mobilaus telefons

Reitings 41
Reģ: 01.12.2011
Sveikas!:)
Kadus mobilos telefonus izmantojat jus?:) vai ari kadus gribetu? Man tagad kare pec jauna telefona tikai nezinu kadu!!:D
13.02.2014 12:53 |

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Samsung galaxy note 3
14.02.2014 13:32 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Skatos, visām te tik kruti telefoni .. es nesaprotu, priekš kam jums tādi?

Persephon, Tu nesaproti, jo Tev nav vajadzības pēc tāda. Tev galvenais ir piezvanīt un sms uzrakstīt. Man ir vairāk vajadzību un interešu! Man ir nepieciešamība, piemēram, darbā, lai operatīvi, veiksmīgi apmainītos ar informāciju, saņemtu bildes, tās apstrādātu, publicētu, arhivētu. Ja es gaidīšu, kad katrs no kolēģiem nāks pie manis ar flešu, disketi un sazin kādām vēl novecojušām tehnoloģijām, nekas te neies uz priekšu.
Tāpat, man ir svarīgi būt informācijas apritē, nevis sēdēt savā mucā, ieslēdzot tikai Panorāmu vakarā (labi ja)
Kamēr man būs izvēles iespējas, es izvēlēšos uzzināt vairāk, izdarīt ātrāk, izmantojot moderno tehnoloģiju priekšrocības.
14.02.2014 13:42 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Sony xperia z1, perfekts.
14.02.2014 13:57 |

Reitings 570
Reģ: 29.01.2009
bija iphone 4s,bet vakar nopirku samsung galaxy s2 plus, nu telefons kā telefons,ieksa visa kā daudz,pgaidam liekas sarežģīts!

Labprat būtu pirkusi iphone,bet diemžēl žel bija par telefonu maksāt pusi no 1000 :D
14.02.2014 14:15 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Es nesaprotu kāpēc uzreiz runā par visām meitenēm? Kas var atļauties telefonu pa 600Ls, lai viņu pērk, kas nevar, tam ir labi ar to kas ir. Vai nav vienalga kāds telefons kurai ir? Galvenais, ka paai patīk. Atzīšos, ka pa 600Ls telefonu nepirktu, pat pa 400Ls, bet tāpēc jau netaisos brukt meitenēm virsū, kurām tāds ir.
14.02.2014 14:22 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Mjauu, es kādai brūku virsū? Es normāli apvaicājos, mani tiešām interesē! :D

Womankind, paldies par tavu atbildi, bet nu piekritīšu meitenei, kura reiz bija izveidojusi cosmo meiteņu atklāsmes diskusiju .. tur viņa minēja, ka tu vienmēr visu laipni paskaidrosi, bet satrp rindām būs izlasāms - ak, kāda tu muļķe esi, ka neko nesaproti vai nu kaut kas uz to pusi, diemžēl, pati par to pārliecinos šaobrīd, jo

Tāpat, man ir svarīgi būt informācijas apritē, nevis sēdēt savā mucā, ieslēdzot tikai Panorāmu vakarā (labi ja)
Kamēr man būs izvēles iespējas, es izvēlēšos uzzināt vairāk, izdarīt ātrāk, izmantojot moderno tehnoloģiju priekšrocības.

kāds sakars? nē, man nav nedz portatīvā datora, nedz televīzora mājās? ir, protams! Bet es priekšroku dodu reālajai dzīvei, skumji paliek, redzot gandrīz visur, kur eju - rindā pie ārsta, lekciju starpbrīžos, kafejnīcās (un neesot pat vienam!) un pat mirklī, kad iet izrāde - kā cilvēki ir ieurbušies savos viedtālruņos! Tad man tiešām prātā nāk teiciens - get a life! :D :)
14.02.2014 14:34 |

Reitings 963
Persephon, nesaku, ka tu brūc kādai virsū. :D Man draugs arī prasīja kāpēc man vajag tieši tādu telefonu, jo varēju taču nopirkt kaut kādu lēto, parasto pa 50Ls. Viņam ir mašīnas un tā ir lieta ap kuru viņam patīk čubināties. Man ir telefons, kur es varu izlikt savu laiku. Klausos mūziku, dalos ar bildēm, sūtu sms, zvanu. Izmantoju viņu arī kā fotoaparātu, jo kamera viņam ir diezgan laba. Ir pieprasījums ir piedāvājums.
14.02.2014 14:42 |

Reitings 9202
Mjauu, lūk, tavu atbildi es saprotu! :D :)
14.02.2014 14:49 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu piedod lūdzu, kā radu tādu iespaidu un, ja tas tevi aizskar!
Vispār es arī esmu tā, kas sēžot pie ārsta rindā vai kad gadās braukt ilgāku laiku sabiedriskajā transportā, esmu ieurbusies telefonā. Es noteikti zinu, ka pārējo pacientu kustība, virinošās durvis nav tā realitātes daļa, ko nevajadzētu palaist garām. Pie ārsta tāpat var tikt tikai darba laikā, tikmēr vismaz kaut cik nelaižu laiku vējā un tieku galā ar daudz lietām jau laikus, nevis tikai tad, kad tieku pie datora. Vai kamēr esmu vienā vietā, varu saplānot, saskaņot nākamās lietas, ko darīšu.
14.02.2014 14:51 |

Reitings 9202
Nu labi, pie ārsta - tas nebija labākais piemērs .. bet citreiz aizejam ar draudzenēm satikties, paēst kaut kur, runājamies, kamēra gaidam, kad visu atnesīs, a viena neatrauj acis no mobilā - bāc, nopietni? :D :D Vai izrāde sākusies, kāds vēl bakstās pa telefonu :D

Viss jau ok, tu mani neaizskāri, un kopumā ņemot, esi atstājusi gudras/izpalīdzīgas dalībnieces statusu (:D) bet nu neko darīt, katram jau citādāka tā ikdiena, darbi un viss pārējais! :)
14.02.2014 14:54 |

Reitings 15092
Par šito mēs ar draudzenēm arī parasti saņirdzamies - satiekamies, tad vajag iečekoties 4sq, pēc tam nobildēt kaut ko un ieliku Instagramā vai ietagot fb. :D :D Tāds laikmets!

Vakar, kamēr sēdēju 3 stundas barčikā un klačojos ar vienu drušku, vispār telefonam nepieskāros.. pēc tam atvēru twitteri un uzzināju, ko esmu palaidusi garām - LV bronza! :D
14.02.2014 14:56 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man ir nu jau vecs I phone

Ļoti svarīgi, lai būtu telefonā ātrs internets un epasts - man tās tiešām ir ļoti nozīmīgas funkcijas, jo vajadzīgas darbam, kad esmu kaut kur ceļā vai tml. Kā arī piekrītu savai mammai - ir jāiet laikam līdzi. Nu nevar mūžīgi sēdēt ar vecu Nokiu kabatā, jo kas tad būs pēc vēl 10 gadiem, vispār neapratīsim, ko un kā!

Jāpiekrīt, ka sab.tr nudien vairums ir ieurbušies savos telefonos, bet no otras puses, kam tieši man tur jāpievērš uzmanība, kārtējam bomzim, kas iekāpj? :D (mans maršruts nav tāds, kurā gribētos ļoti komunicē ar to kontingentu)
14.02.2014 14:58 |

Reitings 963
draudzenēm satikties, paēst kaut kur, runājamies, kamēra gaidam, kad visu atnesīs, a viena neatrauj acis no mobilā - bāc, nopietni? Vai izrāde sākusies, kāds vēl bakstās pa telefonu

Nu tas gan man reāli besī. Ir bijis kad aizbraucu ciemos pie draudzenes un šī tikai telefonā blenž. Tad gan man uznāk dusmas. Par sabiedrisko telefonu - ieslēdzu mūziku un lieku kabatā. Nepatīk man akcentēt to, ka man ir telefons, jo sabiedriskajā brauc arī neforši cilvēki. Draudzenei tikko nozaga telefonu sabiedriskajā, jo šī telefonu bija izvilkusi ārā un spaidījusi.
14.02.2014 15:03 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Man ir Samsung Galaxy SII - laikam skaitās jau vecs, ja? :D

Jā, ikdienā ir svarīgi, lai būtu ātrs i-nets, lai neesot ofisā uz vietas varu izlasīt e-pastu, tāpat arī fočiks samērā normāls vajadzīgs un ne jau selfiju taisīšanai :D Mums ir darba fočiks, bet tāds milzīgs, ja braucu pie klienta, negribu papildus 2kg vadāt, ja varu ar telefonu nofočēt.

Protams, ātri pierod, ka soc.tīklus var lasīt telefonā, sēžot trolejbusā. Bet tāpat cik ātri pierod pie tā, tik pat ātri arī atradinās - uz 3ned.man telefons bija remontā un neraudāju, ka nevaru lasīt twitteri pa ceļam uz darbu.

Reitings 9202
Zaķi, tu man atgādināji vienu pazīstamu puisi/draugu, viņam arī tas niķis mūždien ar telefonu ņemties .. kkad iečekoju viņa twitter kontu - bāc, tur apmēram ieraksti no tā vakara, kurā satikāmies - 1. šodien jauka diena bija, jāpošas un jātiekas ar Persephon 2. iečekojas kaut kur Rīgā 3. Sēžam ar Persephon @Gan bei, sen neesam tikušies 4. Negribas, lai šis vakars beidzas 5. Turpinam vakaru ar Persephon un vēl citiem draugiem vecrīgā uuuuun tā tālāk

reāli es dikti šaubos, vai kādam tas dikti interesē, kur un ar ko viņš ir bijis :D
kā es smējos to visu izlasot :D

Reitings 15092
Persephon, nu tas mani arī besī. :D ES vienmēr domāju, cik garlaicīgai jābūt tai pasēdēšanai, lai paspētu visu izklāstīt, piemēram, twitterī. Man tas aprobežojas vnk ar pāris klikšķiem, ja ir vēlēšanās iečekoties (kas ir izdevīgi vietās,kur par to var atlaidi vai kādu bonusu dabūt) vai fiksi uztaisīt kādu bildi.
14.02.2014 15:07 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Persephon, piemērus lasot atcerējos, kā mēs ar draudzenēm vienreiz aizgājām pasēdēt Gan Bei. Pie blakus galdiņa apsēdās pārīts. Izskatījās, ka tas ir randiņš(pēc apģērba un ziediem), bet viņi vispār nerunāja. Sēdēja un katrs spaidīja savu telefonu. Viņiem atnesa ēdienu - saskatījās, ēda, bet ar otru roku spaidīja telefonu. Varbūt viņi abi bija mēmi un sarakstījās ar sms, bet citādi - kāda jēga vispār tad bija nākt uz to randiņu, ja vispār uzmanību pievērš tikai telefonam un ar otru vispār nekomunicē. Secinājām, ka mēs tiekamies vecmodīgu iemeslu dēļ - lai izklačotos, kamēr citi tiekas, lai katrs savā galda pusē spaidītu telefonus :D:D:D
Pagājušajā nedēļā biju uz kino ar draudzeni un blakus viena beibe visu filmu spaidīja telefonu. Jēga nākt uz kino?
14.02.2014 15:23 |

Reitings 261

Ļoti ļoti apmierināta. Agrāk bija iPhone 5, diemžēl nozaga, bet jāsaka, ka šis man patīk labāk.
14.02.2014 19:46 |

10 gadi
Reitings 1747
Reģ: 18.11.2009
La Petite Blonde - paldies,ka tu visu tik jauki izstāstīji. :) tagad laikam mainīšu savas domas.. lai gan daudziem pazīstamajiem arī ir htc un viss iet ļoti labi.

Eva - eh,atmiņas, līdzīgs telefons man bija pirms kādiem 5 gadiem. tik labs viņš bija,bet noplīsa. :(
14.02.2014 20:38 |

Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
SonyXperia Zl
Tikai kamerā gan esmu vīlusies! :(
14.02.2014 21:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits