Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzīvot sev

 
Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Sveikas! Kā iemācīties dzīvot sev pēc attiecību izbeigšanas?
Pirmās garās un neveiksmīgās attiecības beidzās ar ''plāksteri'', kas uz pāris gadiem derēja.. un atkal nesen šķiršanās. Tomēr šoreiz nevēlos meklēt mierinājumu jaunā plāksterī.
Kad izbeidzu pirmās nopietnās attiecības, tā laikam bija kļūda mesties jaunās, jo
saprotu, ka nemāku dzīvot sev.. kā?
11.02.2014 18:57 |
 
Reitings 142
Reģ: 05.06.2013
Sveika, man kas līdzīgs.!
Mani ari interesē šis jautājums kuru uzdevi.
Man nav attiecības vēl beigušās bet visu laiku šā vai tā veltu savam puisim ne sev.

Hmm, domāju ka tev jāatrod kadas jaunas intereses, vai hobijs/kursi. Tur noteikti iepazīsies ar cilvekiem un kopā kaut ko japasaāk :))
11.02.2014 19:09 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu, lūk, tā ir laiks iemācīties. Kad dzīvosi sev, tad arī vīriešiem būsi interesantāka, jo visa tava dzīve nedrīkst būt tikai konkrēts cilvēks.
Pucējies sev par godu. Māju tīri, lai pašai patiktu. Nopērc jaunas drēbes un aizej uz kafejnīcu vai klubu ar draudzeni.
Sāc apmeklēt baseinu vai fitnesa klubu, lai tavas pašas dzīve būtu veselīgāka, gūtu jaunus iespaidus, iespējams, draugus.
Sāc lasīt grāmatas. Vienalga - vai izglītojošas vai parastus romānus. Tas, kas tev patīk un saista.
13.02.2014 16:59 |
 
Reitings 692
Reģ: 02.12.2012
būšu tā ļaunā..
nesaprotu, kā tas vispār ir?! kad esi kopā ar kādu, tu uzmanību velti tikai un vienīgi viņam, viss laiks, kas tev ir, tiek dots tikai viņam? kur attiecību laikā pazūd draudzenes, savas intereses un sevis pilnveidošana? es atvainojos, bet nu tas kaut kā neštimmē, pakārtot savu dzīvi tikai šim vienam cilvēkam un tad, kad viņš aiziet, krist izmisumā, ka nav ko darīt un nemāk sev dzīvot! comeon, meitenes.. un tā ir vislielākā kļūda - esot attiecībās,visu nolikt malā, jo bieži vien to pēctam vairs neatgūt, vismaz ne tādā līmenī kā agrāk. ir jārūpējās, jāsargā draudzības, vienmēr jānorobežo sava mazā telpa, kur tas otrs iekšā nelien.
bet ko nu vairs.. varbūt mācība būs ;) tagad tu vari visu sākt no sākuma, galvenais, nesēdēt 4 sienās, bet doties cilvēkos un nevis spiesti meklēt draugus, bet vienkārši esot tur - cilvēkos, mēģināt komunicēt un varbūt pēctam veidosies tās draudzības. sēdēšana mājās un kūkošana par to, kas un kāpēc, ir vislielākais ienaidnieks! vairāk cilvēku apkārt, kā arī - meklē savas intereses un hobijos un tad jau pats no sevis aizies, jo pēc savas pieredzes un vispārīgi redzētā - smaidīgs, pašpietiekams un pozitīvs cilvēks ir kā medus, ap kuru bites mākoņiem lido! pie tādiem velk un ļoti velk..
tā ļoti īsi - kāp ārā no komforta zonas un viss izdosies!
13.02.2014 17:20 |
 
Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
un tā ir vislielākā kļūda - esot attiecībās,visu nolikt malā, jo bieži vien to pēctam vairs neatgūt, vismaz ne tādā līmenī kā agrāk. ir jārūpējās, jāsargā draudzības, vienmēr jānorobežo sava mazā telpa, kur tas otrs iekšā nelien. 



+++
13.02.2014 17:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits