Kaimiņu marasms :D

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Iespaidojos no tēmas par raudošo mazuli un bļaujošo māti....Bet šoreiz mana pieredze ar kaimiņu :D
Pirms tam blakus mums dzīvoja veca tantiņa,dēls dažreiz nāca ciemos bet viņa zemo balsi un durvju ciršanu ļoti labi varēja dzirdēt!Tad tantuks nomira dēls ievàcās dzīvoklī!Sākumā viss ok,laigan tiekoties varēja manīt viņa dīvainības,viņš ir vecpuisis tapēc vienmēr kopā tusē ar mājas tantukiem kad noris sarunas par rēķiniem,apkuri utt... Viņš strādā nakts maiņās par sargu...
Es šad un tad klausijos mūziku dienas laikā plkst 10-11 nu aptuveni nu tā tīrot māju,klausijos ne baigi skaļi un pat ar izslēgtiem basiem jo man nepatīk :D tad nu zvans pie durvīm es attiecīgi paslēdzu klusāk....attaisu durvis šis :D
tipa ka traucē un lai ieeju paklausīties kā viņam var dzirdēt.Ieeju nekas nav dzirdams :D (jo noslēdzu skaņu klusāk iespējams)Šis tāds izbrīnīts "Nu redziet tagad nevar dzirdēt!" Sāka stāstīt,ka izsiltinājis sienu,lai nevarot dzirdēt :D Bet vienalga var!!!(Vajag jau skaņas izolāciju tàdā gadijumā)
Es viņam saku ka bieži jau neklausos un ir jau diena un ka tik skaļi jau nav un ka man arī viņa vecā skapja virināšana traucē :D Vārds pa vārdam,viņš man saka,ka traucē arī ka dīvānu jauc vakarā un bīda tad troksnis traucējot :D Mamma jau teica man,ko nepajautāju vai citas skaņas nekādas netraucē.....?! :D
Beigās kāpņu telpā jau paaugstinātos toņos gāja vaļā,jo tad es neizturēju,kad viņš man piedāvāja klausīties mūziku pēc grafika kuru viņš izliks kāpņutelpā :D un ja nē tad,lai klausos mūziku austiņās!

Pēc šīs sarunas vairs nav nācis,neesam nekādi trādi rīdi taisītāji,jo man pašai patīk miers.Ir citi kaimiņi kuri taisa hajus un nekad negāju neko teikt un ja būtu 100nieces ko mans brālis klausās tad gan ticu ka jumtu rautu nost,tas arī iemesls kapēc basus nelieku :D

Nu tāds palags sanāca,bet kā ir ar jums?Varbūt kāds humors par šo tēmu?? :)
07.02.2014 01:49 |

Reitings 380
Tādos gadijumos,jau noteikti jàsauc menti it īpaši ja viņš tur viens un vel taisa mazgadīgo dzeršanas!Tas jau ir kas pavisam cits!Tēva arī viņam nav ,kas viņš viens tur dzīvo?
08.02.2014 01:16 |

Reitings 153
Reģ: 07.09.2013
Harmony- zinu,jo viņai tai actiņai nav priekšā vāciņš un redz ka caur viņu deg gaisma un pēkšņi vairs nē un tak dzird kad pieiet pie durvīm,citreiz kad krēslo, tad speciāli neslēdzu kāpņu telpā gaismu un 100x esmu pārliecinājusies,ka skatās.

Manā un stāvu zemāk nav bērni,nevienam līdz šim nebiju traucējusi, saprastu, ja jaunajiem kaimiņiem būtu bērniņš,bet nē abi jauni cilvēki un tik bezkaunīgi... Aaa vienreiz vēl nāca prasīt,kas tā par skaņu(iRobots) nu neticu,ka viņi viņu dzird,laikam nāca augšā,kāpņu telpā sadzirdēja un nāca piesieties..atvēru durvis,šī jautā, kas tā par skaņu,aiztaisīju durvis neko nepasakot un no rīta nāca atkal prasīt,kas tas bija, nu WTF????
08.02.2014 01:21 |

Reitings 380
Velviena spiedze :D
08.02.2014 01:24 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
jā, pazīstama situācija! :D
skatos seriālu, augšstāva kaimiņi man klauvē, ka pa skaļu. Kāāāā ??? :D :D tas ir seriāls, tur runā. Lai gan, viņiem traucē arī , kad sarunājamies dzīvoklī, ahh .. kaitina :D
tai pašā laikā, šķiet, ka viņi visu nakti bīda mēbeles.
neviens pie manis nav nācis, labāk, lai arī nenāk :@
08.02.2014 01:27 |

Reitings 153
Reģ: 29.07.2010
Nelasīju visus komentārus..
bet man šķiet,ka visas mūzikas un mēbeles ir štrunts salīdzinot ar to,kā Tu dzirdi,kad suns kauc sāpēs no sišanas un bērni raud no fiziska un morāla terora! Man jau tā ir švaki nervi,bet kad dzirdu visu to,tad vienkārši vāks...sēdēju istabā un raudāju,kad to visu dzirdēju!Tur dzīvo pāris ar 2iem bērniem,protams,ka ģimene nelabvēlīga,no rīta līdz vakaram šmigoncis!Abi ap 30 gadiem,čalis jaunāks! Pirmajās naktīs,kad viņi ievācās vispār nevarēja saprast, kas ar māju notiek,likās,ka brūk!Skaldīja malku 3-5 naktī,dzerstiņi,mūzika,kautiņi,čalis sit savu jaunkundzi...murgs! Cik reizes esam pašvaldību saukuši ...nekādu sankciju! Es pat vārdos nevaru izstāstīt,ko tie pāķi tik nav darījuši,zaguši,situši,šāvuši! Šādi izglābām sunīti ,kuru viņi bija piesējuši ķēdē,kura bija iestiprināta sienā tik gara,ka kucēns varēja tikai sēdēt,ne apgulties,ne aizsniegt līdz ūdenim..
08.02.2014 01:29 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Tā, kā viņš ir melnais, bet māte baltā, un nevienu melno piefiksējusi neesmu, tad laikam tēva nav. Mamma atbrauc pie viņa pāris reizes nedēļā, varbūt kādreiz paliek, bet ne brīvdienās, jo tad vienmēr ir tusiņi.
Es toreiz pateicu,ka saukšu policiju,ja nepārstās ārdīties un nākmareiz,ja,kas tāds atkārtosies, vairāk neiešu un neprasīšu, bet uzreiz zvanīšu policijai. Tā, kā esmu pati braukusi ar policiju reidos, es zinu kā ir,kad vecākam atdod sadzērušos bērnu.. Es iedomājos par visiem vecākiem, tāpēc toreiz neizsaucu mentus (un es šaustu sevi,jo neliekas,ka pareizi izdaŗīju). Toreiz ballīte pieklusa un salīdzinoši ar to,kas bija iepriekš, bija bez maz klusums. Daži aizbrauca uzreiz mājās.
08.02.2014 01:30 |

Reitings 734
Kika!, dīvaini, jo reāli, ja ir iesaistītit bērni, par to uzreiz paziņo bāriņtiesai.. Šausmas, kas jums tur jāpārdzīvo, es jau ārdos dusmās,kad mana nervozā kaimiņiene savam bērnam kliedz, lai viņs aizver muti..
08.02.2014 01:34 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Par PP saukšanu dienas laikā:
Ir jāpierāda, ka trokšņa skaļums atbilst decibeliem, kuri pārsniedz normu. Respektīvi - izsauc PP un viņi izmērīs kāds ir trokšņa līmenis. Bet - tā ir likumdošanas nepilnība. Viņiem decibeli ir jāmēra trokšņa centrā. Un nederēs aiz durvīm izmērīt. Tātad, ja zvana policija pie durvīm nogriez mūziku un miers visam pagastam. Neviens netiks sodīts un viņi liamīgi aizbraukuši ļaus ballīti rīkot tālāk. :)
08.02.2014 01:36 |

Reitings 153
♊,gan jaunskundzes,gan jaunskunga mātes dzīvo blakus mājās! Ja jūt ,kad briest sūdi(atvainojos) tad bērnus sūta prom ,vai arī paši pazūd zaļumos! Tam čalim mamma kaut kādu vietējo biezo noprecējusi un sanāk,ka var darīt visu ko grib! Vienreiz tas čalis atnāk pie manas mammas un prasa,vai ši bāriņtiesai esot sūdzejusies? Šim jau ienācis info,ka kāds ir žēlojies! Lielākā daļa kaimiņu baidās no tā čaļa,tikai manējā cīnās tā,ka man pašai reizēm bail paliek!
08.02.2014 01:44 |

Reitings 734
aha, stāsts mazliet pazīstams. Mums ar vieni kaimiņi vietējiem mentiem pazīstami. Mēs,kad tikko ievācāmies, skatamies,ka savas 2 mašīnas kaimiņi pie mājām liek (tik arī vietu aptuveni), nolikām savu ar.. Un no rīta gaidīja sods par to,ka zālienā mašīna. A patiesībā, kaimiņiem nebija, kur savu otru mašīnu nolikt un,lai parādītu,ka viņi ir varenie, pasauca mentus. Savas mašīnas tur veljoprojām turpat un menti tikai ciemos papļāpāt pie viņiem atbrauc..
Nu žēl..šādu situāciju dēļ, jācieš bērniem un dzīvniekiem.. ļoti bēdīga Tevis izklāstītā situācija..
08.02.2014 01:50 |

Reitings 380
Kika,tās ir šausmas!Tur tiešām jàziņo,ja ne vietējā tad varbūt tālāk!Izklausàs ka nav Rīgā?Varbūt aizbraukt uz kantori es pat nezinu,man žēl tos bērnus!Esmu dzirdējusi dažàdus šausmu stāstus jo mamma strādà krīzes centrā!Tiem itkā nabagiem bet ar daudziem bērniem ir diezgan lieli ienàkumi,tā mamma stàstija!Par ģimeni kur kàdus 7 bērnus atņēma,mazākajai bija gads.Un māte atkal bija stàvoklī!Pēctam teica nauda nākot laba bet visu nodzerot,dzīvo dàrziņos Rīga,guļ kur kurais un ēd àrà no lielas bļodas kur roltonu paliekas :( Atnākot ciemos pie bērniem māte(ja tā viņu var saukt)pamanija tikai pumpu uz mazākās vaiga,bet to ka visi tīri un saģērbti nepamana!Cūka ne māte!!!!!

Par tādām ir jàziņo!!! :(
08.02.2014 02:14 |

Reitings 153
♊,tur jau tā lieta ,ka to dzīvnieku visvairāk žēl un arī IT KĀ bērnu! Jau ilgu laiku dzīvoju ārpus Latvijas un bija situācija,kad runāju ar mammu pa telefonu,un šī man stāsta ,ka vecākais dēls,kādi gadi 7-8 vecs , iznāk ar suni ārā ,atspārda suni ar kājām un ievelk iekšā! Kādi tie bērni paši izaugs,kad vecāki rāda tādu jauku paraugu! Kaķenīte bija viņiem,tagad izmesta dzīvo kāpņu telpā,kucīti vienu gaidībās,kad bija, sasita tā,kad dzima beigti kucēni,un beigās kuce pati pazuda! Mamma arī bija zvanījusi kaut kādam kantorim par dzīvniekiem,bet viņi pateica,ja nav foto vai video,tad neko nevar panākt! Vienvārdsakot murgs!Ja godīgi es varētu runāt un runāt par šo ģimeni,kas ir darīts no viņu puses,pat ūdeni viņi mums bija nogriezuši par to,ka taisam problēmas viņiem un galvenais,ka entie iesniegumi rakstīti policija,bet ne čiku ,ne grabu! Daļēj jūtos laimīga,ka tir dotajā brīdī nedzīvoju,jo mani vienkārši kalbasī,kad dzirdu,kas notiek zem manis!
08.02.2014 02:15 |

Reitings 380
Sadistu ģimenē izauguši sadistu bērni :( Man arī sirds sažņaugtos ko tàdu redzot un dzirdot!Ļoti mīlu dzīvniekus un nesaprotu,kà tà var,bet urodu daudz uz pasaules,kam nekas nav svēts! :(
08.02.2014 02:21 |

Reitings 153
Sajuri,nu man jau arī bija tāda doma,ka jāsāk pagastniekiem draudēt ar to,ka ja neko nedarīs ziņosim Rīgai,bet zini tam čalim ir tik tālu aizvēries širmis,ka man reāli ir personīgi bail no viņa! Man tur dzīvo 15gadīgs brālis un es reāli uztraucos par viņu,kad tas kaimiņš ko nenodara atriebdamies! Mana mamma,tā ir gan uzšāvusi viņam ,kad šis kaut ko borzī virsū,gan baloniņu sejā laidusi un šis ar beisboleni pretī skrējis!Galvenai,ka pilnībā VISS viņam iet no rokas,gaidu,kad tā karma sāks strādāt,bet izskatās,ka tā jau sāk iedarboties uz bērniem! un žēl ,ka manas sliktās domas par viņiem, tā bus mana karma!
08.02.2014 02:26 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
NaNa Tas ir uz Skolas ielas, tad, kad viņi pirmo kārtu krāsoja likās, ka tas tikai pagaidām, bet pēc kāda laika sapratām, ka tas ir uz palikšanu. Lieta tāda, ka čalis apmēņa krievieti par sievu un kā vīra tēvs teica mums, tad viņa nosaka toni tajā mājā. Pagalms viņiem ir totāls bardaks. Skolas iela pirms viņiem bija praktiski sakoptākā iela, visi kaimiņi savus dārzus, teritoriju savāca+/- .bet viņi pat ielu nesavāc savu daļu.
08.02.2014 11:20 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
NaNa Tas ir uz Skolas ielas, tad, kad viņi pirmo kārtu krāsoja likās, ka tas tikai pagaidām, bet pēc kāda laika sapratām, ka tas ir uz palikšanu. Lieta tāda, ka čalis apmēņa krievieti par sievu un kā vīra tēvs teica mums, tad viņa nosaka toni tajā mājā. Pagalms viņiem ir totāls bardaks. Skolas iela pirms viņiem bija praktiski sakoptākā iela, visi kaimiņi savus dārzus, teritoriju savāca+/- .bet viņi pat ielu nesavāc savu daļu.
08.02.2014 11:21 |

Reitings 4
Reģ: 08.02.2014
bet reāli tie decibelu mērāmie viņiem nav

ir gan, jelgavā viņi pat ir vairāki.
08.02.2014 11:58 |

Reitings 380
Neapstrīdu,ka Jelgavā ir :)

Kika....situācija nav no vieglajām,vispār šausmas!!!Pilnīgi saprotu,ka baidies par savu ģimeni! :(
08.02.2014 12:04 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Tagadējā dzīvoklī es dzīvoju nedaudz vairāk kā gadu, bet kaimiņi ir samērā klusi, tikai kādas 2x pa visu šo laiku esmu dzirdējusi skaļu mūziku no apakšējā kaimiņa. Interesantākais, kas noticis sakarā ar kaimiņiem, notika pirms 2 dienām - ar draugu pirms 3 naktī izgājām uzpīpēt un ieraudzījām, ka pa pirmā stāva logu mūs konkrēti novēro :D Tur dzīvo pensionāru pāris un parasti viņiem jau pa 9 vakarā logi ir tumši.
Iepriekšējā dzīvokļa kāpņu telpā dzīvoja viena tantiņa, kas praktiski visu laiku bija trepēs/staigāja ap māju vai vēl labāk, kā kāds kāpa augšā pa kāpnēm, viņa no sava dzīvokļa paskatās, kas nāk, tad aizver durvis, kamēr kāpējs uzkāp augstāk, kā viņas stāvam pagājis garām, viņa atkal demonstratīvi atver durvis :D
08.02.2014 14:38 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Atcerējos vēl vienu atgadījumu. Nevarēju tajā brīdī saprast ko darīt - smieties vai krist panikā. :D
Man vecmammai māja sanāk uzreiz aiz pilsētas robežas un tuvākie kaimiņi ir tur, kur sākas privātmājas. Tas sanāk apmēram 1km no viņas mājas. Ar draudzeni vizinājāmies ar rolleri un apstājāmies pie tās mājas, kura ir vistuvāk takā. Stāvējām uz ielas un gaidījām draugus. Ne mēs skaļi runājām, ne pīpējām, ne dzērām. Nu katrā ziņā nedarījām neko uzkrītošu. Un pēkšņi no tās mājas loga (visa māja tumsā izņemot augšstāva logu) tāda gaisma, kā no zibspluldzes. Domājām, ka moška kaut kas atspīd tajā logā. Beigās mūs kādas 5 reizes tur tiešām kāds nofotografēja, jo tas kaimiņš stāvēja pie loga. Nezinu kam viņam tas bija vajadzīgs, bet nu - baisi. :D
08.02.2014 16:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits