Studiju pēdējais gads+darbs

10 gadi
Reitings 15
Reģ: 26.07.2013
Sveikas :) Esmu sava studiju piedzīvojuma pašā finiša taisnē, tagad iesācies bakalaura rakstīšanas semestris! Tikai tagad baigās ziepes - jāraksta bakalaurs, jāiet uz lekcijām (dažas dienas nedēļā gan) UN tagad mana radiniece man ir aizrunājusi siltu vietiņu vienā darbā, kas ir saistīts ļoti ar manu sfēru. Te nu mana problēma, ka nekad neesmu studējusi un strādājusi vienlaicīgi, pie tam darbs ir pilnas slodzes, tāpēc lekcijas praktiski apmeklēt nebūs iespējams, bet uz praktiskajiem darbiem varēšot sarunāt, ka palaiž uz pāris stundiņām. Bonusā tam visam vēl jāraksta tas trakais bakalaura darbs, no kā man dikti bail! Es nezinu, vai esmu sabijusies no visa vai kā, bet, meitenes, sakiet, lūdzu, ka šo visu ir iespējams savienot un es izdzīvošu, ja pieņemšu šo darbu...

ps.jūs izdzīvojāt?
06.02.2014 23:06 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Piekritīšu tam, ka jo vairāk darba, jo vairak var izdarīt
Arī es strādaju pilnu slodzi, kad mācījos, gaju uz kelcijām, rakstīju bakalauru + gatavoju bakalauram arī vizuāli vajadzigas detaļas + treniņi + kāzu rīkošana + attiecības.

Dažas kursa biedrenes, kas TIKAI mācījās sūdzējās, ka nav laika, ka tik daudz kas priekš skolas jādara, nevar paspēt visus darbus uztaisīt. Bet, ja es vaēju visu paspēt, man radās jautājums kā var nepaspēt, ja nav ne darba, ne blakus lietas.

Ir vienkārši jāmāk plānot savs laiks.
Protams bija pārguruma brīži, arī negulētas naktis, stress.., bet nejau tas mani atturēja.

Veiksmi plānošanā! :)
11.02.2014 13:14 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man pirmspēdējais gads, savienoju pilnas slodzes darbu (160 stundas mēnesī) ar studijām pilna laika klātienē, dzīva esmu, mācos labi un šad tad pamanos saņemt arī stipendiju!
11.02.2014 13:15 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Var savienot. Dzīva esmu, bet bija grūti, bija liela motivācija visu paveikt.
Man bija tā, ka es strādāju divās darba vietās + prakse+ jāraksta gan prakses atskaite un bakalaurs, vēl pa vidam gāju uz treniņiem reizi nedēļā. Abos darbos strādāju jau tajā laikā, kad bija lekcijas. Abos darbos bija maiņu grafiks, bet jāstrādā pilnas dienas.
Pēdējie trīs mēneši, kad rakstījām bakalauru un prakses atskaiti bija traki, brīžiem vispār nesapratu, kas notiek, brīvdienu nebija, pēdējo nedēļu pirms bakalaura nodošanas panaktīm praktiski negulēju. Pēc tam, kad viss tika nodots un aizstāvēts vajadzēja nedēļu kamēr no tā visa atgāju, varētu teikt, ka bija tādas kā paģiras pēc tā visa, bija grūti aizmigt un koncentrēties, bet kad atpūtos tad beidzot jutos labi.
Abus darbus centos rakstīt arī darba laikā, kad bija brīvāks brīdīs, varētu pat teikt, ka prakses atskaiti uzrakstīju darbā esot, jo bija jau iepriekš sagatavots pētījums un vajadzēja tikai to aprakstīt un analizēt.
11.02.2014 14:21 |

Reitings 2
Reģ: 26.02.2014
Velies nopelnit macoties ?! Apmekle so saitu un seko instrukcijam. www.drosapelna.mozello.com
26.02.2014 20:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits