Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kaimiņu marasms :D

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Iespaidojos no tēmas par raudošo mazuli un bļaujošo māti....Bet šoreiz mana pieredze ar kaimiņu :D
Pirms tam blakus mums dzīvoja veca tantiņa,dēls dažreiz nāca ciemos bet viņa zemo balsi un durvju ciršanu ļoti labi varēja dzirdēt!Tad tantuks nomira dēls ievàcās dzīvoklī!Sākumā viss ok,laigan tiekoties varēja manīt viņa dīvainības,viņš ir vecpuisis tapēc vienmēr kopā tusē ar mājas tantukiem kad noris sarunas par rēķiniem,apkuri utt... Viņš strādā nakts maiņās par sargu...
Es šad un tad klausijos mūziku dienas laikā plkst 10-11 nu aptuveni nu tā tīrot māju,klausijos ne baigi skaļi un pat ar izslēgtiem basiem jo man nepatīk :D tad nu zvans pie durvīm es attiecīgi paslēdzu klusāk....attaisu durvis šis :D
tipa ka traucē un lai ieeju paklausīties kā viņam var dzirdēt.Ieeju nekas nav dzirdams :D (jo noslēdzu skaņu klusāk iespējams)Šis tāds izbrīnīts "Nu redziet tagad nevar dzirdēt!" Sāka stāstīt,ka izsiltinājis sienu,lai nevarot dzirdēt :D Bet vienalga var!!!(Vajag jau skaņas izolāciju tàdā gadijumā)
Es viņam saku ka bieži jau neklausos un ir jau diena un ka tik skaļi jau nav un ka man arī viņa vecā skapja virināšana traucē :D Vārds pa vārdam,viņš man saka,ka traucē arī ka dīvānu jauc vakarā un bīda tad troksnis traucējot :D Mamma jau teica man,ko nepajautāju vai citas skaņas nekādas netraucē.....?! :D
Beigās kāpņu telpā jau paaugstinātos toņos gāja vaļā,jo tad es neizturēju,kad viņš man piedāvāja klausīties mūziku pēc grafika kuru viņš izliks kāpņutelpā :D un ja nē tad,lai klausos mūziku austiņās!

Pēc šīs sarunas vairs nav nācis,neesam nekādi trādi rīdi taisītāji,jo man pašai patīk miers.Ir citi kaimiņi kuri taisa hajus un nekad negāju neko teikt un ja būtu 100nieces ko mans brālis klausās tad gan ticu ka jumtu rautu nost,tas arī iemesls kapēc basus nelieku :D

Nu tāds palags sanāca,bet kā ir ar jums?Varbūt kāds humors par šo tēmu?? :)
07.02.2014 01:49 |

Reitings 75
Reģ: 27.06.2012
ar skaļiem kaimiņiem vienmēr ir divi varianti, vai nu pannu pa ausi :) vai atrodi jaunu dzīves vietu
09.02.2014 10:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits