visu nakti tā nav viena nakts, kā iepriekšs teicu, man tikai nedēļa, iepriekšējai meitenei arī kāds laiks... Un es strādāju no agra rīta līdz vēlam vakaram, nav pagaidām laika aiziet!Tu tagad esi darbā? Un saki ka strada bez brivdienām vispār? Ka zini ka kliedz pa dienu, un sestdien ko negaji runat uzreiz?
visu nakti tā nav viena nakts, kā iepriekšs teicu, man tikai nedēļa, iepriekšējai meitenei arī kāds laiks...
Vai tad nav tā,ka ja bērnu paņem uz rokām vai sev blakus, tad raudāšanas tembrs un stils nedaudz pamainās?
Ja pareizi atceros, viņam kkas sāpēja un pēc tam apslima. Bet abi vecāki pusi dienas nēsāja uz rokām un mazais bļāva vnk vājprātā un tu vari kaut uz galvas stāvēt, kamēr nezini, kas viņam kaiš.+++ Nu autorei nav pieredzes ar berniem.
Es mēģinātu iet runāt bez pārmetumiem, kāpēc bērns visu laiku raud.+
Ja, es būtu tā bērna māte, es turpinātu sarunu normāli un paskaidrotu. Ja pie manis nāktu ar pārmetumiem un skandāliem - trauku lupata garantēta.
esmu izaudzinājusi no zīdaiņa vecumam līdz skolai pietiekami daudz bērnus??? Cik tad tev gadu? 60? Cik bērnus esi dzemdējusi? Brāļu un māsu pieskatīšana neskaitās, jo bērnus vispār audzina vecāki.
Un es strādāju no agra rīta līdz vēlam vakaram, nav pagaidām laika aiziet!nemuldi. Piezvanīšana pie durvīm un pajautāšana neparas vairāk par minūti. To var izdarīt, nākot no vai ejot uz darbu. Atrunas.
Tas NAV normāli, ka bērniņš nakts vidū kviec (raud), itkā viņu dzīvu graizītu!! Un mātei pofig, neko nedara lietas labā (sākot jau ar runāšanos ar bērnu, nomierināšanu, gaismas ieslēgšanu, lai jūtas drošāk, beidzot jau ar ārstēšanu un problēmas risināšanau - kāpēc tad tik bieži raud tik nežēlīgi??)
, lai jūtas drošāk, beidzot jau ar ārstēšanu un problēmas risināšanau - kāpēc tad tik bieži raud tik nežēlīgi??)Tāda garā driz secinas ka kaiminiene ir narkomane un slepkava:D Man aks taeds pat prata nenaktu, bet katarm dzives pieredze ir citadaka, un katsr izdara secianjumus vaodties pec personiags pieredzes. MAna nav tik skumja.
varbūt māte ir no tām cūkām, kas blakus bērnam dr*žas ar piedzērušiem večiem un bērnam jau morālā domāšana 'nobeigusies'.. man pirmās asociācijas, izlasot autores aprakstu par šo ģimenīti..