Jums ari ir ta bijis?

Reitings 200
Reģ: 30.12.2013
Sveikas!Soreiz pie Jums versos ar jautajumu.Jums ari ir ta bijis,ka skiet,ka otra pusite kautko slepj,ir neuzticigs vai vienkarsi vairs nemil?Ir bijusas situacijas,ka liekas-puisim ir kautkas slepjams!Esmu meginajusi par to ar vinu runat,tacu vienmer sanemu atbildi-ne,viss kartiba,nav man nekas slepjams!Esmu loti greizsirdiga un varbut tapec ta ir,vai ari nostrada intuicija?Nesaprotu kapec ta,si sajuta grauz mani!Ludzu izsakiet savas domas,pastastiet par savu pieredzi vai vienkarsi iesakiet,ko darit,ja ta ir karteja sieviesu mulkiba!Paldies!:-)
09.02.2014 20:04 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
To nevar zināt 100%
09.02.2014 21:51 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
kadi tavi draugi,tads tu pats

Šim teicienam es absolūti nepiekrītu. Ar draudzenēm esmu kā diena pret nakti :)

Bet, ja puisis liktos aizdomīgs.. t.i. es neuzticētos.. domātu, ka tam ir pamats, jo mana intuīcija parasti ir visai trāpīga :D
09.02.2014 21:58 |

Reitings 200
Reģ: 30.12.2013
saprotu!bet,piemeram,jus uzticaties saviem viriesiem?un kam ir janotiek,lai jus saktu klut verigakas un uzmanit vinus?
09.02.2014 22:01 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Jā,uzticos savam vīrietim. Nezinu,kam būtu jānotiek,lai es sāktu stresot,jo pagaidām man prātā nenāk ne trešdaļa no tām aizdomām,kas man bija ar bijušo draugu. Nezinu,tā vienkārši ir. Ar bijušo biju pastāvīgā stresā (beigās izrādījās pamatoti),ka tik viņam kāja nepaslīd. Ar tagadējo jūtos labāk nekā jebkad iepriekš,absolūta komforta un uzticības sajūta.
Nezinu,kāpēc tā. Laikam viss sāls ir otrā cilvēkā-kā viņš (apzināti vai nē) liek tev justies sev blakus. Jo zinu,ka esmu ļoti greizsirdīga būtne-skandālus gan netaisīšu,bet,ja kaut kas nepatiks,tā arī pateikšu.
09.02.2014 22:26 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
nu to, ka vīrietis ir uzticīgs, zināt nav iespējams, tam var vienkārši ticēt

Kā es uzticos savam vīrietim? Es vienkārši zinu un visās viņa izpausmēs jūtu, ka viņš mani mīl, ka es viņam rūpu un, ka viņš mani sargā.
Kam jānotiek, lai es sāktu viņu uzmanīt? Nekam! Es vienkārši nemēdzu tā darīt. Ar savu pašreizējo draugu esam izrunājuši, ka varam viens otram pateikt, ja ir parādījies kāds cits cilvēks, izrunāties un, ja vajag, aiziet. Es vispār neesmu no greizsirdīgajām, tāpēc laikam arī nav nācies saskarties ar to, ka man mēģina par ko tādu melot vai krāpt.

Īstenībā viņš ir tas, kas, šķiet, visu laiku tur roku uz pulsa , tam ir savi iemesli, bet neteikšu, ka man tas patīk.

Es nezinu, vai tā ir, bet man dažreiz šķiet, ka tas, ka neesmu greizsirdīga, man ir palīdzējis, man iepriekšējās attiecībās ir teikts, kāpēc es nereaģēju vai man ir vienalga..nu nav man vienalga, vienkārši tās ir lietas, ko es tāpat nevarētu ietekmēt, tad par ko uztraukties?
09.02.2014 22:29 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
bet nejau runa par to!runa ir par to,ka ir teiciens-kadi tavi draugi,tads tu pats.

ja es būtu tavs puisis un tu man ko tādu pateiktu, es tev atbildētu, ka tu neesi pie pilna prāta un ka tev ir jāiet ārstēties!!!
Ja tas ir vienīgais iemesls tagad celt kašķi un būt īgnai un neuzticēties otram, tad jau labāk šķiraties un negandē puisim dzīvi ar kaut kādām savām mistiskām iedomām!!!
tavam draugan ar to meiteni bijuši kādi sakari pirms jūsu attiecībām vai jūs tad jau bijāt attiecībās?

es uzticos savam vīrietim. varbūt pašā sākumā bija šaubas, bet tagad vairāk vai mazāk tās ir pagaisušas, jo es jūtu, ka viņš mani mīl. Un ir svarīgi to pašai sajust, vai tas tā tiešām ir. Tas nenozīmē, ka viņam tagad ir jāpilda katra tava vēlme vai jānes ziedu klēpji mājās, bet mana laime laikam ir tāda, ka es sajūtu mīlestību no sava drauga it visā ko viņš dara. Un es atdaru ar to pašu.
Nezinu, vai tu nesajūti vai nemāki sajust mīlestību no sava drauga. Man jau šķiet, ka tu neesi pietiekami atbrīvojusies attiecībās, lai to sajustu. Tu visu laiku esi spriedzē, saspringusi, ka tūlīt nu kaut kas būs. Tev katrs žests, vārds liecina par to, ka tu viņam neesi vienīgā. Un tāpēc droši vien tu neredzi, kā ir patiesībā.
10.02.2014 16:57 |

Reitings 1352
Reģ: 10.08.2012
Mani mana intuīcija nepievīla.
10.02.2014 17:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits