Mēs pusgadu tā dzīvojām, bet projām braucu es-studēt Zviedrijā uz 2 gadiem. Vispār satikāmies LV brīdī, kad es biju pa ceļam no vienām ārzemēm uz otrām, bet ar to pietika, lai saprastu, ka esam viens otram īstie. Draugam Latvijā bija pēdējais gads maģistros un ļoti labs darbs savā jomā. Viņš brauca ciemos vismaz reizi mēnesī, visu pakārtojām šīm tikšanās reizēm, biju pārliecināta, ka izturēsim tos 2 gadus. Tomēr tad mans draugs veica fenomenālu soli mūsu dēļ, mēneša laikā nokārtoja papīrus, lai varētu savu MD taisīt manā universitātē, uzņēmās savus darba pienākumus veikt no ārzemēm, turklāt vēl šeit studējot pierādīja sevi un dabūja šeit lielisku darba piedāvājumu, bez visām valodas zināšanām. Tagad jau vairāk kā gadu laimīgi dzīvojam kopā.
Un cik gan citādāk viss būtu, ja viņš nebūtu spēris šo soli. Bija daudz kas, ko zaudēt, bet vēl vairāk tika iegūts.
Bet jā, tie šķirtie vakari ir grūti! Zinu kā tas ir, kad jāklusē, jo pārāk smagi, lai runātu. Toreiz to tik bieži redzēju sava drauga acīs, uz to skatīties šķiet ir vēl grūtāk kā pašam ilgoties. Varbūt uztver šo posmu kā pārbaudi jūtām, izanalizē savas sajūtas un to, cik nopietni vēlies ar viņu saistīties. Ja secini, ka tiešām vīrietis ir iekšā par 100%-apsver iespēju tomēr viņam piebiedroties. Ja jūsu starpā būs patiesa mīlestība, tad maza iespēja, ka būs sliktāk kā ik vakara mokas skaipā:)