Jasaka, ka es te komentesu ar nokavesanos jo tikai tagad saku so raidijumu skatities. Lidz sim mana favorite ir Baiba, bez saubam. Augums, seja, smaids, mati, ideali. Raksturs ar skiet forss. Un par to izteikumu, ka nevilks grutniecu kleitu, nu kam negadas. Es ar tadu nevilktu kaut piecam pardevejam apkart tadas butu uzvilktas. Un vispar, ta kleita ka tada, bija briesmiga.
Nesaprotu ko visas ta safanojas par sarkano kleitu, tadu uz randinu nekada gadijuma nevilktu. Prosta ofisa kleita, klat zakete, papedenes un uz darbu prom.
Loti patika izveleta kleita, zabaki, jaka gan nemaz nemaz.
Vineta vispar skiet ists brinums :D Deguns makonos, a par ko, isti nav skaidrs. Un ta vairakkarteja uzsversana, ka ir precejusies ar libani, bet pati skraida uz randiniem. Nu jauki, jauki. Kad ieraudziju dzinsus par kuriem ta lielijas, sasmejos, tiesam. Es tadus pat pa 3 ls nenemtu, briesmigi.
Japiebilst, ka man nav saprotama sieviesu velme list mazaka izmera drebes. Sarkana kleita kuru vinja izvelejas, vajadzeja njemt izmeru lielaku. Nu neka,s tagad bus vel viena kleita pec kuras spriest vajag dietu vai nee. Mati, nepavisam nepatika. Es tadiem ietu uz Ligo dienas tusu...vaaaaaaaaaaaaaaaarbut, ja butu paalii. Un ta pukje, briesmigi.