Daļēji tas varētu būt tāpēc, ka cilvēkiem negribas strādāt pie attiecībām. Nevis izrunāsies, bet ies nokrāpt, sarīkos skandālu, izšķirsies. Liela problēma, manuprāt, ir arī izpratnes trūkums - cilvēki vnk nevēlas saprast otru. Ir tā - vai nu būs tā, kā es gribu un tu visu laiku piekāpsies, vai arī ej piecas mājas tālāk un es atradīšu labāku. Nav vēlēšanās ieklausīties un pieņemt otru tādu, kāds viņš ir - obligāti vajag pārveidot pa savam prātam, uzspiest savas domas. Un es, piemēram, nevarētu izturēt ilgi attiecības, kurās čalis mēģinātu mani iespiest kkādā rāmī un pārtaisīt pa savam.
Tiesa, es domāju, ka otrā daļā gadījumu cilvēki šos 2 gadus varbūt arī ir centušies strādāt pie attiecībām, bet tomēr - mērķi nākotnei pārāk dažādi, vēlmes pārāk dažādas tomēr(pirmajās kopā būšanas nedēļās jau nevar cilvēku kārtīgi iepazīt, ir lietas, kuras atklājas tikai vēlāk). Un tāpēc šķiršanās - jo, lai kā strādātu pie tām attiecībām, vnk tie nav cilvēki, kas viens otram lemti. Es neticu, ka visi cilvēki uzreiz ar pirmajām attiecībām trāpa uz savu īsto cilvēku. Ir kam tā paveicas un ir, kam tomēr laika gaitā vairs galīīīīīīīgi nepas, pārāk dažādi uzskati utt.