Man nav tā, ka kaut kam nevaru turēties pretī. Parasi pēkšņi uziet kāre pēc kaut kā. Šodien jau apriju saldo jogurtu, snickers batoniņu un marcipānu šokolādē. Un ir aizdomas, ka vēl kāda šokolāde pazudīs manī :D Apmēram reizi mēnesī uziet tāds "gribu!". Bet tas nav saistīts ar sieviešu lietām :D Laikam, organisms prasa :D Tad varu kādu laiku nelietot neko saldu. Frī kartupeļus vai čipšus neatceros kad pēdējo reizi esmu ēdusi.
Nu lūk, man ir otrādi, es saldas lietas nevaru ieēst, kūkas nekad neesmu ēdusi, šokolādi neatceros, kad pēdējo reizi ēdu. Citas saldas lietas arī vnk šķebina, esmu totāli kritusi uz sāļajiem un asajiem našķiem :D
Manā priekšā var stāvēt šokolādes kaste un tā mani neuzrunās pat ne mazliet, bet nolieciet tik priekšā čili riekstiņus, uhh :D
Vienreiz izdomāju, ka jāizmēģina uztaisīt mājās vistas nagetus no vistas filejas. Jāsaka - sev par nelaimi, kopš tā brīža tas ir mans lielākais kārums :D
Es parasti arī esmu dikti vienaldzīga pret saldiem ēdieniem. Un esmu tāda...izvirtīga :D Jebkura šokolāde kā tik šokolāde vai kūciņa mani neuzrunā, bet citreiz tā sakārojas ka acis sprāgst ārā :D
Es šodien slimoju, tāpēc ļauju sev grēkot ēdot savus veselīgā dzīvesveida klupšanas akmeņus - čipsus un frī kartupeļus, nom nom nom
Es jau saprotu, ka diskusijas tēma ir cita, bet kā tu palīdzi sev izveseļoties, laikā, kad organisms ir novārdzis, barojot tajā čipšus un frī?
kas ir tie tipiskie jūsu grēkošanas ēdieni?
Man tiešām, tiešām tādu nav. Tāpat, kā nav mīļākās krāsas, mīļākās dziesmas utml. Nu nav tā, ka es nekad neko garšīgu neēdu, bet, ja būtu veikts pētījums, tad tur noteikti nebūtu vienas pirmās vietas.
Jā! Macaroons arī Stoķī pērku :D Bet tur esmu reti, tāpēc neuzskatu to par problēmu. Nezināju, ka kamambēra vai brī sieri skaitās pie grēkiem :D Tos ēdu gandrīz katru dienu. Sieri man ļoti garšo visādi, tāpēc tos lietoju daudz.