Sveikas! Situācija - draugs slēpj savu dr.lv profilu, uzmanās, ka tik kaut netīšām tur neieju un es protams nospriežu, ka tā ir viņa personiskā telpa un ar nelienu iekšā, bet kkā aizdomīgi viņš viņu sargā. Un tad vienā dienā viņš aizmirst to aizvērt un es protams muļķīgas ziņķāres dēļ ielūkojos viņa vēstulēs un ieraugu, ka viņš kādai it kā tikai vnk draudzenei rakstijis "Čau smukā, ko dari?" Sacēlu skandālu, viņš protams taisnojās, ka tas esot bijis tik jociņš (kaut kā dikti stulbs, manuprāt). Es pateicu visu ko domāju un kā jūtos, ilgi nepiedevu un uz to meiču tgd vispār skatos ar naidu un izlaistiem nadziņiem gatavībā uzbrukt. :D Laiks ir pagājis kopš tās reizes, it kā nomierinājos un tomēr vairs neuzticos kā agrāk un viņš joprojām slēpj savu personisko telpu inetā, jo redz nepatīkot, ka es tur ložņājot (un daļēji pareizi jau ir, jo katram sava personiskā telpa ir vajadzīga) un taisot scēnas kaut vai par vienkāršām sarunām ar citām, bet es vnk vairs neuzticos 100% pēc tā gadijuma. Jūsu domas, pieredze, ieteikumi??