Labrīt,
rītu iesāku ar PV- kur milzum kalni liekas mazi. Vēl gulšņāju pa gultu ar antibiotikām nedalāmā divvientulībā. Sapņoju, ka novākoju LC parkojoties.
surli_murli es pirku dāvanu karti Rīgas tintē. Atrašanās vieta ir pie Galerijas Centra, derīga uz 6 mēnešiem, bet pēc tam uz termiņu tāpat neviens neskatās, summu nosaki pati un tetovētāji ir vnk lieliski! :)
Labrīt!
Jau izpaudos citā diskusijā.
Man ir pozitīvs atgriezies, vakar slidojiena iespaidā, un nesaprotu kāpēc slidotavas nestrādā naktī, pieprasījums būtu :), daudz romantisku pārīšu, un tad es aizdomājos par sevi, skumji paliek, bet tajā pašā laikā zinu, ka visam savs laiks, man ir cita misija acīmredzot, un tad es vairs nedomāju, tikai smaidīju un izbaudīju procesu :)
Darbā esmu miegaina, kad nav rīta rosmes, tad miegaini rīti :D
Brīvdienas vēl miglā tītas :)
Anny, MR nav problēma. :D
Es jau, protams, speciāli nevienam necenšos bojāt garastāvokli, vairāk apslāpēju dusmas. Laika gaitā novēroju, ka kādas pāris dienas pirms MR, mans garastāvoklis vienkārši lēkā, lielākoties gan turoties pie kašķīgā gala pilnīgi bez nekāda iemesla. Nu nevar būt sakritība, ka tā ir KATRU MĒNESI vienā noteiktā laikā. :D
Labs rīts.
šodien no darba atgirezos divas stundas ātrāk. Joprojām cīnos ar spēcīgo saaukstēšanos un nemaz labāk nejūtos..
Gulējusi praktiski neesmu, bet nosnausties ar nesanāk. Ahh.
Anny, žēl, ka Tu neesi soc. tīklos, varētu Tev parādīt savu matu griezumu, man šķiet, ka mums ļoti līdzīga matu struktūra un Tev ari varētu derēt tāds griezums kā man :) Nu vienīgi varu varbūt uz e-pastu aizsūtīt, ja Tu man to iedotu :)
Vispār labrīt! Sēžu smuka darbā savā jaunajā kleitā, tikai domāju, vai nav mazliet par īsu:D
Iekšēji tāda prieka sajūta, nezinu gan par ko :)
Mežāze, cik es sapratu, Tev ir karē. Man ir tāds bijis, bet man mati mēdz lokoties un visādi citādi slikti uzvesties + man parasti nav patikas nodoties to veidošanai no rītiem. Es gribu griezumu, kas pienācīgi izskatīsies, izmazgājot un izžāvējot matus ar fēnu.
Tā kā man ir opcija tikt pie tikko svaigi ceptām bulciņām, tad šorīt reto reizi izmantoju šo iespēju, jo ļoooti gribas ēst.
Galva kā spainis, gulējusi esmu vien pāris stundas.
Šodien pa ilgiem laikiem neesmu uzkrāsojusies un viena kolēģe(vecāka gada gājuma) uzteica, lai aizeju uz dāmistabu uzkrāsot kaut skropstas, bet es atteicu, ka šodien speciāli nekrāsojos, nav man tā diena, ka nevēlos un viss. Vispār jocīgi, ka ikdienā izmantoju skropstu tušu, nedaudz pūderi un ja ir kāda bēdumāsa-pumpa, tad to nomaskēju un viss.
Anny, man nav tāds ļoti izteiktais karē, tikai mazliet priekšā garāki nekā aizmugurē. Vispār es toreiz ļāvu frizierei izpausties un pateicu, lai izdomā, kas man varētu derēt. Neesmu vīlusies:) Un nemaz tik ļoti neveidoju matus, man viņi paši ļoti labi ieņem formu.
Bildē, ko sūtīšu, gan ir ieveidoti.
Labrīt :)
Tulīt ceļos un veļos pakaļ savas muguras rentgenam un tad pie dakteres. Es ļoti ceru, ka nekas nebūs. Viņa vel teica, ka ja neko nerādīs rentgenā tad varbūt uz magnētisko rezonansi jāiet paskatīties, kas ar diskiem. Man stresiņš. Ai besī, ka 23 gados jau problēmas ar muguru.
Šodien jau twitterī lasu, cik visi laimīgi par to Kings of leon :D Viņš tieši manā dzimšanas dienā uzstāsies :)