S. I Love You, Titāniks, Gladiators, Drošsirdis ir klasikas.
16.02.2014 01:25 |

Reitings 87
Reģ: 27.01.2014
Jā, pie Gladiatora arī raudāju, raudu arī pie lielākās daļas karu filmu, piemēram, Enemy at the gates ;)
16.02.2014 01:28 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
So-lo tur jau atkarīgs no tā, kas grauž sirsniņu, tam arī attiecīgu filmu jāpiemeklē, ja gribas raudāt.
Ja slimība - tad par to
ja trauma - tad par to
ja narkotikas - tad par to
ja mīlestība - tad jebkuru filmu, kas koncentrējas uz attiecību drāmām.
16.02.2014 01:30 |

Reitings 115
cloo ļoti pareizi pateica.
No kara filmām ļoti, ļoti raudamas bija divas krievu filmas - 9. rota un... otru neatceros.
Ik pa laikam atmiņas atsvaidzināšanai un raudāšanai noskatos kko par holokaustu - The Boy in the Striped Pajamas bija graujoša emocijām, Šindlera saraksts arī. Bet tad nav iespējams nedomāt par cilvēces šausmām, protams.
16.02.2014 01:35 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Bez jau pieminētā Titānika, Mārlija un Hačiko, vienmēr raudu pie The Green Mile un Armageddon. Ar citām filmām ir tā - vienreiz paraudu un viss, bet pie šīm piecām raudu katru reizi. :D
16.02.2014 01:36 |

Reitings 115
Patiešām, aizmirsu Armageddon, tā ir saraudinoša 100% gadījumu. Green mile arī. Bērnībā varēju 10 reizes pēc kārtas skatīties The Lion King un vienmēr raudāt. Wall-E arī, pārsteidzoši, bet saraudināja. Ziemassvētkos skatījos It's a Wonderful life pirmo reizi, un arī. Click bija diezgan emocionāla. Bucket list.
Bāc, skatos tagad raudamo filmu sarakstus netā, atceroties, kuras pati esmu redzējusi. Secinājums - filmas mani ļoti saraudina. :)
16.02.2014 01:52 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Noskatījos multenīti ''Frozen'' - jauka. Kā jau visas multenītes.
Mēģināšu iet gulēt. Tas gan noteikti būs bezcerīgi, jo noteikti pēc pāris stundām atkal kaķis sāks maurot, tāpēc...es pat vairs nevaru atcerēties, kad pēdējā laikā bija tā reize, kad varēju labi izgulēties...
Es esmu izmisumā un nezinu, ko darīt. Viņa ir paēdusi, kaste ir tīra un viņai nekas nekaiš. Vnk vajag maurot un viss.
Sorry, par novirzīšanos no kino tēmas. Man vnk šis ir šobrīd sasāpējis jautājums :D

No raudamajām, pirmās, kas nāk prātā ir ''Armageddon'' un ''The Impossible''. Mani vairs nesaraudina salkanās loves filmas un filmas par dzīvniekiem es reti skatos.
Protams, klasiskās raudamās skaitās visi Spārksa ekranizējumi. Daži no tiem mani saraudināja vidusskolas laikā. Tagadējā vecumā esmu skatījusies vienu, kas baigi bieži tiek slavēta, bet nu - man likās pilnīgs borings, kur nu vēl lai raudātu...
16.02.2014 02:04 |

Reitings 91
Reģ: 22.12.2010
Tikko nosūtīju savu randiņu pieredzes stāstu. Bija tik jauki gremdēties atmiņās. Pietrūkst tā neprātīgā laika, kad visiem patīc un dāvina puķes un priecājās kad esi skaista, ne kāds zombijs. :D Bija labi laiki, ehh. Bet tā garlaikojos, itkā miegs nāk, bet jāiet gulēt, rīt jātaisās. 1dien jāaizbrauc uz Rīgu paciemoties un varbūt rast tur sev nākotni.
16.02.2014 03:34 |

Reitings 91
Reģ: 22.12.2010
Un es laikam raudu pie visām filmām, pat tikko nosauktajā Frozen nobirdināju asariņu. :D Esmu tik šausmīgi jūtīga filmās, kad kāds šķirās, melo vai notiek kas skaists.
Laikam daudz raudāju pie attiecību filmas The Fireproof, laba filma par attiecībām, tiešām. Tas pats Vow, what to expect when you are expecting. Gribu bērniņu, tāpēc bija gan smieklīgi, gan raudelīgi, jo gandrīz nomira viena māmiņa. Laba komēdija vispār par to kā ir kad esi stāvoklī.
16.02.2014 03:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits