Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ka sanemties?

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Esmu palasijas dazas diskusijas un tur dazas baigo kerc ka interneta varot atrast otru pusiti,lkm man tas nav izdevies jo jau 2x pec kartas esmu iepazinies ne ar istajam meicham. Gribas pameginat treso reizi,bet bail,jo tikt atsutam ir sapigi :( nezinu vairs,ko iesakt...pirmo reizi nakamaja diena meitene atrakstija ka neesmu vinas gaume,otra reize bija nesen janvari. Ta meitene bija 3 gadua par mani vecaka un mes jau pirmaja randinja sakam skupstities un runat par kopa busanu,bet pec paris dienam ari atrakstija ka esmu par jaunu un nenobriedusu prieks vinjas...es vairs nezinu ko iesakt un vai meginat caur netu iepazities velreiz? Jo kurviti piedzivot man ljoti negribas vairak. Attiecibas gandriz nav bijusas bet par to vairs negruzos. Varbut ir kada SAKARIGA sieviete,kas var man dot padomu kadu? Ja kada grib rakstit ko negativu,lai patur pie sevim savus kompleksus.loto gribetu dzirdet kada chalja viedokli.
13.02.2014 13:21 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Ups, sanāca cepties ne par ko :D nu vismaz visu noskaidrojām.

Nu ko, ņem vērā labākos ieteikumu un lai tev veicas atrast īsto! :)
13.02.2014 22:02 |

Reitings 32
Reģ: 25.01.2014
Augstākais trollisma līmenis, tu troļļo, bet pārējie diskusijas dalībnieki to neaptver.
13.02.2014 22:19 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
BellaDona Nekas, vismaz noskaidrojām kā katrs patiesībā domājām :D

Liels paldies tev! ;)
13.02.2014 22:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits